Syndrom prdlého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
6.2.13 21:13

Syndrom prdlého ditěte

Někdy si říkám, po kom můj syn tento syndrom zdědil? Po mně rozhodně ne, já jsem chodící liluum… ;) Jenže moje máma mě vždy oponuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. ;)

Dnes mi svoji diagnózu stvrdil slovy: „Sem tvoje ladost, sem tvoje tlapeni.“ Bůhví, kde to vyslechnul… Ale pravdu má 100%. :pankac:

Také se Vám občas zdá, že tu Vaši ratolest nemohly porodit? Že určitě došlo k výměně v porodnici? A pak Vás něco nebo někdo přesvědčí, že je „to“ prostě Vaše?

PS: Právě mi to moje „to“ visí na zádech, zatímco píši… Spát… „Rozhodně ne!“ ;)

Téma pro večerní odlehčení… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
6.2.13 21:15

Já naopak mám pocit, že je to dítě po mě a děsí mě to :mrgreen: Řádit, blbnout, po někom lézt a miluje černý humor- to je prča, když se mamka bouchne. Někdy vzteklej, má svou hlavu- prostě celá já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
6.2.13 21:23

Moje dítko je nechutnej intelektuál. Zdědil to po matce :mrgreen: Pochybnost nulová. Dnes jsem nepodala uspokojivou odpoveď a bylo mi řečeno,,mámo, žikaš blbošti, víš"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.2.13 21:25

Já říkám pořád, že mě dítě v porodnici vyměnili:-) Nevím po kom je, ale jestli jsem taková i já, tak…To moje dítě je tak prdlý a nepolepšitelný, že jiný dítě víc praštěný být nemůže! Jsem ráda, že už chrní! Dnes to byl celej den záhul!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.2.13 21:26

No ja se v tom nasem tvrdohlavem vzteklounkovi bohuzel docela vidim… a zacinam si docela zoufat, co s nim.
neposloucha, vzteka se, vriska, knoura, vymysli si… usinal dnes hodinu a pul a nechce zaboha spat sam! des bes.
nechce sam jist, nechce se sam oblekat…
nekdy je to sila.
ale jinak je to moje slunicko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
6.2.13 21:30
@obrazek píše:
No ja se v tom nasem tvrdohlavem vzteklounkovi bohuzel docela vidim… a zacinam si docela zoufat, co s nim.
neposloucha, vzteka se, vriska, knoura, vymysli si… usinal dnes hodinu a pul a nechce zaboha spat sam! des bes.
nechce sam jist, nechce se sam oblekat…
nekdy je to sila.
ale jinak je to moje slunicko :mrgreen:

sakra jak ja tak rada tyto prispevky ctu a jsem rada, ze v tom nejsem sama.
Nebudu, nejdu, nechci, ne ted,atd.vse s ne a ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.2.13 21:30

A mj. jeho odpovedi na moji otazku zacinajici PROC??? me docela reozsmivaji. prisel na to podle me sam, nevim kde by to slysel a desne to zneuziva.
odpoved je : PLOTOZEEE… ( zamysli se)… PLOTOZE PLOTO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.2.13 21:31

@gorina taky jsem rada, ze v tom nejsem sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.2.13 21:33

Nemáš náhodou moje dítě??? To je úplně to stejný! Ten říká jen, nebudu, nechci, neudělám…taky si nevíme rady, takhle přežíváme den za dnem a čekáme kdy příjde den kdy se to zlepší, ale ještě nepříšel bohužel. Ale jinak je to taky naše sluníčko vysmátý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.2.13 21:33

Jo, tak synáček je vyměněný určitě, a mám i viníka, udělali to v CARu, zaměnili embrouše, jinak to není možné!

Doma s manželem používáme už několik ustálených vět - podívej, co ten tvůj syn dělá! Ne, to je Tvůj syn… v případě vzorného chování naopak - je, podívej, co ten Můj syn…

Já jsem fakt byla vzorná holčička a jsem doteď :-), u manžela to bylo asi horší, ale tchyňka už toho taky spoustu zapomněla, tak se to nedá dokázat. Ještě mám podezření, že něco se fakt dědí přes generaci, moje maminka už jako předškolák rozbila chlapečkovi hlavu tříkolkou a ještě mu ji hodila do potoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
6.2.13 21:34

@Pavule nas Tygr to ma udajne po tatinkovi u ketreho to preslo patym rokem.Ten mame za 4 mesice, tak jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
6.2.13 21:35

@fialína jo moje babicka taky rika P…po kom to dite je po tobe urcite ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
6.2.13 21:35
@obrazek píše:
A mj. jeho odpovedi na moji otazku zacinajici PROC??? me docela reozsmivaji. prisel na to podle me sam, nevim kde by to slysel a desne to zneuziva.
odpoved je : PLOTOZEEE… ( zamysli se)… PLOTOZE PLOTO!!!

Jo, tak etapa a plóóóč už u nás jede ve třetí vlně. A je to čím dál výživnější.

;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
6.2.13 21:37

Já před ním řeknu, že jsem něco nekoupila, nevzala, apod. a malej to slyší ťuká si na hlavičku a říká MÁMO KULULUM (ťululum)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
6.2.13 21:37
@renda81 píše:
Já před ním řeknu, že jsem něco nekoupila, nevzala, apod. a malej to slyší ťuká si na hlavičku a říká MÁMO KULULUM (ťululum)
:lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect