Roiboos čaj pro děti - pomohl v něčem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
roiboos caj pro deti-pomohl v necem,
Holky,co pouzivate pro napajeni vasich deti tenhle caj…pomohl vam v necem?
na netu pisou ze zklidnuje,pomaha proti prdikum,je plny vitaminu,mineralu a spoustu dalsiho…projevilo se to v necem a nebo jste to braly jak zdravejsi piti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Oni toho taky napíšou spoustu… Dítku ho nedávám (ještě), ale jako čajovnice můžu říct, že hlavní důvod, proč je rooibos vhodný pro děti je to, že to není čaj a téměř neobsahuje kofein (thein)- odtud možná formulka o lepším spaní. Jinak se používá při očistných kůrách, je v něm spousta antioxidantů a minerálních látek, je dobrý na vysoký tlak a při stresu. Je to spíš, jak píšeš, zdravější pití, navíc je nasládlý, takže asi dětičkám chutná víc než jiný bylinky, ale žádný zázraky bych od něj v tom směru, ve kterém píšeš, nečekala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja ho davam male od mala,krom obcas jinych bylinek a vody nic jineho nepijeme,ma ho denne
- Citovat
- Upravit
já malému také Roiboos dávám, pije ho moc rád, na rozdíl od dětských ovocných čajů není kyselý. A vedle čisté vody si občas dá i Caro s mlíkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho taky dávám, nechci mu dávat černý ani ovocný s ibiškem. Ale nějaké zázraky od něj neočekávám, prostě zdravé pití…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oni psali,jak davaji v afrikam detem proti kolikam,beru to sice s reservou,ale i pres to…clovek se docte skoro o zazracnych ucincich ![]()
je pravda,ze malemu moc chutna,beru hlavne plus,ze je zdravejsi nez treba ovocny…teda stridam vic druhu,at to ma pestrejsi…
ale neredeny mi ho maly nechce pit…nevyhoda je,ze jde videt na obleceni,ne jak svetly cajik bylinkovy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však… zelený čaj je taky zázračný, černý taky, bylinky jsou každá zázračná po svém, stejně tak oolongy, dokonce i PIGI čaj je podle nápisu na krabičce téměř lék na rakovinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dessie píše:
Však… zelený čaj je taky zázračný, černý taky, bylinky jsou každá zázračná po svém, stejně tak oolongy, dokonce i PIGI čaj je podle nápisu na krabičce téměř lék na rakovinu
tak cerny caj eeee,zeleny malemu muzu dat pozdeji…jinak zbytek jooooo,ja mam moc rada caje,u nas se piji ve velkem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se u dětí čaji jako takovému- ať zelenému, černému či jinému, vyhnula asi dost dlouho… Možná bych začala bílým a stejně bych nespěchala… A ani všechny bylinky nejsou úplně super… Nicméně černý čaj rozhodně není špatný čaj.
I když taky je rozdíl mezi čajem a čajem. Já jsem z práce hrozně rozmazlená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dessie píše:
Já bych se u dětí čaji jako takovému- ať zelenému, černému či jinému, vyhnula asi dost dlouho… Možná bych začala bílým a stejně bych nespěchala… A ani všechny bylinky nejsou úplně super… Nicméně černý čaj rozhodně není špatný čaj.I když taky je rozdíl mezi čajem a čajem. Já jsem z práce hrozně rozmazlená
a jaky obor?jestli se mohu ptat…me cerny nikdy nechutnal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju v čajovně
Já na černém dřív byla závislá, odbourala jsem to a najela na zelený, teď piju víceméně jen bylinky, kvůli malému, je plně kojený a po větší dávce by taky nemusel spát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dessie píše:
Pracuju v čajovněJá na černém dřív byla závislá, odbourala jsem to a najela na zelený, teď piju víceméně jen bylinky, kvůli malému, je plně kojený a po větší dávce by taky nemusel spát…
tak to jooooo,odbornice na slovo vzata
tak doporucujes z cajiku ten roibos pro deti?a nebo jaky ams na to nazor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit