Syn ničí věcí

811
13.5.23 18:17

Syn niči věcí

Syn před půl hodinou chtěl podat buchtu, podala jsem mu ji, ale hodil s ní o zem, pak rozbil, shodil ze zdi zrcadlo a utekl.
Už jsem s toho zoufalá.
Nevím, kam se obrátit. Na psychiatrii chodíme a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42339
13.5.23 18:32

Nenapsalas věk. A ten je velmi důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
13.5.23 18:51
@Betty MacDonald píše:
Nenapsalas věk. A ten je velmi důležitý.

Presne, jestli je chlapci rok nebo dvacet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
13.5.23 19:01

Pokud je to autista tak takový je je třeba dodělat všechny věci jako zrcadlo aby neublížil sobě nebo okolí.. s tím nic jiného neudelas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
13.5.23 20:44
@smile_xxx píše:
Kolik mu je? A co na něho obecně říkám psychiatr? Má správnou medikaci?

Je mu 13 let, k psychiatričce chodí už od nástupu do školy, bere zykalor a teď mu přidala něco od r :think:.
Působí jako tichý,, trochu ušlápnutý a spíš bojácný kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
13.5.23 20:49
@smile_xxx píše:
Kolik mu je? A co na něho obecně říkám psychiatr? Má správnou medikaci?
Je mu 13 let,k psychiatričce chodí už od nástupu do školy ,bere zykalor a teď mu přidala něco od r :think: .
Působí jako tichý,, trochu ušlápnutý a spíš bojácný kluk.
@Al35 píše:
Pokud je to autista tak takový je je třeba dodělat všechny věci jako zrcadlo aby neublížil sobě nebo okolí.. s tím nic jiného neudelas

Diagnózu autista ani nikdo nevyslovil. Má ADHD, a lehkou mentální retardací.
Většinou ani neřekne, proč to dělá, nebo po chvíli mlčení řekne, že neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
13.5.23 20:54
@Bubu2828 píše:
Diagnózu autista ani nikdo nevyslovil. Má ADHD, a lehkou mentální retardací.
Většinou ani neřekne, proč to dělá, nebo po chvíli mlčení řekne, že neví.

Pokud má LMR tak si to v tu chvíli vůbec neuvědomuje..úprav mu prostředí, žádné sklo, zrcadla nadobi v plastu a tohle je bohužel tvoje Řehole na cely život zarid nějaký denní stacionar ať můžeš do práce a uleví se ti psychicky nebo odpoledni kroužek pro tyto děti.. pro mě bylo nejhorší byt s dítětem autistou do 5ti let prakticky doma nikde být nezvládl a já byla psychicky na dně hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42339
13.5.23 20:58

Tak pokud má mentální retardaci, tak asi v tu chvíli nic neuděláš, jen zajistí bezpečí. A ve vhodných chvílích mluvit, vychovávat. Přeju hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13152
13.5.23 21:01

@Bubu2828 jestli je to ten chlapec, co máš na profilovce, tak ji možná změň. Tohle není vůči němu z mého pohledu správné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Val6
13.5.23 21:40

A tohle delal i jako mladsi nebo az ted v tech 13? Ja myslim ze nekdy se to zhorsuje v obdobi puberty. Kam se obrátit uplne nevím. Mozná konzultovat s tou psychiatrickou jestli neprida medikaci a kdyby to bylo neusnosne tak je asi mozna hospitalizace na psychiatrii. A chodi do specialni skoly neco jako stacionar?

• Citovat
  • Upravit
811
13.5.23 23:06
@Val6 píše:
A tohle delal i jako mladsi nebo az ted v tech 13? Ja myslim ze nekdy se to zhorsuje v obdobi puberty. Kam se obrátit uplne nevím. Mozná konzultovat s tou psychiatrickou jestli neprida medikaci a kdyby to bylo neusnosne tak je asi mozna hospitalizace na psychiatrii. A chodi do specialni skoly neco jako stacionar?

Jako betole v kočárku nikdy nic nevyhodil, to jsem se divila, protože jako větší, ve školce, házel čepice a později míčky a ještě později moje věci lidem do zahrad, jednou utopil boty, pak s tím přestal a teď to dělá zas, řekla bych že tak 2,roky, ale teď se to stupňuje.
Medikaci, právě teď mu přidala ten jeden lék, teda půlku, Hospitalizovaný byl, tenkrát tvrdil, že mu to rádi nějaký hlas.To se nepotvrdilo.
Do speciální školy chodí, je tam i na internátě a tam nic nerozvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
13.5.23 23:11
@Bubu2828 píše:
Jako batole v kočárku nikdy nic nevyhodil, to jsem se divila, protože jako větší, ve školce, házel čepice a později míčky a ještě později moje věci lidem do zahrad, jednou utopil boty, pak s tím přestal a teď to dělá zas, řekla bych že tak 2,roky, ale teď se to stupňuje.
Medikaci, právě teď mu přidala ten jeden lék, teda půlku, Hospitalizovaný byl, tenkrát tvrdil, že mu to rádi nějaký hlas.To se nepotvrdilo.
Do speciální školy chodí, je tam i na internátě a tam nic nerozvíjí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
24.5.23 12:10

V pondělí po rozhovoru s psycholožkou vyplynulo, že mu tam prostě ty věci vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová