Je sytý nebo mu nechutná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
3.2.12 09:36
elanaa píše:
když přibírá, tak to fakt neřeš…upřímně řečeno, možná tu budu ukamenována pokud někdo Nutrilon dává a spokojenost, ale já si ze své zkušenosti (a ze zkušeností okolí) vůbec nemyslím, že je to extra mlíko :jazyk: Má jen výbornou reklamu…ale skutečně dobré zboží se chválí samo (takto ke mě připlul třeba ten Nutradefense a i já pozitivní ohlas na něj ráda šířím dál ;) )

nám se po n ha malý ucpával,po n comfort dobrý,ale to rozpouštění :zed: a stolička :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
3.2.12 09:36

Jako to nemůžeš takhle napsat, nám malej po sunaru i nutradefensu nekakal, měl šílené bolesti a po nutrilonu klid… Takže není to o tom, že by byl nutrilon špatnej, každému miminu sedí něco jiného, náš malej by na sunaru trpěl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31398
3.2.12 09:40

Moniko, však jsem to napsala, že určitě jsou maminky, který N. vyhovuje a SN ne. Ale stačí se podívat i tady na Recenze a vidíš, kolik % je spokojených s tím a kolik s tím. Můj malej zas nekakal po Nutrilonu, když už, tak půl dne tlačil, příšernou zelenou smrdutou stolici…jakmile jsme ho vyhodili a přešli na Nutradefense, kakal zas krásnou vaječinu. A rozhodně není jediný, mám v okolí víc takových.

ale to je jedno, jen mám prostě v poslední době pocit, že se nám reklama snaží vnutit dojem, že kdo nedává Nutrilon, není máma na jedničku-a že to tak teda rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
3.2.12 09:41
monika32 píše:
Jako to nemůžeš takhle napsat, nám malej po sunaru i nutradefensu nekakal, měl šílené bolesti a po nutrilonu klid… Takže není to o tom, že by byl nutrilon špatnej, každému miminu sedí něco jiného, náš malej by na sunaru trpěl :pankac:

tahle to samozřejmně beru,někomu sedí,někomu ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí