Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jo. Radeji jit co nejdriv, jestlize se to uz neda rozdelat. Cim vic se to odklada, tim hur se to napravuje. ![]()
@polokoule
Zacni u prakticke, jestli tam vubec nejaky problem je. Podle popisu si nejsem jista.
Jinak zagoogli synechia vulvae, z pediatriepropraxi.cz, mas tam i obrazek, jak to vypada.
@Lambisko
prý stačí už jen jako prevence promazávat bepošem.. je „přátelský“ k danému prostředí a nemusíš se pižlat s tyčinkou
@Lambisko
jj..ale stejně je pak riziko aby se v budoucnu nestala nějaká vtipná historka s dětskou hláškou skrz pleťový krém a podobně ![]()
Radši jdi ukázat k doktoru, naše malá tím jeden čas taky trpěla, brala kvůli ledvinám dlouho udržovací dávku ATB a najednou se jí to začalo přilepovat, taky malé a velké k sobě, takže kontrolovat každý den a ještě bych řekla, že to přestalo v době, kdy se zbavila plen
Párkrát to měla lehce přichycené, tak jsem ubrouskem rozetřela, asi to trochu bolelo, je tedy háklivá i jen napodívání, takže boje hrozný.
Je to tedy OT, současně diskutuji na diskuzi o tom případu v Nýrsku a teď mi napadlo, že když vlastně kontrolujem malej pipinu a občas to máznem calciovkou, že by nás taky mohl někdo obvinit ze zneužití ![]()
@Lambisko ted jsem byla s malou na gynde, taky ma srostle male s velkyma. Je to normalni a s nastupem hormonu se to pry upravi.
Resila jsem s detskou a ta ji oro jistotu poslala na gyndu
@Fífule píše:
@Lambisko ted jsem byla s malou na gynde, taky ma srostle male s velkyma. Je to normalni a s nastupem hormonu se to pry upravi.
Resila jsem s detskou a ta ji oro jistotu poslala na gyndu
Mam tu samou zkusenost.
Nazdárek maminy!
Máme podobný problém. Naše dětská to kontrolovala hned od začátku, upozorňovala mě na to a tak jsem promazávala bepanthenem, pořád kontrolovala a stejně to je na prd a malá je srostlá. Dnes, v osmi měsících, nás doktorka poslala k chirurgovi, že mi prý poradí, co s tím. Přijde mi to divné. Všichni píší, že je posílají na gyndu. Co si o tom myslíte? Říkám si, že by mohl být něžnější, ale nevím, jestli tam nebudu za blbce a jestli nemám jít radši na dětskou gyndu.
Dnes jsem zjistila, ze dvuleta dcera ma male pysky prilepene k velkym, hlavne spodni cast. Bohuzel ona se nenecha poradne zkontrolovat, kope, rve a uz jsem schytala i 2 facky.Jit s tim na gyndu hned?