Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JezinkaBezinka Já to četla asi třikrát, jestli to dobře chápu. Doted´ kulím oči…nechápu ![]()
@Anonymní píše:
jako bych to psala ja pred rokem, akorat s tim rozdilem, ze priteluv syn byl jeste agresivni k miminku… dupl mu na hlavu, sedl mu na hlavu, mackal nozicky a rucicky.. ted už je mimco vetsi a zavinaji si spolu hrat, ale me jako dospelou nerespektuje a nikdy nebude… priteluv syn ma ADHD, takze jsem s tim musela trochu pocitat, ale nevedela jsem ze to bude takovy hukot… to ze syn tebe stouchal v těhotenství do břicha, tak to neni dobre a mel zasahnout tvuj pritel.. bud rada ze chodi ven, aspon muzes byt s dcerkou sama doma.. ja si to třeba uzivam do dnes a nebo odjizdim ja, bez nich..k chlapovi ti reknu jen toto, je to nebezpevny, jelikoz az vse otevrou, vrati se to vse do starych koleji.. mrzi me to, co zazivas a preju tobe pevme nervy a dcerce at je co nejdriv lip a at si spolu uzivate ten krasny cas, ktery nikdy nevratis
pritel nidky nefeteval a nefetuje a neni agresivni..
Tak ty jsi taky dobry darecek. A co jako chlap? bych haranta serezala, ze by si tyden nesedl. Taky netvorite rodinu, kdyz odjizdis rada sama. No na jednu stranku se ti nedivim a na druhou bych si chlapa s takovym agresivnim ditetem nikdy k sobe nepritahla.
@Anonymní píše:
@karkarka mozek bys měla zapojit spíše tyantinu už beru. Ale byla jsem na operaci se spodkem. Tudis se dodrželo šestinedělí. Sex jsme spolu měli asi 7 týdnů od zákroku, ale menstruaci jsem předtím nedostala. Proto jsem čekala, až ji dostanu a prášky začnu brát.Jinak jsem pravděpodobně celou tuhle konverzaci pojmenovala špatně. Ale už teď vím, že svěřit se tu byla velká chyba. Vy, kteří umíte akorát nadávat, vás je mi líto
tací lidé nejsou sami spokojeni se svým životem a místo toho, abyste tedy napsali svůj názor, tak jsem já blbá a měla bych jít do blázince.
No nic. Nic jiného jsem od emimina ani čekat nemohla.
Buďte rádi za život, který máte a já si příště raději vše nechám pro sebe. Adios
Se svým životem jsi nespokojená hlavně ty. Našla sis partnera, co je špatný otec i partner. Svého syna patrně nejen nevychoval, ale ani se mu nevěnoval. Kluk není problém, on za to nemůže, je to spíš chudák, prostě žárlí a nezná pořádně své hranice. Hlavně si už nepořizuj další dítě.
@migmina píše:
Tak ty jsi taky dobry darecek. A co jako chlap? bych haranta serezala, ze by si tyden nesedl. Taky netvorite rodinu, kdyz odjizdis rada sama. No na jednu stranku se ti nedivim a na druhou bych si chlapa s takovym agresivnim ditetem nikdy k sobe nepritahla.
ANO, migmina má svatou pravdu, je třeba třískat, až si nesednou cizí haranty, co si nezodpovědné ženské k mužům natahají…samozřejmě svůj díl musí dostat i taková povedená ženská a pak cizí grupu šupem vypakovat!!!
@Kelsey píše:
Ty vis, ze je to fetka a stejne s nim bez ochrany spis? Je mi lito pouze ditete. Otec fetak, matka nezodpovedna.
K tomu neni co dodat.
@Taktinevím ja taky…se mi z toho uplne udelalo zle…taky mam miminko a dupnout mu nekdo i treba dite, na hlavu… ![]()
@JezinkaBezinka píše:
@Taktinevím ja taky…se mi z toho uplne udelalo zle…taky mam miminko a dupnout mu nekdo i treba dite, na hlavu…
Tak ona paní psala, že mělo ADHD, ale o to víc se musí hlídat. A pořád si říkám, že to prostě i blbě napsala. Že to ve skutečnosti byl třeba jenom náznak nebo tak ![]()