Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Blíží se valentýn. Mám problém s přítelem. Chci mu dát nějaké překvapení, ale nevím jaké. Jde o sex. Já mám ráda, když jsem submisivní. A když mám svého pána. Ale můj přítel to má rád taky tak. Má rád, když je spoutaný a když je submisivní. Problém je v tom že na valentýna ho chci potěšit ale orál ani sexy prádlo asi nepomůže. Bude chtít být sub ale já to nemám ráda.
Ale já osobně nemám ráda pocit toho, že mu velím já to beru jako kdyby najednou neměl prostě žádná práva nebo prostě nevím, beru to tak jako kdyby neměl svobodnou vůli.
Prostě se mi nelíbí ta představa.
Ráda bych ho potěšila, ale nevím jak. Ráda bych to pro něj udělala. Ale je mi to nepříjemné.
Problém je ten že jemu se taky moc nelíbí aby byl mým dominantem. Prostě jsme oba dva submisivní a tak nějak to většinou dopadne že se pohádáme o tom, kdo z nás si tu práci dominanta na starost.
Můžete mi prosím nějak poradit?
Já znám lidi, který tu jsou a očekávám pár ošklivých komentářů. Byla bych ráda za komentáře které mi pomohou. Děkuji předem.
Nehledám milence a tak sem nepište návrhy na schůzku. Děkuji ![]()
Problém je, že pokud jste oba submisivní, žádnou hrou nedocílíte oboustranné spokojenosti, pokud se snažíte vnutit do role dominanta.
to se nedá prostě vsugerovat stylem: a teď jsem dominantní. Možná na chvíli, ale sama píšeš, že tě to netěší a nic z toho nemáš. Nejspíš se k sobě nehodíte. Jedině, že byste se vykašlali na hry a užili si sex jako dva submisivní jedinci. ![]()
Rozdej si to pred nim s jinym, to ho potesi.
On bude ponizeny, dotycny ti muze dat taky pekne za usi. Jeste pritele privazej k zidli, hod mu klicku na ptacka a mate Valentyn jak malovanej pro dva subiky.
No tak když nejste ani jeden switch, tak k sobe asi nepasujete?
To je prekérka. Asi vám to klapat moc nebude. Jedině najít třetí/třetího, co vam to oběma společně nandá ![]()
Ty mu chceš dát dárek o který evidentně nestojí? Ty seš zlatíčko. Spíš chceš změnu a potřebuješ to navlíknout tak, aby si myslel, že to děláš kvůli němu. No nevim, jestli vám to v sexu nevyhovuje, rozejděte se.
Kup dvoje pořádný pouta. Zahod klíče a připoutejte se oba k posteli. Spokojenost zaručena ![]()
Najděte si třetího do party, co bude dominantní a dá vám oběma pořádný flákanec. ![]()
@Iva20 píše:
Blíží se valentýn. Mám problém s přítelem. Chci mu dát nějaké překvapení, ale nevím jaké. Jde o sex. Já mám ráda, když jsem submisivní. A když mám svého pána. Ale můj přítel to má rád taky tak. Má rád, když je spoutaný a když je submisivní. Problém je v tom že na valentýna ho chci potěšit ale orál ani sexy prádlo asi nepomůže. Bude chtít být sub ale já to nemám ráda.Ale já osobně nemám ráda pocit toho, že mu velím já to beru jako kdyby najednou neměl prostě žádná práva nebo prostě nevím, beru to tak jako kdyby neměl svobodnou vůli.
Ráda bych ho potěšila, ale nevím jak. Ráda bych to pro něj udělala. Ale je mi to nepříjemné.
Problém je ten že jemu se taky moc nelíbí aby byl mým dominantem. Prostě jsme oba dva submisivní a tak nějak to většinou dopadne že se pohádáme o tom, kdo z nás si tu práci dominanta na starost.
Já znám lidi, který tu jsou a očekávám pár ošklivých komentářů. Byla bych ráda za komentáře které mi pomohou. Děkuji předem.
Nehledám milence a tak sem nepište návrhy na schůzku. Děkuji
Ale ze submisivniho nikdy dominanta neudelas. Nejste kompatibilni, takze se s tim budes muset smirit nebo hledat jinde. Neni jina cesta, protoze ho v tomto nepredelas.
@Iva20 píše:
Blíží se valentýn. Mám problém s přítelem. Chci mu dát nějaké překvapení, ale nevím jaké. Jde o sex. Já mám ráda, když jsem submisivní. A když mám svého pána. Ale můj přítel to má rád taky tak. Má rád, když je spoutaný a když je submisivní. Problém je v tom že na valentýna ho chci potěšit ale orál ani sexy prádlo asi nepomůže. Bude chtít být sub ale já to nemám ráda.Ale já osobně nemám ráda pocit toho, že mu velím já to beru jako kdyby najednou neměl prostě žádná práva nebo prostě nevím, beru to tak jako kdyby neměl svobodnou vůli.
Nehledám milence a tak sem nepište návrhy na schůzku. Děkuji
Co se takhle vykašlat na Valentýna? Stejně je to americký svátek
jinak se k sobě teda ale vůbec nehodíte, když se hádáte kvůli tomu kdo bude v sexu dominantní.
Nejste kompatibilní, takže nevím, co poradit
Myslím, že v sexu vám to nikdy klapat nebude.
Jak už tu někdo psal. Pokud vám stojí za to spolu být, tak se nabízí přizvat ještě jednu/jednoho nebo pár. ![]()