Tablet pro dceru - 5 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
8.11.15 16:55
@Moise píše:
@Antonie Bolavá :lol: :lol:

tys mě prokoukla :cert: :mrgreen:
@zuzu224 dělám si srandu. Holky mají tablet už cca 2 roky a už to sjíždí i ta nejmenší ;)
Nejsou z toho retardované a umí si úplně normálně hrát. A to ho mají k dispozici neomezeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.11.15 16:57

K věci. Já bych ten dětský taky nekupovala. Koupila bych třeba levnější Asus, ten jsme myslím vloni kupovali pro kamarádova 6 letého syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67604
8.11.15 17:01

@Antonie Bolavá :palec:
:mrgreen: tak v diskuzi o tabletech se vyskytuje kde kdo :D
Tato diskuze je nejaka az moc klidna, jen jeden anonym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67604
8.11.15 17:03

Loni jsem kupovala sedmickovy tablet pro muze a rozmyslela se mezi Acerem a Lenovem a sla jsem do Acera. Stal 2500,–.
Takze bych se k tem Lenovum tak neupinala, ale nevim co se prodava ted :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
8.11.15 19:07
@zuzu224 píše:
@Moise
tohle je na Lenovo Tab z Aliho :)
Ale na Ali je vsechno :) a urcite se to najde i na ceskych eshopech, ptz spoust lidi to kupuje za par korun na Ali a prodava tady za 200,– apod :D

děkuji ti. já mám takhle z číny obal na kindle a na smartphone a obojí je v pohodě, hlavně mnohem levnější než z českých obchodů. Třeba originál obal na kindle je stejně drahý jako ta čtečka 8o Takže na tablet asi pořídím taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
8.11.15 19:08
@zuzu224 píše:
@Antonie Bolavá :palec: :mrgreen: tak v diskuzi o tabletech se vyskytuje kde kdo :D
Tato diskuze je nejaka az moc klidna, jen jeden anonym :mrgreen:

už není anonym :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67604
8.11.15 19:12

@Moise
Jj, ja mam z ciny taky kryty na mobil za par dolacu s free shiping :mrgreen:
Ono to se prodava v CR (nemyslim originaly) jsou stejne ty cinsky, jen to tu daj 5* draz a k tomu kilo za dopravu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67604
8.11.15 19:13
@Moise píše:
už není anonym :mrgreen: :mrgreen:

Nj, mas pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.11.15 20:08

Zdravim, taky se priklanim k nazoru, ze detsky tablet neni treba. ja k lonskym vanocum kupovala sve holcicce (tehdy 2,5 roku - rypalky prosim nekomentujte, dekuji) hned dospelacky lenovo A1000, ovladat se jej naucila jeste ten vecir. ma dle meho dostacujici procesor i rozliseni. ma o neco slabsi prijem wifi, ale pro jeji potreby myslim ok, rekla bych ze je to docela slusny pomer vykon a cena… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
8.11.15 21:07
@zuzu224 píše:
@_Kaczenkaa_
Hele nas rocnak tady hazi s tabletem bez folie a krytu a drzi, tak u tech vetsich deti Ss rozumem bych se zase tolik nebala :D

Nikde není psáno, že má to naše satáně rozum :lol: :lol: Každopádně fólie je pro mě jistota, ptze když jí něco nejde tak a tím vzteky hází, telefon teda zatím zdárně drží až na pár děr v krytu, ale ten tablet bych neřekla, že vydrží tolik, mě přijdou takový chatrnější :nevim: I když ono to asi bude kus od kusu jako se vším :think: Nicméně nemáš nějaký tip na tablet tak do 3 tis.? ;)

• Citovat
  • Upravit
67604
8.11.15 21:19

@_Kaczenkaa_
Nas po nem i slape a seda si na nej :zed:. Ma nejakou uchylku, ze kdyz neco ukoristi, tak si na to sedne :lol:
Mam 10" Asus a ten by to mozna nedal, neni tak bytelny :)
Mame starsi verzi tohoto
http://m.heureka.cz/…t-l65ee-003/
Co jsem koukala, tak dobre je hodnoceny i Lenovo IdeaTab2, ale ten jsem v ruce nemela, tak nevim jak je pevnej.
U myho Asusu se jakoby prohybaji zada, kdyz na nej zatlacis. Nevim jestli to dela i ta 7", prece jen je tam ta plocha zad mensi.
Zasla bych si je osahat nekam do kramu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.11.15 13:59

Tak objednán Maxipes Fík, díky všem za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný