Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych ho taky nechala vyspat a pak uvidíš… třeba je to jen únava, potřebuje dospat atd.
Je proste jen unavenej po nemoci. Nech ho spat, telo regeneruje nejlip ve spanku.
A pil předtím dost tekutin? Takhle tvrdě spí normálně? Já mám nespavce tak bych už skoro jela na pohotovost ![]()
@sladke-mameni píše:
A pil předtím dost tekutin? Takhle tvrdě spí normálně? Já mám nespavce tak bych už skoro jela na pohotovost
Pil, nespí takto nikdy, nakonec spal 6 hodin a potom byl ok a po 4 hodinách vzhůru opět spí. Má zvýšenou teplotu. Jinak nic viditelného.
@Anonymní píše:
Pil, nespí takto nikdy, nakonec spal 6 hodin a potom byl ok a po 4 hodinách vzhůru opět spí. Má zvýšenou teplotu. Jinak nic viditelného.
Tak to asi fakt “vyspává” nějakou nemoc.. v noci bych ho probudila, dala napít a zkontrolovala. Jen tak pro jistotu.
@sladke-mameni no asi na nej něco opět leze, což mě vůbec nepřekvapuje, ale i při těžkém zápalu plic takto nespal. ![]()
@Anonymní píše:
@sladke-mameni no asi na nej něco opět leze, což mě vůbec nepřekvapuje, ale i při těžkém zápalu plic takto nespal.
To je divny. Ale moje 3,5 leta spala pri jedne viroze taky nonstop, nechapala jsem to, usnula mezi hrackami na zemi. Teda po nemoci. Pak me nakazila a pochopila jsem to, nemela jsem silu skoro ani dojit na zachod, 3 dny jsme meli pustenou telku nonstop, abych to s ni prezila.
Kazdopadne hlidej prijem tekutin a celkove jeho stav, rano uvidis.
Nasim bolesti briska vzdy zacina angina. Tak aby se mu nevratila..
@katyna1984 pokud ano, tak za posledních 17 dni by byla třetí v pořadí. ![]()
Naše děti kdyz na ně něco leze a mají teplotu, tak jsou schopné usnout na zemi při hraní s vláčky nebo po obědě jít spát a spát až do vecera, vzbudím je na pití případně večeři a zas spí…Podle mé tělo potřebuje regeneraci a při vědomí se mi to nedaří. Kolikrát jsem chodila co chvíli kontrolovat jestli ještě vůbec žijou…
@Anonymní píše:
@katyna1984 pokud ano, tak za posledních 17 dni by byla třetí v pořadí.
Delaji mu pokazde stery?
Ahoj, syn 5 let, dnes ráno si stěžoval na bolest v krku (na angíny letos trpí, poslední ATB na ni dobral v pondělí), poté si normálně hrál, pak že ho bolí bříško a odmítal, abych mu na něj šáhla. A aktuálně spí již 4 hodiny, s tím, že v rámci těch 4 hodin jsem ho musela několikrát přemístit z auta, do auta (musela jsem pro dceru na tábor). Teplotu nemá. Vůbec to nechápu. Nic na něm není vidět. Je pátek odpoledne a žádný pediatr tady již neordinuje. Co s tím?