Tablet-internet zapojit

611
21.2.16 15:05

tablet-internet zapojit

Ahoj, prosím o radu, když si koupím tablet, doma mám počítač, tak jak zapojit internet přes ten tablet? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
21.2.16 15:07

Tablet nejčastěji funguje na WiFi nebo ho máš i na SIM kartu a jedes přes mobilní internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
21.2.16 15:51

@JayLee díky,a ještě prosím, když chci nějaké hry, tak tam jsou už automaticky nějaké nebo musím stáhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
21.2.16 16:08
@Anonymní píše:
@JayLee díky,a ještě prosím, když chci nějaké hry, tak tam jsou už automaticky nějaké nebo musím stáhnout?

Musíš si je stáhnout. Jinak za mě-co mám tablet, tak jsem noťas zapla tak 5× a to jen kvůli tisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
21.2.16 16:12

Ještě upřesnění - jak máš na internet zapojený počítač? přes wi-fi a nebo přes modem a kabel? pokud druhá varianta, tak si nejdřív musíš vytvořit domáci wi-fi síť a teprve poté do ní připojíš ten tablet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
21.2.16 16:19
@Anonymní píše:

Musí se stáhnout

• Citovat
  • Upravit
611
24.2.16 07:50

@JayLee doma normálně mi jde internet, ale někde jinde už ne, je to tím, že na notasu mi jde internet taky jen doma, a jinde ne? nejspíš jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
24.2.16 07:58

@nozu aha, tak ta druhá varianta, a jak se vytvoří domácí wifi síť? to asi musím někoho na to zavolat, aby mi to udělal, je to tak? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
24.2.16 09:16

Proč domácí síť? Nic proti, ale když neumíte stahovat hry na tablet a zapnout tam wifinu, tak se být vámi do tohoto nesnažím plést.

Internet máte doma, proč by měl jít i někde jinde než u vás doma nechápu… Když jdete ven a máte tablet s 3G (dá se do něj vložit simka), tak můžete surfovat i venku, ale k tomu musíte mít mobilní internet, nebo pokud je bez 3G, tak se můžete připojit na nějakou wifi, třeba v obchodu, ale jen pokud není zaheslovaná. Většinou jsou to wifiny v mcdonaldu, kfc, a nákupní střediska.
Snad jsem trochu pomohla.

OT - nechápu tyto anonymy :zed:

• Citovat
  • Upravit
21531
24.2.16 19:36

@esmeralda44 prosím tě, radši si někoho pozvi, aby ti to rozchodil. Evidentně moc nevíš, na jakém principu ti funguje připojení k netu… pokud máš opravdu notebook připojený přes nějaký kabel na net, tak máš v podstatě dvě možnosti: 1. koupíš si do tabletu datovou SIM kartu, budeš si platit datový paušál a budeš na netu doma i kdekoliv venku. 2. pořídíš si wi-fi router (snad to píšu správně), prostě takovou krabičku, kterou přes kabel spojíš s přístrojem, ze kterého ti jde nyní internet do notebooku. Ta „nová krabička“ ti vytvoří wi-fi signál a k němu se připojíš s tabletem. Pak ti to ale bude fungovat jen doma a nikde jinde (pokud se někde nepřipojíš k veřejným wi-fi sítím). tohle ti ale fakt musí někdoui pořídit, propojit a nastavit. je to dražší počáteční investice, ale zase pak nebudeš platit dvakrát za připojení k netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová