Je sytý nebo mu nechutná?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sytý nebo nechutná?
Ahoj holky,
máme dvou měsíčního chlapečka,už od narození jsme byli na nutrilonu,cca od 5týdne života spapal denně i litr mlíčka (Nutrilon) 230+200+200+200+230+230.Což je opravdu hodně vzhledem k jeho věku.Nyní,jelikož už mě štvalo špatné rozpouštění nutrilonu (hlavně v noci - malý hysterčí když nemá papu hned
…no přešli jsme na sunar nutradefense a místo 230ml mu stačí průměrně 160ml a místo 200ml průměrně 130ml.Myslíte,že ho sunar tak zasytí nebo mu nechutná.Spinká porád ve stejných intervalech,v tomto se nic nezměnilo…Děkuji za názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Litr UM v 5týdnech? By mě celkem zajímalo, kolik váží a měří.
Myslím, že je úplně fuk, zda mu nechutná či ho to zasytí víc, já bych byla ráda, že se dostal na nějakou normální spotřebu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
páni,to je ale jedlík
já bych to nějak moc neřešila,pokud nezačne nějak hubnout tak je to v pohodě.Třeba si jen potřeboval ustálit svou dávku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
váží
Váží 5 kilo,přesně se dozvíme až dnes v poradně,měří cca šedesát cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
počkala bych na kontrolu u doktorky a pokud normálně přibral, tak bych byla ráda, že teď pije dávky adekvátní jeho věku a vůbec bych to neřešila
pokud se přepíjí (přepíjel), tak si jen zadělává na obezitu v pozdějším věku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme na sunaru v tomhle věku mi pila taky těch 120-150ml. Tam se odměrka počítá snad 30ml
Pak pila i těch 240ml no a ted jsem ráda že do ní dostanu 180-210ml co jsme začli s příkrmy.. ten tvůj pije teda fakt dost, a sunar je sytější než nutrilon ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mmch mám taky prcka na Sunaru Nutradefense a ještě nyní, pokud má svou plnou dávku (tj. k snídani a k odpolední svačině a k večeři-do toho mu teda prsknu 2 odměrky nemléčné kaše), tak to má ze 150ml vody ![]()
ten SN je podle mě výborně sytivé a chutné mlíčko, tak prostě ho stačí míň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sunar je nutričně více výživný než nutrilon, ale fakt bych mu tolik mléka nedávala… Ono je dobré se orientačně trochu držet těch tabulek..
Jako občas více, když má hlad, ale tolik dlouhodobě… Buď ráda, že jí méně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podle mě
podle mě se nepřepíjel,když jsem mu sebrala láhev s nutrilonem jakmile vypil množství co mu stačí ted tak ječel hlady jako na lesy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak pro něj byl Nutrilon prostě hladovější, toto mu vyhovuje víc. Buď ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
to že jí méně,jsem ráda,ale taková změna se mi zdála divná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přibírá
jinak přibírá dle tabulek tj,dvacet až třicet g denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
monika32 píše:
Tak sunar je nutričně více výživný než nutrilon, ale fakt bych mu tolik mléka nedávala… Ono je dobré se orientačně trochu držet těch tabulek..Jako občas více, když má hlad, ale tolik dlouhodobě… Buď ráda, že jí méně.
no oíno nedat,když řve hlady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
když přibírá, tak to fakt neřeš…upřímně řečeno, možná tu budu ukamenována pokud někdo Nutrilon dává a spokojenost, ale já si ze své zkušenosti (a ze zkušeností okolí) vůbec nemyslím, že je to extra mlíko
Má jen výbornou reklamu…ale skutečně dobré zboží se chválí samo (takto ke mě připlul třeba ten Nutradefense a i já pozitivní ohlas na něj ráda šířím dál
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit