Syndrom prdlého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
medvidek
6.2.13 22:46

Ahojky, všechny mé(naše)děti mají ukecanost a schopnost „sebe nas…štvanosti“po mě :mrgreen: :cert:.Naprosto se v nich vidím.
Na druhou stranu klidná povaha mého muže se u nich taky nezapře. Geny jsou geny.

• Citovat
  • Upravit
22614
6.2.13 23:12

@Chawa Naposledy když moje malá namlátila o 4roky starší holčičce(zasáhla jsem, když jsem to viděla) a když se pokoušela nakopnout pána ve frontě před námi :roll:.. Říkala jsem si, panebože, po kom to smrádě je?? Pak jsem si postěžovala mojí mami, a ta mě utvrdila v tom, že to smrádě je po mně, že jsem dělala to samý :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
7.2.13 08:57

@fialína reklamace neuznána :mrgreen:

@gorina tak bordel je u nás naprosto běžné slovo :oops: tuhle nějaký rámus, tak se ptám, co dělá - ále, házím nějakej boldel. Ten boldel byla flashka :cert: No ale docela jsme se slovníkem teda narazili, říkáme mu, že když se mu něco nepovede, že je pako (jako oblíbení Pat a Mat) a paní učitelka ve školce to nerozdýchala a opravuje ho na popletu. Přesně druhého ledna mu ve školce řekli, že se neříká jo, ale ano - oba z toho s manželem rosteme, protože na naše,,mazej do vany, nebo bude sekec mazec, jo" odpovídá,,ano, maminko" :D

@Chawa já dítě seřezala před sociálkou :pankac: (odmítlo jít do kočáru i do náruče a vbíhalo do silnice). Teď už je větší a není to efektivní, tak zato kam se hrabu na lobisty, uplácím snad co půlhodinu :mrgreen: jednou odmítl nastoupit do auta, tak jsem nasedla a chtěla kus popojet, ale stačilo nastartovat :mrgreen:

ale jak tu někdo psal, na některé děti to neplatí a to je pak na provaz - z toho byli hotoví naši, nešlo mi nic zakázat. Nemůžu se koukat na pohádky? To je fuk, půjdu si číst. Nedostanu sladkosti? Tak si je strčte někam, já se bez nichh obejdu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
7.2.13 09:04

@wobludka
presne nebudes mit, nedostanes, nebudes se divat. A mlady,,no a co stejnak me to nebavi a nebo stejank to nemam rad" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misamama
8.2.13 13:39

Tak já mám občas pocit, že ti moji chlapi jsou satanovo sémě :D Nicméně jak spí, tak jsou to andlíci po mě :)))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML