Tablet pro dceru - 5 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68573
7.11.15 17:14
@Anonymní píše:
Já nechápu k čemu je 5ti letýmu dítěti tablet.
se pak většinou lidi diví, že si děti neumějí hrát s hračkama :(

Anonymni hrdinka/hrdina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
7.11.15 19:09

Asi bych dětský tablet nekoupila, poohlídla bych se po Lenovu. Do toho můžete nainstalovat dětské hry a hodí se i do budoucnosti… Ne jen na pár let…

• Citovat
  • Upravit
102498
7.11.15 19:10

@blabla123 Souhlas, šla bych na to stejně… ale tedy po tom jak vypadá můj telefon by to muselo mít gorilla glass :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68573
7.11.15 19:24

@blabla123
No ony ty tablety s neustalym vydavanim novych a novych androidu jsou stejne za par let nepouzitelne. Takze s tou dlouhovekosti bych nepocitala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56340
7.11.15 21:18
@zuzu224 píše:
Anonymni hrdinka/hrdina :D

dlouho anonymní nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
8.11.15 05:00

@zuzu224 Ale určitě se mnou souhlasíte, že je rozdíl 2, nebo 4 roky :-)

• Citovat
  • Upravit
3135
8.11.15 06:29
@_Kaczenkaa_ píše:
@alana90
Já bych dětský tablet nekoupila. Jsou pomalé, mají malou paměť a baterka nic nevydrží.. Na každý tablet seženeš pěkné gumové pouzdro s dětským motivem, takže pokud tablet tak normální a za tu cenu co stojí ty dětské, nebo o trochu dražší, se dá sehnat celkem použitelný.

Uplne souhlasim, detske tablety prestanou detem velmi brzy stacit, je to hracka tak na rok max.dva. Dcera 6 let plne ovlada ipad, vlastni samozrejme nema, ale detsky tablet na navstevach ji nebavi.. Je to pomale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68573
8.11.15 06:55

@blabla123
4 roky levny tablet nevydrzi. Na levne modely nejsou vydavany aktualizace. Mam doma jeden tablet, ktery nevlastnim ani 4 roky a uz tak 2 roky je skoro nepouzitelny, resp. je tak pomaly, zasekany atd., ze by mne ho dite hodilo na hlavu. Pak mam pres 2 roky tablet, co je lepsi model vyrobce a ten teda funguje, ale jeho byvala sviznost uz se taky vytraci, ale vydali na nej aktualizace. Jenze to byl tablet za 6 tis. a ten pochybuju, ze diteti koupite.
Nezapominejte, ze v dobe kdy to kupujete je uz na trhu treba 0,5-1 rok a strasne to zavisi na modelu a znacce…zda ma softwarovou podporu. Zrovna Lenovem si nejsem jista, zda po tom co to proda ho jeste majitele zajimaji.
Kdyz uz kupovat normalni tablet, tak urcite s nejvyssim modelem Androidu, krom teda myslim 5.0, ten je myslim dost tragickej.

Příspěvek upraven 08.11.15 v 06:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68573
8.11.15 06:57

@blabla123
Nicmene netvrdim, ze je soatna volba kouput diteti Lenovo za dvojku, ale pocitala bych s tim, ze za dva roky bude chtit jiny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
8.11.15 10:17
@jajas2 píše:
Ahoj, my jsme pořídili maxipsa fika k 5 narozeninám a za měsíc poslali dál. Byl pomalý a spousta her se na tom sekala. Já bych ho nedoporučila. Chce to silnější procesor a ty výukové hry malýho nezaujali. Já bych už nekoupila.

Nám se Teda nic neseká, koupili jsme 16 G kartu a malý má v tabletu plno pohádek, her a všechno funguje jak má.
Myslím si, že malé děcko nepotřebuje bůh ví, jak výmakaný tablet. Primárně jde o to, aby se s tím naučilo zacházet a vážilo si věci…
Jako první tablet to bohatě stačí..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
8.11.15 10:25
@_Kaczenkaa_ píše:
@alana90
Já bych dětský tablet nekoupila. Jsou pomalé, mají malou paměť a baterka nic nevydrží.. Na každý tablet seženeš pěkné gumové pouzdro s dětským motivem, takže pokud tablet tak normální a za tu cenu co stojí ty dětské, nebo o trochu dražší, se dá sehnat celkem použitelný.

Tak ale snad u toho to děcko nesedí celý den, ne? Ta baterka na tom Fíkovi vydrží cca 3 hodiny, když je opravdu v provozu..Malý je na něm třeba hodinu, pak si jde hrát, tak mu ho dám na nabíječku a je..

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
8.11.15 12:42
@Silwinka87 píše:
Tak ale snad u toho to děcko nesedí celý den, ne? Ta baterka na tom Fíkovi vydrží cca 3 hodiny, když je opravdu v provozu..Malý je na něm třeba hodinu, pak si jde hrát, tak mu ho dám na nabíječku a je..

Tak já bych třeba ten tablet též využívala a mě jakožto dospělému opravdu 3 hodiny nestačí, navíc já třeba mám rodiče 350 km daleko, takže určitě ocenim pokud tablet dítě zabaví na celou dobu jízdy atd… Nekupuji tablet jen pro dítě, i když jej bude primárně využívat, tím pádem chci aby byl použitelný i na jiné činnosti. ;)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
8.11.15 12:52

@_Kaczenkaa_ Aha,tak to je jiná. Pokud ho budeš používat taky, tak to je dětský na prd..U nás ten dětský používá fakt jen malý, takže mu to bohatě stačí..

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
8.11.15 13:05

@Silwinka87
Mě právě přijde i škoda dát za ten dětský 2500,–, když kolem 3 tis.se dá sehnat už fakt použitelný normální, asi bych ty peníze za ten dětský fakt nedala, mě se ani nelíbí styl jakým je třeba ten Fík udělaný, možná až malá bude starší (teď ji jsou 3 r.), teď myslím, že by ho ani neuměla ovládat, s telefonem třeba umí, pustí si na YouTube sama písničku nebo prasátko peppu, jenže taky občas někam volá a píše smsky a já pak vysvětluju, že nevolam ani nepíšu… :mrgreen: Takže pro mě je normální tablet ideální řešení, když ji budu potřebovat chvilku zabavit, tak ji ho dam a naopak když se mi nebude chtít zapínat PC, tak vše pohodlně vyřídim… :palec:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
8.11.15 13:37
@_Kaczenkaa_ píše:
@Silwinka87
Mě právě přijde i škoda dát za ten dětský 2500,–, když kolem 3 tis.se dá sehnat už fakt použitelný normální, asi bych ty peníze za ten dětský fakt nedala, mě se ani nelíbí styl jakým je třeba ten Fík udělaný, možná až malá bude starší (teď ji jsou 3 r.), teď myslím, že by ho ani neuměla ovládat, s telefonem třeba umí, pustí si na YouTube sama písničku nebo prasátko peppu, jenže taky občas někam volá a píše smsky a já pak vysvětluju, že nevolam ani nepíšu… :mrgreen: Takže pro mě je normální tablet ideální řešení, když ji budu potřebovat chvilku zabavit, tak ji ho dam a naopak když se mi nebude chtít zapínat PC, tak vše pohodlně vyřídim… :palec:

Tak on není na ovládání vůbec složitý, je to prostě normální tablet..
Ale záleží na tobě.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný