Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A co očekáváš od nás? Rozbor? Jaký? Psychologický, jazykový, stylistický… Nebo jen zvýšit synovi počet čtěnářů?
Mě se to nechtělo rozbalit. Kolik je synovi? A proč tomu říkáš psycho. kniha.
Ta úvodní věta je moc hezká.
Četla jsem to. Kolik tvýmu synovi je let? Myslíš, že i tvůj syn je šikanovaný nebo jak to myslíš, že tam dává i své pocity? V příběhu mi hrdina nepřijde „jiný“, akorát jsem zírala, jak přišel zrovna na jména Jef, Jim…
Už jsem pochopila, že musím kliknout na odkaz „první kapitola“ ![]()
To lze jen těžko dohadnout. Může to být jak smyšlené, tak skutečné. Píše opravdu hezky, což chápu, že tě v této situaci nepotěší.
Hezke, kolik ma let? Zacatek pekny, jen bych si dala pozor, co tim syn mysli, jestli tim nepopisuje svuj problem.
Mně se to líbí. A asi bych za tím nic nehledala. Ty ho znáš nejlépe a víš jaký je, takže pokud je to normální, veselý kluk, se kterým máš dobrý vztah, podpořila bych ho v jeho zájmu.
Vypadá to jako zajímavý příběh. Můžu se zeptat jak často budou psané nové kapitoly? Ráda bych to četla, o čem to bude ![]()
Ahoj, sice přesně nevím, co chceš od nás slyšet, ale nevadí. Text je takový kostrbatý, i když to se těžko hodnotí, když nevíme, kolik je Tvému synovi let. Jinak námět knihy je zajímavý, takže, kdyby bylo pokračování, ráda budu číst dál.
Myslím si, že každý z nás, když něco takového píše, dává do své práce kus ze sebe, svých pocitů a názorů. Jestli se takhle přesně cítí Tvůj syn to je těžké posoudit, jestli ano, je dobře, že to takhle ventiluje. Když ti to takhle dává číst, možná je to skryté volání o pomoc, to bys asi ale měla nejlíp jako matka poznat sama.
@pannacotta píše:
Vypadá to jako zajímavý příběh. Můžu se zeptat jak často budou psané nové kapitoly? Ráda bych to četla, o čem to bude
No, uvidíme, ale možná bude pokračování zase zítra. Jinak nevím, nechám to na synovi.
No já nevím
.
těžko soudit, když nevíme kolik je synovi let.
Možná až toho napíše víc. Ale zatím mi tedy nepřijde, že by z toho mohl být nějaký bestseller.
Syn píše knihu o klukovi, co je trochu jinej a má ted' začáek. Myslím, že tam dává i své pocity. Prosím mrkněte na začátek první kapitoly na http://kouzelnynastroj.webnode.cz/ v sekci novinky. Díky