Tablet pro 4leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
AV
552
17.2.15 12:28

@Ali-Ali moje řeč :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

Já bych pořídila normální, koupila bych nějaký pořádný obal/kryt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
@Ali-Ali píše:
nas maly taky pouziva tablet (2,5) a zacal driv nez ve 2 letech. ma svych par aplikaci, skada si tam detske puzzle, prirazuje zviratka podle zvuku, stejne tvary, barvy atd. tablet prideluju a odebiram ja a nikdy ani nejsou sceny. za me, radeji at si aktivne hraje pulhodinu na tabletu nez aby cucel tupe na televizi :nevim:

Už jsem psala výš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.2.15 12:30

Syn má ipad od 2 let, má dysfázku, takže je to hlavně učební pomůcka. Koupila bych normální už od začátku :) A taky doporučuji pořádný obal, my máme nějaký vojenský, ten vydrží všechno :D

Příspěvek upraven 17.02.15 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.15 12:30

@BlueFairy Bohužel doba je jiná. My taky nezažili dětství, jako naši rodiče…A myslím, že se jim tato „zručnost“ moderní techniky v budoucnu bude hodit, taže proč tomu bránit, pokud je to s rozumem a né několik hodin vkuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.2.15 12:32
@BlueFairy píše:
No mně se nezpovídej, je té neodsuzuju :mrgreen:
Jen je mi občas líto, že ty děti nezažijí dětství jako jsme měli my… :think:

tak tyhle reci jsem slysela uz ja jako dite a jsem si celkem jista, ze i generace prede mnou. ja nevim, ja teda kus detstvi prozila na sidlisti, ja nastesti mela akcni rodice, ale vetsina deti kolem travila dny poflakovanim se kolem s klicema na krku…

myslim, ze kdyz clovek detem zajisti aktivni vyziti, vylety, sedne si s nima ke knizce, povida si s nima, bere je na hory a do prirody, tak jim klidne muze dat na hodinu denne tablet. pokud nic z toho nedela, tak neporizeni tabletu to fakt nezachrani.

PS: mi treba vstavaly chlupy, kdyz jsem v CR videla v tv kouzelnou skolku. zlaty tablet proti tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.2.15 12:34

Normalni a k tomu kvalitni obal. Aplikace pro rodicovskou kontrolu se daji stahnout. Ja holkam pujcuji muj galaxy, prezil uz i nekolik padu. Do mych aplikaci s3 nedostanou. Kdyz nekde cekame dlouho u dr nebo travim3 pul den ve vlaku je to k nezaplaceni. Holky nq nem hraji cca od roka a pul, ted uz tam maj i anglictinu, pocitani a tak (5 a 7 let). Nemaj ho furt, kdyz jsme doma tak vlastne skoro vubec, max ho vyuzivam ted kdyz marodi a jedna usne tak aby si druha hrala potixhu a ja mohla taky zalehnout (jja to odskakala tentokrat snad nejhur)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.2.15 12:34

Holky však v klidu, já nic neříkám, děcka si tablet taky občas vezmou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
17.2.15 12:35

Náš má yogu ten starší typ, je hodně lehký a dobře se drží.. Dětský bych nekupovala, normální využije dýl..

Příspěvek upraven 17.02.15 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373

Jinak tedy opravdu jednoduchý na ovládání je Sony Xperia Z :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552

@BlueFairy tak v tom s tebou souhlasím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
17.2.15 12:36

Moje dcera ma 21 mesicu a rekla bych ze tak dva mesice si na mym tabletu zapne sama youtube a kouka na pohadky.. Ale jen v dobe odpoledniho odpocivani, protoze po o uz od roku nespi :) kazdopadne kdyz ctu co ten detsky tablet ma, tak radsi poridit ten :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.2.15 12:36

Náš syn používal dospělý tablet také už před druhým rokem. A nevidím na tom nic špatného, stejně je u toho jen chvíli. A může mít aplikace, na kterých se může něco naučit. Samozřejmě si hraje i normálně. Ale když je potřeba dítě zabavit přes dvě hodiny ve vlaku, rádi mu na chvíli tablet pustíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.2.15 12:37

@spiky01
jo, na krizove situace to je super.

ale ja jednou mela predstavu, jak tablet zabavi syna pri ceste v letadle. schvalne jsem mu ho tyden pred cestou vubec nedavala, aby ho to pak nadchlo. a houby, roletka na okynku a pan na sedadle za nim byli stokrat zajimavejsi nez tablet.
moje nervy… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
17.2.15 12:38

Nezazijou detstvi jako my a to i bez tabletu. Taky kdyz se mala narodila, rikala jsem, ze zadny tablet, pocitac nic. Nejde to. Dulezity je, ze lita venku, bez tabletu je u tchyne. Ale takovy reci, ze nezazijou, doby se meni a deti s tim, neda se nic delat. Ja byla rada, kdyz jsem na stredni dostala stolni pocitac, jak jsem tatovi dekovala, moje sestrenice loni nastoupila na gympl a jeste jim na tablet prispivali, museji ho mit vsichni. Maj tam uceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí