Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jako je fakt, ze za ty prachy je to blbost kupovat. Kdyby to stalo mene jak normalni, tak proc ne, ale koupit takovou vykonostne osizenou „hracku“, kdyz za tu cenu je k sehnani lepsi tablet
![]()
@Silwinka87
Mě se fakt ani nelibi, koukala jsem na video na YT, další věc je, že malá je zvyklá na určité ikony, kde ví co pod nimi najde a ty na tom dětském nejsou, takže dětský tablet bych používala stejně stále v rodičovském módu, ptze malá je na to zvyklá… Pro mě to je zbytečný kup, ale chápu, že někomu ten dětský vyhovuje… ![]()
@zuzu224 píše:
Jako je fakt, ze za ty prachy je to blbost kupovat. Kdyby to stalo mene jak normalni, tak proc ne, ale koupit takovou vykonostne osizenou „hracku“, kdyz za tu cenu je k sehnani lepsi tablet![]()
![]()
Přesně tak. ![]()
Holky a padl tady tip na nějaké dětské obaly na ty klasické tablety, jak to vypadá? U nás ho tedy budeme používat asi všichni, ale přece jen mám dost strach, aby ho děti nerozbily ![]()
@zuzu224 děkuji, vidíš lenovo asi i budeme mít. To z ebaye nebo z ali?
@Moise
tohle je na Lenovo Tab z Aliho ![]()
Ale na Ali je vsechno
a urcite se to najde i na ceskych eshopech, ptz spoust lidi to kupuje za par korun na Ali a prodava tady za 200,– apod ![]()
@_Kaczenkaa_
Hele nas rocnak tady hazi s tabletem bez folie a krytu a drzi, tak u tech vetsich deti Ss rozumem bych se zase tolik nebala ![]()
Holky, kupte radši dětem látkovou panenku, nebo nějakou krásnou dřevěnou hračku. Tablety nejsou pro děti dobré!
@alana90 Já bych dětský tablet nekupovala. Naše malá od 2 let používá úplně normální tablet a zvládá ho ovládat v pohodě sama. Kouká většinou na pohádky, nebo hraje pexeso a podobné hry.
@zuzu224 píše:
@Antonie Bolavá
Nic nezabavi v autě vic jak hadrova pana![]()
na 350 km ideální hračka ![]()
@Bar20
my jedzime k pribuznym 700km, to bude syn nadseny az dostane panenku ![]()