Systém Bakaláři

281
19.9.18 11:27

Není tam žádný podpis známek, aspoň teda já jsem se s tím nestkala. Je tam jenom funkce Potvrdit přečtení u zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
19.9.18 11:31

Taky jsem tam nenašla žádnou funkci podepsat známky. Ale nám se opakovaně neobjevuje jedna známka v nových známkách,prostě v každém předmětu přibývají známky a u některého předmětu je to ještě nastaveno tak,že každá známka má jinou hodnotu(určuje vyučující). My to v podstatě jen kontrolujeme,nemáme tam žádná opakovaná upozornění na novou známku a je tam přehled o všech známkách a probíraném učivu(samozřejmě záleží,co a jak rychle tam vyučující dá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.18 11:42

já doteď byla zvyklá na edupage, tam jsem to odklikla, a bylo. Tady se mi stále objevují dvě nové známky a jsou stále červené. Až se to rozjede a bude jich víc, tak nevím, jak se budu orientovat, co už jsem viděla nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.18 11:44

Ty jo a něco jako nové zprávy, to tam vůbec nemám. Nebo to neumím najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
19.9.18 12:04

U syna to mají nastavené tak, že červeně se zobrazují známky od mého posledního přihlášení. Pak zčernají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
19.9.18 12:06

@Blankaspl
Presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
19.9.18 12:07

@terinka4444
ty „nové“ červené známky tam máme nastavené, že se ukazují po dobu týdne jako nové i když už jsme je viděli. Nejde to nastavit od přihlášení do přihlášení popřípadě funkce podepsat. Nové zprávy mít nemusíš, když nikdo nic nepsal :) . Na známky nám upozornění nechodí jen na zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.18 13:59
@Blankaspl píše:
U syna to mají nastavené tak, že červeně se zobrazují známky od mého posledního přihlášení. Pak zčernají.

aha, takže to nastavuje nějak škola, no jsou stále červené,takže takhle to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.18 14:01
@lamicina píše:
@terinka4444
ty „nové“ červené známky tam máme nastavené, že se ukazují po dobu týdne jako nové i když už jsme je viděli. Nejde to nastavit od přihlášení do přihlášení popřípadě funkce podepsat. Nové zprávy mít nemusíš, když nikdo nic nepsal :) . Na známky nám upozornění nechodí jen na zprávy.

děkuju, tak to vysleduju, ale je tam známka z 13.9. a taky stále červená :nevim: zlatý edupage, ti bakaláři jsou ale pro mě uživatelsky nepříjemná věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin