Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Moise píše:
@Antonie Bolavá![]()
tys mě prokoukla
![]()
@zuzu224 dělám si srandu. Holky mají tablet už cca 2 roky a už to sjíždí i ta nejmenší ![]()
Nejsou z toho retardované a umí si úplně normálně hrát. A to ho mají k dispozici neomezeně
K věci. Já bych ten dětský taky nekupovala. Koupila bych třeba levnější Asus, ten jsme myslím vloni kupovali pro kamarádova 6 letého syna
@Antonie Bolavá ![]()
tak v diskuzi o tabletech se vyskytuje kde kdo ![]()
Tato diskuze je nejaka az moc klidna, jen jeden anonym ![]()
Loni jsem kupovala sedmickovy tablet pro muze a rozmyslela se mezi Acerem a Lenovem a sla jsem do Acera. Stal 2500,–.
Takze bych se k tem Lenovum tak neupinala, ale nevim co se prodava ted ![]()
@zuzu224 píše:
@Moise
tohle je na Lenovo Tab z Aliho
Ale na Ali je vsechnoa urcite se to najde i na ceskych eshopech, ptz spoust lidi to kupuje za par korun na Ali a prodava tady za 200,– apod
děkuji ti. já mám takhle z číny obal na kindle a na smartphone a obojí je v pohodě, hlavně mnohem levnější než z českých obchodů. Třeba originál obal na kindle je stejně drahý jako ta čtečka
Takže na tablet asi pořídím taky
@zuzu224 píše:
@Antonie Bolavá![]()
tak v diskuzi o tabletech se vyskytuje kde kdo
Tato diskuze je nejaka az moc klidna, jen jeden anonym
už není anonym
![]()
@Moise
Jj, ja mam z ciny taky kryty na mobil za par dolacu s free shiping ![]()
Ono to se prodava v CR (nemyslim originaly) jsou stejne ty cinsky, jen to tu daj 5* draz a k tomu kilo za dopravu
![]()
Zdravim, taky se priklanim k nazoru, ze detsky tablet neni treba. ja k lonskym vanocum kupovala sve holcicce (tehdy 2,5 roku - rypalky prosim nekomentujte, dekuji) hned dospelacky lenovo A1000, ovladat se jej naucila jeste ten vecir. ma dle meho dostacujici procesor i rozliseni. ma o neco slabsi prijem wifi, ale pro jeji potreby myslim ok, rekla bych ze je to docela slusny pomer vykon a cena… ![]()
@zuzu224 píše:
@_Kaczenkaa_
Hele nas rocnak tady hazi s tabletem bez folie a krytu a drzi, tak u tech vetsich deti Ss rozumem bych se zase tolik nebala
Nikde není psáno, že má to naše satáně rozum
Každopádně fólie je pro mě jistota, ptze když jí něco nejde tak a tím vzteky hází, telefon teda zatím zdárně drží až na pár děr v krytu, ale ten tablet bych neřekla, že vydrží tolik, mě přijdou takový chatrnější
I když ono to asi bude kus od kusu jako se vším
Nicméně nemáš nějaký tip na tablet tak do 3 tis.? ![]()
@_Kaczenkaa_
Nas po nem i slape a seda si na nej
. Ma nejakou uchylku, ze kdyz neco ukoristi, tak si na to sedne ![]()
Mam 10" Asus a ten by to mozna nedal, neni tak bytelny ![]()
Mame starsi verzi tohoto
http://m.heureka.cz/…t-l65ee-003/
Co jsem koukala, tak dobre je hodnoceny i Lenovo IdeaTab2, ale ten jsem v ruce nemela, tak nevim jak je pevnej.
U myho Asusu se jakoby prohybaji zada, kdyz na nej zatlacis. Nevim jestli to dela i ta 7", prece jen je tam ta plocha zad mensi.
Zasla bych si je osahat nekam do kramu ![]()