Syn přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7713
30.1.21 12:21

@JezinkaBezinka Já to četla asi třikrát, jestli to dobře chápu. Doted´ kulím oči…nechápu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
30.1.21 12:39
@Anonymní píše:
jako bych to psala ja pred rokem, akorat s tim rozdilem, ze priteluv syn byl jeste agresivni k miminku… dupl mu na hlavu, sedl mu na hlavu, mackal nozicky a rucicky.. ted už je mimco vetsi a zavinaji si spolu hrat, ale me jako dospelou nerespektuje a nikdy nebude… priteluv syn ma ADHD, takze jsem s tim musela trochu pocitat, ale nevedela jsem ze to bude takovy hukot… to ze syn tebe stouchal v těhotenství do břicha, tak to neni dobre a mel zasahnout tvuj pritel.. bud rada ze chodi ven, aspon muzes byt s dcerkou sama doma.. ja si to třeba uzivam do dnes a nebo odjizdim ja, bez nich..

k chlapovi ti reknu jen toto, je to nebezpevny, jelikoz az vse otevrou, vrati se to vse do starych koleji.. mrzi me to, co zazivas a preju tobe pevme nervy a dcerce at je co nejdriv lip a at si spolu uzivate ten krasny cas, ktery nikdy nevratis :hug:

pritel nidky nefeteval a nefetuje a neni agresivni..

Tak ty jsi taky dobry darecek. A co jako chlap? bych haranta serezala, ze by si tyden nesedl. Taky netvorite rodinu, kdyz odjizdis rada sama. No na jednu stranku se ti nedivim a na druhou bych si chlapa s takovym agresivnim ditetem nikdy k sobe nepritahla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
30.1.21 12:49
@Anonymní píše:
@karkarka mozek bys měla zapojit spíše ty :) antinu už beru. Ale byla jsem na operaci se spodkem. Tudis se dodrželo šestinedělí. Sex jsme spolu měli asi 7 týdnů od zákroku, ale menstruaci jsem předtím nedostala. Proto jsem čekala, až ji dostanu a prášky začnu brát.Jinak jsem pravděpodobně celou tuhle konverzaci pojmenovala špatně. Ale už teď vím, že svěřit se tu byla velká chyba. Vy, kteří umíte akorát nadávat, vás je mi líto :-) tací lidé nejsou sami spokojeni se svým životem a místo toho, abyste tedy napsali svůj názor, tak jsem já blbá a měla bych jít do blázince.
No nic. Nic jiného jsem od emimina ani čekat nemohla.
Buďte rádi za život, který máte a já si příště raději vše nechám pro sebe. Adios

Se svým životem jsi nespokojená hlavně ty. Našla sis partnera, co je špatný otec i partner. Svého syna patrně nejen nevychoval, ale ani se mu nevěnoval. Kluk není problém, on za to nemůže, je to spíš chudák, prostě žárlí a nezná pořádně své hranice. Hlavně si už nepořizuj další dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
30.1.21 13:15
@migmina píše:
Tak ty jsi taky dobry darecek. A co jako chlap? bych haranta serezala, ze by si tyden nesedl. Taky netvorite rodinu, kdyz odjizdis rada sama. No na jednu stranku se ti nedivim a na druhou bych si chlapa s takovym agresivnim ditetem nikdy k sobe nepritahla.

ANO, migmina má svatou pravdu, je třeba třískat, až si nesednou cizí haranty, co si nezodpovědné ženské k mužům natahají…samozřejmě svůj díl musí dostat i taková povedená ženská a pak cizí grupu šupem vypakovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
30.1.21 13:46
@Kelsey píše:
Ty vis, ze je to fetka a stejne s nim bez ochrany spis? Je mi lito pouze ditete. Otec fetak, matka nezodpovedna.

K tomu neni co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
30.1.21 19:57

@Taktinevím ja taky…se mi z toho uplne udelalo zle…taky mam miminko a dupnout mu nekdo i treba dite, na hlavu… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
31.1.21 12:49
@JezinkaBezinka píše:
@Taktinevím ja taky…se mi z toho uplne udelalo zle…taky mam miminko a dupnout mu nekdo i treba dite, na hlavu… :poblion:

Tak ona paní psala, že mělo ADHD, ale o to víc se musí hlídat. A pořád si říkám, že to prostě i blbě napsala. Že to ve skutečnosti byl třeba jenom náznak nebo tak :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí