Syn odmítá botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
10.8.13 23:18
@Clarkia píše:
On teprve začíná chodit, a ty chceš, aby šel už sám po svých v botách do obchodu? :think:
Syn když začal chodit, a že to šlo ráz naráz (v 10m), chodil vždy jen v parku/na zahradě v trávě, v tlustých ponožkách (zhruba 2m). Taky bydlíme v Praze, ale z kočáru v botách jsem ho začala vyndavat až za nějakou dobu, ne hned a všude, kde by mi to bez kočáru bylo pohodlný. ;)

no, možná jsem trochu velký optimista :oops: starší s tímhle neměl problém, ten začal chodit v 15,5m, boty dostal už ve 14,5, taky sandále, a když jsem ho vyndala třeba venku, tak aspoň chodil okolo lavičky, ale s botama neměl sebemenší problém. a v 15,5 začal chodit, a fakt hned v pohodě kratší pochůzky zvládal, do měsíce max., takže jsem trochu rozmazlená asi :oops:

Příspěvek upraven 10.08.13 v 23:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.8.13 23:18

@slavuska1 Kožený capáčky určitě kluzký nejsou. :lol: Ze zdravotního hlediska jsou to nejlepší první boty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
10.8.13 23:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.8.13 23:20
@Clarkia píše:
My jsme taky začali koženými capáčky. 8)
http://dpk.cz/…51007-0803-9

jo tohle, já si pod slovem capáčky představila takový ty s koženou podrážkou, měkkou :lol:
No on bude tak trochu problém, že mladej má nohu 24, v týhle velikosti asi capáčky neseženu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
10.8.13 23:22

Jezisi tak když je nechce, tak mu je nenut ne? Vzdyt sotva začal chodit a uz bys teda potřebovala, aby měl na dovoleny boty. Buď soudná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.8.13 23:22
@slavuska1 píše:
jo tohle, já si pod slovem capáčky představila takový ty s koženou podrážkou, měkkou :lol:
No on bude tak trochu problém, že mladej má nohu 24, v týhle velikosti asi capáčky neseženu :nevim:

To může být problém. My jsme kupovali v tom DPK synovi když měl 12m, a to měl vel.22 a byla to poslední velikost capáčků, co vyrábějí. :think: Nevím, jak jiní výrobci. Zkus ty Nolen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
10.8.13 23:26

Muj taky nechtěl tak je nedostával. Teď uz si je jistější, a i když jeste pořádně nemluví, říká si o ne i na doma. Machruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.8.13 00:05

Tak díky všem za rady, snad se to nějak vyvrbí, pokud ty botky do 14 dnů nevezme na milost, tak asi objednám na dovču aspoň ty capáčky, v tom nolenu mají i větší velikosti. Tak díky, a doboru noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.8.13 07:12

Meli jsme presne stejny problem, pomohla vymena boticek. Proste madam ty prvni boticky musela mit echt mekke, mely i jen kozenou mekouckou podrazku, a teprve po 3-4 tydnech, az si zvykla na tyhle, tak si nechala i klasicke boticky ;) A tyhle ji nevadily, vydrz, najdu odkaz ;)

Edit: jsou to tyhle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , maji fakt jen mekouckou kozenou podrazku, vevnitr takove jakoby frote a vazi tak tretinu, co jine boticky, takze je mala snesla na nozicce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
11.8.13 07:47

@slavuska1 já mám doma taky synka, který botičky odmítal, ale bylo to na jaře a ponožky jsem povolit nechtěla( nenapadlo mě to, ale stejně je mnoho situací v kterých by se to nehodilo). A tak jsem řekla, když bude chtít venku chodit tak bude mít boty. Tak že jsem mu je někdy obula doma a hned vypustila na zahradu a nebo boty do kočáru a chcceš ven, tak si vem boty.
První botičky měl tedy ty boty od DPK, taky nechtěll ale nakonec to v nich odchodil spokojeně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
11.8.13 10:19

@slavuska1 mozna uz to nekdo psal, ale zkus mu koupit capacky minifeet. Jsou celokozene, muze s nima jit i ven, ale jsou mekke, takze je to takovy komromis mezi bosky a v botickach. Navic pekne drzi na nozce, ani nase mala si je neumi sundat a to je co rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.8.13 11:30
@slavuska1 píše:
@smurfka tak to že nemá v kočárku boty, to mi přijde normální, to vídám často, ale dítě který si vykračuje bosky nebo v ponožkách jsem ještě nepotkala :think: ale v nejhorším, na tý dovolený, tam bosky chodit bude, než ho furt tahat

Tak to jsi neviděla toho našeho. Ba ne, kecám, v kočáře bez, ve městě chodí v botech, ale po zahradě a na cestě před domem jen a jen bos :zed: taky boty nemá rád. Ale on když začal chodit, byla zima a boty mít musel. Ale je pravda, že měl i na plazení capáčky, pletené s měkkou podrážkou, tak byl zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.8.13 18:13
@araw píše:
Tak to jsi neviděla toho našeho. Ba ne, kecám, v kočáře bez, ve městě chodí v botech, ale po zahradě a na cestě před domem jen a jen bos :zed: taky boty nemá rád. Ale on když začal chodit, byla zima a boty mít musel. Ale je pravda, že měl i na plazení capáčky, pletené s měkkou podrážkou, tak byl zvyklý.

no já právě nikdy nic takovýho nedávala, jen ponožky, ty bral v pohjodě, ale poslední dobou si je taky sundává. jdna se mu většinou povede, a druhá ne, tak sedí, rve si ponožku, a řve u toho jak tur :zed: no a na zahradě je to bosky normální, ale po sídlišti mi to přijde hloupý..nehledě nato, že bych měla strach, že šlápne na nějaký střepy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.8.13 18:29
@slavuska1 píše:
no já právě nikdy nic takovýho nedávala, jen ponožky, ty bral v pohjodě, ale poslední dobou si je taky sundává. jdna se mu většinou povede, a druhá ne, tak sedí, rve si ponožku, a řve u toho jak tur :zed: no a na zahradě je to bosky normální, ale po sídlišti mi to přijde hloupý..nehledě nato, že bych měla strach, že šlápne na nějaký střepy :?

No já bych ho taky nenechala chodit bosky :oops: Hele co zkusit bačkorky se žirafou? Ty nestojej moc, tudíž o moc nepřijdeš, když je nebude chtít, ale jsou lehounké. Třebas mu vadí těžká bota. :think: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… to byly jediné botičky které nosil bez větších protestů. Ale jemu se strašně potí noha, tak už nevím, co mu obouvat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.8.13 19:10
@araw píše:
No já bych ho taky nenechala chodit bosky :oops: Hele co zkusit bačkorky se žirafou? Ty nestojej moc, tudíž o moc nepřijdeš, když je nebude chtít, ale jsou lehounké. Třebas mu vadí těžká bota. :think: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… to byly jediné botdlyičky které nosil bez větších protestů. Ale jemu se strašně potí noha, tak už nevím, co mu obouvat :zed:

no, tak ty bačkůrky mě nenapadly, ty by šly :think: díky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková