Tablet pro 4leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.2.15 12:42

Neuvěřitelná vkastnost všech diskuzí - je položen dotaz a 90% odpovědí je o tom, na co se zakladatel/ka vůbec neptala…
@BohunkaP Někteří mají totiž potřebu soudit a „umravňovat“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21996
18.2.15 12:45

@Kocůrková, zakladatel dostal odpovědi, které žádal… a na to, jak ošemetné téma to je, to až dosud byla (a doufejme, že zůstane dál) klidná a kultivovaná diskuse.

Žádné souzení ani umravňování tady od nikoho nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
18.2.15 12:56
@Kaac píše:
Zažila jsem zrovna včera situaci, kdy tablet pomohl. Já se vracím z práce po šesté, dítě vyzvedával ze školky manžel. Takže malou hlídal než jsem dorazila. Bohužel ale má pracovní pohotovost a zrovna mu volali, tak se nemohl malé věnovat. A je lepší pustit TV nebo dát tablet?

Tak za mě je lepší tablet, to TV to dítě fakt jen tupě civí, u tabletu aspon ten náš teda docela vymýšlí a tvoří, není to tak pasivní jak tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.2.15 13:03
@marmelada78 píše:
Tak za mě je lepší tablet, to TV to dítě fakt jen tupě civí, u tabletu aspon ten náš teda docela vymýšlí a tvoří, není to tak pasivní jak tv.

přesně, v tabletu náš čtyřletej třeba dělá věci na který já ještě pomalu nepřišla, jak se dělaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.2.15 21:14

Já si pamatuju, že jsme taky dřív sedeli u Vlka s vajíčky a nebo palačinky, chobotnice a třeba několik hodin :mrgreen: Kdo zná, ví…
Za mě tablet nevadí, ale já mám trochu jiný názor.. U nás tablet je, dostal ho ak k 6 narozeninám, pokud ho někdo pořídí dřív, je to jeho věc, ale myslím si, že by neměl být brán jako hračka… U nás kluk ví, že to hračka neni a i kdyby byl menší, tak bych nechtěla, aby to tak bral..
Nevím,.. kolik času je dobré u toho sedět, ale v předškolácích byla psychopedag. poradkyně a padlo slovo tablet a odpověď byla hodina denně je optimální..
Jinak si myslím, že se to tu hrotí, kolikrát chodí děti k lékaři a nebo jedou velkou cestu autem??? My taky třeba když jedem na dovlenou tak třeba do toho čučí tři hodiny, ale nehrotím to, že třeba u toho sedí dlouho, jezdíme pouze dvakrát do roka :) a k lékaři?? Tam neberem, ale kdybych věděla, že někde budem třeba sedět dvě hodiny, tak ho vezmu- i kybych mluvila teda o mladších dětech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.2.15 08:36

@kvaček přesně - nezapomeň že si na emimi, tady se hrotí všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.2.15 12:06

Dcera dostala tablet gogen s Fíkem na vánoce, tojí bylo pět a půl let. Tablet super, funguje i bez připojení k netu :palec:
Dovolím maximálně denně hodinku, víc ne.
Moc jí to baví, učí se na tom, tak proč ne ;)

Klasický dospělácký bych jí do ruky nedala, máme ho a neumim si představit, že si s nim,,hraje,,
Pouze na notebooku pouštím pohádky a songy ;)

• Citovat
  • Upravit
1355
26.2.15 15:17

Určitě bych koupila dospělácký model a k němu pouzdro ;) máme to tak také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí