Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Už bude zas pokračování.
Myslim, ze tady ale nikdo nechape co po nas vlastne chces? Jde ti o to, aby nekdo zhodnotil styl psani? Nebo se jen chces pochlubit talentem syna? Ani jsi nepsala kolik mu je. To je diskuze o nicem.
@janet9 píše:
Myslim, ze tady ale nikdo nechape co po nas vlastne chces? Jde ti o to, aby nekdo zhodnotil styl psani? Nebo se jen chces pochlubit talentem syna? Ani jsi nepsala kolik mu je. To je diskuze o nicem.
Je mu 12 let.Ne,zajímalo by mě, jestli se Vám to líbí.
Předpokládam, že anonymní je ta co mi poslala vzkaz - v anketě pro tuto knihu opravdu hlasovat nebudu, tak mi laskavě nespamujte soukromý vzkazy, jen mě tím odrazujete od toho se na ni podívat
@Anonymní píše:
Je mu 12 let.Ne,zajímalo by mě, jestli se Vám to líbí.
Tak na 12 let mi to prijde moc hezky, ze uz umi takhle psat. ![]()
@janet9 píše:
Tak na 12 let mi to prijde moc hezky, ze uz umi takhle psat.
@Ester13 píše:
A proč psycho? Aby to upoutalo víc lidí?
Tyjo asi jsem to přehnala s tim nazvem. Vlastně ani nevim proč ![]()
Nějak se mi nezdá, že by takhle uvažoval 12 letý klučina… ![]()
Jef popravdě rodičům tu schůzku neoznámil, měl strach z toho, co si na něj jeho učitelka zas vymyslí. Byla hrozná megera, oblékala se jako stará baba, šaty někdy z dvacátých let a bylo jí nepříjemně cítit z pusy.
@Gingerka píše:
Nějak se mi nezdá, že by takhle uvažoval 12 letý klučina…Jef popravdě rodičům tu schůzku neoznámil, měl strach z toho, co si na něj jeho učitelka zas vymyslí. Byla hrozná megera, oblékala se jako stará baba, šaty někdy z dvacátých let a bylo jí nepříjemně cítit z pusy.
Proč? Myslíš, že jsem si to vymyslela ![]()
Jo jestli se chcete podívat, tak dneska bude na internetových stránkách www.kouzelnynastroj.webnode.cz snad celá první kapitola. Prosím i o like na FB. Díky
A překlad to ničeho není ![]()
@Anonymní píše:
Jo jestli se chcete podívat, tak dneska bude na internetových stránkách www.kouzelnynastroj.webnode.cz snad celá první kapitola. Prosím i o like na FB. Díky
A překlad to ničeho není
Když není, tak není. Mě tohle téma zajímá, lajk jsem dal.
Dneska se můžete podívat na blogu na celou kapitolu. Má necelých 600 slov, takže je celkem krátká. Díky ![]()