Tablet pro 4leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
17.2.15 13:10

Urcite normalni a urcite ne znacku Sencor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.2.15 13:11
@BlueFairy píše:
No mně se nezpovídej, je té neodsuzuju :mrgreen:
Jen je mi občas líto, že ty děti nezažijí dětství jako jsme měli my… :think:

Ale zazivaji. pokud jim rodice zaridi meze. Pokud ne, tak je mi jich taky lito :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
17.2.15 13:13
@Ondrášovka.N píše:
Urcite normalni a urcite ne znacku Sencor

souhlasím, určitě koupit raději něco kvalitního, co se neseká a nekazí se, a hlavně má normální nabíjení přes mini USB ne jack, to se hned zkazí. My máme Samsung Galaxy TAb 3 a jsem naprosto spokojená, stál kolem 3tis, takže taky žádná velká investice (přece jen má dcera dnes už 3roky, ale dostala ho na 2 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.2.15 13:16
@AV píše:
souhlasím, určitě koupit raději něco kvalitního, co se neseká a nekazí se, a hlavně má normální nabíjení přes mini USB ne jack, to se hned zkazí. My máme Samsung Galaxy TAb 3 a jsem naprosto spokojená, stál kolem 3tis, takže taky žádná velká investice (přece jen má dcera dnes už 3roky, ale dostala ho na 2 :-)

Presne. My mame Aligator a to je des :roll: :roll: lezi na polici a nikdo to nechce. Baterka nevydrzi a dotyk blbne :zed: nikomu se s tim nechce ani na opravu. Lepsi bude novy a tendle vyhodit z okna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
17.2.15 13:18

@Ondrášovka.N :lol: :lol: :pankac: tak to u nás dopadlo s Point of view (nebo tak nějak se ten šmejd jmenoval)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
17.2.15 13:28

My máme nějaký dětský a děs a hrůza. Už jsme ho 2× reklamovali, prostě z ničeho nic se sám vypnul a už nespustil. Teď asi půl roku funguje, ale je to pomalý šmejd. Takže radši levnější, ale dospělácký.

Jinak k tomu, jestli dávat nebo nedávat. My jsme tablet pořídili, když jsme několikrát do měsíce jezdili trasy 6 hodin autem. Jinak se to nedalo. Teď tam má pohádky, pexeso, puzzle. Na tabletu ho to baví víc než normálně. Uznávám, že argument pexeso si může zahrát s mámou je validní, ale občas taky máma potřebuje uklidit a uvařit. Moje dítě se mnou luxuje, vytírá a myje nádobí (teda cachtá se ve vodě), ale občas taky chci na vaření klid a on se ještě před půl rokem holt nezabavil sám.
Milovala jsem, když mi jedna matka od vedle říkala, že tablet by dítěti nikdy nekoupila, že je to mor. A pak od nich od 6 hodin od rána až do večera šla televize a přiblblotiny typu: teletubies… Holčičku domu z venku po pár minutách lákali: pojď, pustíme rychlou rotu na televizi… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
17.2.15 13:38
@Janina81 píše:
My máme nějaký dětský a děs a hrůza. Už jsme ho 2× reklamovali, prostě z ničeho nic se sám vypnul a už nespustil. Teď asi půl roku funguje, ale je to pomalý šmejd. Takže radši levnější, ale dospělácký.Jinak k tomu, jestli dávat nebo nedávat. My jsme tablet pořídili, když jsme několikrát do měsíce jezdili trasy 6 hodin autem. Jinak se to nedalo. Teď tam má pohádky, pexeso, puzzle. Na tabletu ho to baví víc než normálně. Uznávám, že argument pexeso si může zahrát s mámou je validní, ale občas taky máma potřebuje uklidit a uvařit. Moje dítě se mnou luxuje, vytírá a myje nádobí (teda cachtá se ve vodě), ale občas taky chci na vaření klid a on se ještě před půl rokem holt nezabavil sám.

Teda já ti nevím, ale my taky často jezdíme za mojí rodinou na Slovensko autem, což je taky těch 6 hodin. Dceři bude 5 let, ale do dneška jsme jí tablet nepořídili a ono to překvapivě jde i tak. Je tak zvyklá od malinka, dlouhé trasy a bez mobilu nebo tabletu. A to v autě už skoro nespí. My si v tom autě totiž HODNĚ povídáme.
Tím ale nechci shazovat vaší výchovu, já jenom, že i dlouhé trasy jde strávit bez tabletu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
17.2.15 13:49

Ja sla rovnez rovnou do dospelackeho, syn od 4 let, dcerka od 2,5 let. maji oba stejny, aby se nehadaly :-))) poridila jsem jim lenovo, tusim 1000. sami si stahnou hry, pusti youtube, vic zatim nepotrebuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
17.2.15 13:58

@AV ma rec :potlesk: :potlesk: :palec: nepamatuji si, ze by nasi s nama absolvovali plavani ci jine krouzky, co si vybavuji, mamka varila, uklizela a my si hraly sami v pokoji. to ze me dite od 2 let umi pocitat, zna pismenka (ted v 5ti pocita do 100 i v anglictine - naucili jsme se to spolu pri nacitani her do tabletu :-))), to za nas ani omylem :-), proste pokrok clovek nezastavi v jakekoliv sfere :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
17.2.15 14:06

@silvik.sk
My si taky povídáme, ale co jsem měla povídat 2 letému dítěti, které skoro nemluvilo po cestě na D1 a poté přes Maďarsko??? Teď jedeme, pouštíme Pat a Mat nebo Pejska rexíka, povídáme si u toho, co kdo dělá, proč by tohle dělat neměl… atd. Ono je to taky o tom, JAKÝ máš dítě. Moje kamarádka má pecku, sedne do auta a nechá se 3 hodiny vozit. Jen kouká. Já mám dítě, který od rána do večera někde lítá, něco kutí, tak ho prostě těch 6 hodin v autě potřebuju nějak zabavit. Když nemůže běhat, tak aspoň mydlí nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
17.2.15 14:08
@Janina81 píše:
@silvik.sk
My si taky povídáme, ale co jsem měla povídat 2 letému dítěti, které skoro nemluvilo po cestě na D1 a poté přes Maďarsko??? Teď jedeme, pouštíme Pat a Mat nebo Pejska rexíka, povídáme si u toho, co kdo dělá, proč by tohle dělat neměl… atd. Ono je to taky o tom, JAKÝ máš dítě. Moje kamarádka má pecku, sedne do auta a nechá se 3 hodiny vozit. Jen kouká. Já mám dítě, který od rána do večera někde lítá, něco kutí, tak ho prostě těch 6 hodin v autě potřebuju nějak zabavit. Když nemůže běhat, tak aspoň mydlí nohama.

zapoměla jsem dodat, že moje dcera rozhodně není žádná pecka. Od narození je hodně temperamentní a energická, má slovenské kořeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
17.2.15 14:10
@silvik.sk píše:
Teda já ti nevím, ale my taky často jezdíme za mojí rodinou na Slovensko autem, což je taky těch 6 hodin. Dceři bude 5 let, ale do dneška jsme jí tablet nepořídili a ono to překvapivě jde i tak. Je tak zvyklá od malinka, dlouhé trasy a bez mobilu nebo tabletu. A to v autě už skoro nespí. My si v tom autě totiž HODNĚ povídáme.
Tím ale nechci shazovat vaší výchovu, já jenom, že i dlouhé trasy jde strávit bez tabletu ;)

Tento závěr jsi vyvodila z toho, že to zvládá Tvoje dítě? To gratuluju. Ale jsou děcka, co se v autě nudí, povídání s matkou je baví max hodinu, pak se vzteknou, poblijí, přidusí zvratkama, matka musí pološílená zastavit na místě, kde jde o život a snaží se prosoukat mezi předními sedadly k modrajícímu dítěti, protože nemůže ani otevřít dveře.. a takových situací se svým vzteklounem jsem zažila několik. Co máme tablet je svatej klid.
Abych odpověděla zakladatelce - koupila bych normální, máme nějaký Asus a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.2.15 14:12

@pan Kubista tak určitě bych koupila kvalitnější a normální, žádný extra pro děti…jinak já mám lenovo, kterej mi můj skoro čtyřletej neustále krade :mrgreen:

starší kluk měl prestigio a ve výsledku po tom, co ho v záruce třikrát opravili sme si nechali vrátit peníze a mladýmu koupili k vánocům not´as…

Příspěvek upraven 17.02.15 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
17.2.15 14:14
@Janina81 píše:
@silvik.sk

Musím souhlasit, matky co mají klidné děti, tohle fakt nepochopí, ještě mají snad pocit že je to o výchově. A to nemyslím nijak zle, prostě tím myslím děti, které kydnete do kočáru a ony tam sedí a koukají, nebo do autosedačky apod. Mám tříletého a nikdy jsem nezažila že by si sednul a seděl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.2.15 14:16

@marmelada78 souhlasím, co to je sedící dítě tam kde ho nechám :mrgreen: - takový neznám, já mám dva čertíky a sem za to ráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí