Syn spí v noci odkrytý

Anonymní
7.2.22 07:28

Syn spí v noci odkrytý

Zdravím,
Synovi je rok a půl a v noci spí zásadně odkrytý. Na noc mu dávám ponožky, ale občas se mu vysvlečou. A i tak mi přijde, že mu musí být zima. Já sama spím úplně přikrytá, jinak mrznu :-)
V noci ho přikrývám, jenže jeho to hrozně budí, takže bych to asi dělat neměla, ale nemůžu si pomoct. A teď má rýmu, nevím, jestli to nemá z toho. V noci je tu celkem chladno. Ale nevim jestli je mu tal prostě tak dobře a mam ho nechat být. Řešíte taky někdo? :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
7.2.22 07:33

Deti mi spaly do 3 let zasadne odkryte. V zime jsem davala teplejsi pyzamo. Nema cenu celou noc prikryvat, stejne to hned odkopne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37222
7.2.22 07:33

Náš dělá to stejný. Dej mu na spaní overal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
7.2.22 07:38

Syn má pod pyžamem bodytílko. Ale topíme teď v zimě v ložnici trochu víc než běžně. Pokud bych věděla, že je ráno hodně studený, tak bych ho přioblékla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
7.2.22 07:39

Kup mu spaci pytel. Za me super vynalez a bude v teple :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
7.2.22 07:44

Jeden náš desetiměsíční spí taky každou noc odkryty, ponožky v noci si sundá… Tak prostě v dětském pokoji trošku pritopim, dám mu na spaní overal a dál to neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
7.2.22 07:56
@Anonymní píše:
Zdravím,
Synovi je rok a půl a v noci spí zásadně odkrytý. Na noc mu dávám ponožky, ale občas se mu vysvlečou. A i tak mi přijde, že mu musí být zima. Já sama spím úplně přikrytá, jinak mrznu :-)
V noci ho přikrývám, jenže jeho to hrozně budí, takže bych to asi dělat neměla, ale nemůžu si pomoct. A teď má rýmu, nevím, jestli to nemá z toho. V noci je tu celkem chladno. Ale nevim jestli je mu tal prostě tak dobře a mam ho nechat být. Řešíte taky někdo? :-)

Joo dcera tak od miminka spala.. odkopala se a bylo. Ať teď tak v 5ti spí přikrytá, tak má normální pyžamo. Do cca 4 let, od miminka spala ve fleesových overálech, jak šlo snažila jsem se sehnat ten stěmi tapkama. A my fakt máme zimu na spaní, cca 18-19st, ale jak byla v tom overálku neřešila jsem. Jak byla uplně miminko měla bavlněný overálek, a ješt fleesový tenčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
7.2.22 08:00

Nejlepší je spací pytel, pokud v něm vydrží. Nebo prostě víc navléct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
7.2.22 08:02

Kup mu spací pytel nebo zatopte tak, aby neprochladl. Takhle si koleduje nejen o prochladnutí, ale i o zápal plic - znám nejeden případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
7.2.22 08:16

Od miminka dávám huňaté nebo teplejší fleesové overaly…a dětem se to líbilo, že chodí spát jako huňaté zvířátko :-)

Chci udržovat chladnější teplotu doma, takže tohle je tak jediné řešení co u nás pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.2.22 08:19

Naše děti se taky odkopávají, i když v pokoji je 18-19 stupňů. Manžel z toho roste, ale jsou holt po mě, teplokrevní ;) Neboj, takhle staré dítě už se zachumlá, pokud mu je zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23192
7.2.22 08:20

Dávala jsem na spaní overal nebo spací pytel, pokud to ještě šlo. Já i teď musím přikrývat úplně holou dceru, vezme si na sebe jen noční košili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
7.2.22 08:32

Mám doma to same, ve spaxim pytlů a tenkém pyžamu i tak prochladala, začala jsem oblékat teplé fleecove overaly a je jí teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
7.2.22 08:32

Jo u nás byl ještě extrém, že začal chodit k nám protože mu byla zima. Tak jsem přidala na topení a je klid… Ale než mi to došlo že to dělá kvůli tomu, tak mi to trvalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
7.2.22 08:38

Dcera má 2 a půl a spí taky odkryta.
Od narození dávám na spaní jen overal i s ťapkama na chodidla, at ji aspoň nikde nic neleze a nekouka, měla pytel na spaní, jak začala chodit, tak ho nechtěla, koupili jsme takový, který má zvlášť udělané nohavice, aby se v něm prave mohlo chodit a ten letošní zimu už taky nechce :zed: :lol: ale spí mezi mnou a mužem v posteli, i když pod otevřeným oknem, ale tak asi ji zahrivame, ze ji zima není… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí