Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o radu, když si koupím tablet, doma mám počítač, tak jak zapojit internet přes ten tablet? díky
Tablet nejčastěji funguje na WiFi nebo ho máš i na SIM kartu a jedes přes mobilní internet
@JayLee díky,a ještě prosím, když chci nějaké hry, tak tam jsou už automaticky nějaké nebo musím stáhnout?
@Anonymní píše:
@JayLee díky,a ještě prosím, když chci nějaké hry, tak tam jsou už automaticky nějaké nebo musím stáhnout?
Musíš si je stáhnout. Jinak za mě-co mám tablet, tak jsem noťas zapla tak 5× a to jen kvůli tisku.
Ještě upřesnění - jak máš na internet zapojený počítač? přes wi-fi a nebo přes modem a kabel? pokud druhá varianta, tak si nejdřív musíš vytvořit domáci wi-fi síť a teprve poté do ní připojíš ten tablet…
@Anonymní píše:
Musí se stáhnout
@JayLee doma normálně mi jde internet, ale někde jinde už ne, je to tím, že na notasu mi jde internet taky jen doma, a jinde ne? nejspíš jo
@nozu aha, tak ta druhá varianta, a jak se vytvoří domácí wifi síť? to asi musím někoho na to zavolat, aby mi to udělal, je to tak? díky
Proč domácí síť? Nic proti, ale když neumíte stahovat hry na tablet a zapnout tam wifinu, tak se být vámi do tohoto nesnažím plést.
Internet máte doma, proč by měl jít i někde jinde než u vás doma nechápu… Když jdete ven a máte tablet s 3G (dá se do něj vložit simka), tak můžete surfovat i venku, ale k tomu musíte mít mobilní internet, nebo pokud je bez 3G, tak se můžete připojit na nějakou wifi, třeba v obchodu, ale jen pokud není zaheslovaná. Většinou jsou to wifiny v mcdonaldu, kfc, a nákupní střediska.
Snad jsem trochu pomohla.
OT - nechápu tyto anonymy ![]()
@esmeralda44 prosím tě, radši si někoho pozvi, aby ti to rozchodil. Evidentně moc nevíš, na jakém principu ti funguje připojení k netu… pokud máš opravdu notebook připojený přes nějaký kabel na net, tak máš v podstatě dvě možnosti: 1. koupíš si do tabletu datovou SIM kartu, budeš si platit datový paušál a budeš na netu doma i kdekoliv venku. 2. pořídíš si wi-fi router (snad to píšu správně), prostě takovou krabičku, kterou přes kabel spojíš s přístrojem, ze kterého ti jde nyní internet do notebooku. Ta „nová krabička“ ti vytvoří wi-fi signál a k němu se připojíš s tabletem. Pak ti to ale bude fungovat jen doma a nikde jinde (pokud se někde nepřipojíš k veřejným wi-fi sítím). tohle ti ale fakt musí někdoui pořídit, propojit a nastavit. je to dražší počáteční investice, ale zase pak nebudeš platit dvakrát za připojení k netu…