Je sytý nebo mu nechutná?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
elanaa píše:
když přibírá, tak to fakt neřeš…upřímně řečeno, možná tu budu ukamenována pokud někdo Nutrilon dává a spokojenost, ale já si ze své zkušenosti (a ze zkušeností okolí) vůbec nemyslím, že je to extra mlíkoMá jen výbornou reklamu…ale skutečně dobré zboží se chválí samo (takto ke mě připlul třeba ten Nutradefense a i já pozitivní ohlas na něj ráda šířím dál
)
nám se po n ha malý ucpával,po n comfort dobrý,ale to rozpouštění
a stolička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako to nemůžeš takhle napsat, nám malej po sunaru i nutradefensu nekakal, měl šílené bolesti a po nutrilonu klid… Takže není to o tom, že by byl nutrilon špatnej, každému miminu sedí něco jiného, náš malej by na sunaru trpěl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moniko, však jsem to napsala, že určitě jsou maminky, který N. vyhovuje a SN ne. Ale stačí se podívat i tady na Recenze a vidíš, kolik % je spokojených s tím a kolik s tím. Můj malej zas nekakal po Nutrilonu, když už, tak půl dne tlačil, příšernou zelenou smrdutou stolici…jakmile jsme ho vyhodili a přešli na Nutradefense, kakal zas krásnou vaječinu. A rozhodně není jediný, mám v okolí víc takových.
ale to je jedno, jen mám prostě v poslední době pocit, že se nám reklama snaží vnutit dojem, že kdo nedává Nutrilon, není máma na jedničku-a že to tak teda rozhodně není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
monika32 píše:
Jako to nemůžeš takhle napsat, nám malej po sunaru i nutradefensu nekakal, měl šílené bolesti a po nutrilonu klid… Takže není to o tom, že by byl nutrilon špatnej, každému miminu sedí něco jiného, náš malej by na sunaru trpěl
tahle to samozřejmně beru,někomu sedí,někomu ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit