Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No, mně plotože ploto a plo slepičí kvoč říká už i dvouleté dítě… pomoc! A dnes mi řekla před asi 10ti cizími lidmi - maminko, ty jsi prdlá…
Tak to ja jsem se malem propadla v obchode studem jak rval na cele kolo.ze jsem ta nejzlejsi mama, nudna a prisna. A doma jeste doda nemam te rad.To je na provaz
@fialína píše:
No, mně plotože ploto a plo slepičí kvoč říká už i dvouleté dítě… pomoc! A dnes mi řekla před asi 10ti cizími lidmi - maminko, ty jsi prdlá…
Mně můj syn řekl v plné kavárně: „Mamko, ty jsi kikina. Samuel (kamarad v jeslich) mi řekl, že jsem pipina a ty, že musíš být kikina…“ Místo pokárání jsem se složila smíchy a se mnou celá kavárna.
Njn, asi nejsem ideální výchovný vzor
.
@Chawa píše:
@gorina tj, ale zcela v normě.
no nevim ja bych si to k rodicum nedovolila ani v v patnacti. Nekdy na nizsim stupni jsem rekla slovo bordel, dostala jsem takoveho facana, ze mi tekla malinovka a uz jsem si to nedovolila nikdy rict
Mladej za ty vyrazi dostane na prdel a rekne to znova ![]()
@Chawa píše:
Někdy si říkám, po kom můj syn tento syndrom zdědil? Po mně rozhodně ne, já jsem chodící liluum…Jenže moje máma mě vždy oponuje, že jablko nepadlo daleko od stromu.
![]()
Dnes mi svoji diagnózu stvrdil slovy: „Sem tvoje ladost, sem tvoje tlapeni.“ Bůhví, kde to vyslechnul… Ale pravdu má 100%.
Také se Vám občas zdá, že tu Vaši ratolest nemohly porodit? Že určitě došlo k výměně v porodnici? A pak Vás něco nebo někdo přesvědčí, že je „to“ prostě Vaše?
PS: Právě mi to moje „to“ visí na zádech, zatímco píši… Spát… „Rozhodně ne!“
Téma pro večerní odlehčení…
Mluvíš o mém dítěti? Já taky nechápu po kom je
I když dobře si pamatuju na to, jak mi dědeček kupoval sladkosti, když jsem s ním měla jet autem
abych chvílku mlčela. Jak mi naši vždycky říkali, že nemusím mít strach, že by mě někdo ukradl, protože by mě brzo vrátil a ještě platil, aby si mě vzali nazpátek ![]()
Aneb poslední hláška,,tati já se z tebe vovočkuju" nechápu, kde na to přišel.
@gorina píše:
no nevim ja bych si to k rodicum nedovolila ani v v patnacti. Nekdy na nizsim stupni jsem rekla slovo bordel, dostala jsem takoveho facana, ze mi tekla malinovka a uz jsem si to nedovolila nikdy rict
Mladej za ty vyrazi dostane na prdel a rekne to znova
Nechápej mě špatně, snažím se mu v tom běžně bránit, ale někdy to dost dobře nejde. A facana v obchodě (nebo kdekoli jinde), to by bylo moc…
@lleennttiillkkaa
u nas je me z vas picne. Podle me picne me z neho ![]()
@Chawa píše:
Nechápej mě špatně, snažím se mu v tom běžně bránit, ale někdy to dost dobře nejde. A facana v obchodě (nebo kdekoli jinde), to by bylo moc…
no v obchode nedostal, sliznul to az doma.Dat mu v obchode na zadek tak uz mam socialku v patach ![]()
@Chawa
![]()
no tak my na tohle máme spoustu času ale někdy mě udivuje jaké náš syn háže ksichtíky
když jsme byli ješte na 3D ultrazvuku a viděli obliček udělal ksichtík a mě seřval manžel že to nemyslím vážně že je celý já ![]()
@banánice
vidis to jsi mi uplne pripomela, my mame na 3D fakovnik.To jsme se taky rechtaly co nam to uz ukazuje v brisku ![]()
No to byste měli slyšel mojí dceru
Malá jí kousne a ona jí řekne" Nekousel do mě nejsem banán?!?" Nebo jí kamarádky malej mydlil plapkou do ruky a ona zahlásila" Nebouchej do mě, nejsem buben" a další hlášky ![]()
Na @gorina Tak na jednu ode mě dostal na zadek uz i v obchode pri jednom ze svych vasnivych vylevu, uvědomila jsem si to až posléze a jala se hodne rychle vyklidit prostor…
Všeho všudy dostal na zadek na 3×, tam jsem to proste nevychytala.
Mely/i jste vidět ty „obdivne“ pohledy. ![]()
@gorina
no tak to se nám něchtěl vůbec ukázak když mě dělali ultrazvuk obličej srdíčko a tak vyvaloval se tam ale jak se chtěla mrknou tam dole otočil se vystrčil prdel a konec
a to má dodnes a to je mu 11 měsíců když něco provede já se ho zeptám otočí se zády