Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A co zkusit vyrobit dětem pinetu se sladkostma? U toho se vyblbnou az az
![]()
Se zabavou moc neporadim, mam mladsiho. K obcerstveni bych nachystala treba domaci pizzu nebo slany zavin, tycinky z listoveho testa, sneky,.. Nebo male tortilly s kurecim masem a zeleninou. U nas jeste frci palacinky naslano. A jeste bych upekla nejaky dobry kolac s ovocem nebo plnene tasticky.
@mayecka píše:
A co zkusit vyrobit dětem pinetu se sladkostma? U toho se vyblbnou az az![]()
to je ddoooobrýýý nápad:) to udělám tedka i 4 lete dceri, akorat nevím, kam to povesim. D
Zábava asi nějaká v pohybu a aby se to dalo snadno přinést, tak mě napadají takové blbosti jako nafukovací balonky na pinkání, nějaké házení na cíl- míčky do kýble, do basketového koše, nebo třeba takový ten terč s míčky na suchý zip, nebo přicucávací šipky, pokud je tam nějaké větší okno, nějaké stavebnice, autíčka… to tak beru podle toho, co by zaujalo mého pětiletého syna, u stolu, s tvořením nebo stolní hrou by vydržel tak 5 minut max. K jídlu, pokud bych to brala zas podle svého vybíravého chlapečka, kterému leccos nechutná a neznámé věci odmítá ochutnat, tak bych vsadila hlavně na „suché“ věci typu tyčinek (třeba z listového těsta), křupek (pořád má rád ty miminkovské, bez příchuti), buchta typu perník apod. (prostě bez krémů, max. politá čokoládou), nakrájené ovoce, zelenina, tvrdý sýr, mističky s nějakými cereáliemi. I když uznávám, že ne každé dítě je jako ty moje, některé snědí vše.
@Samamama
Dík, já to taky tak nějak vidím, ještě to musím konkrétně promyslet všechno, jsem z toho trochu na nervy..
@mayecka píše:
A co zkusit vyrobit dětem pinetu se sladkostma? U toho se vyblbnou az az![]()
co to je…??
@rsisa To chápu, doufám, že se mi takové věci vyhnou, to bych nerada organizovala, zvlášť pro děti, které pořádně neznám, co je baví, co jedí atd. Ještě mě napadl takový ten šusťákový prolézací tunel, obruče na hula- hop, plastové kuželky, házecí kroužky a tak (teda záleží na prostoru), oni se s tím děti zabaví sami. Hodně zdaru.
Ahojky, ja ted organizovala takovou party take - sice pro dceru, ale taky jsme pozvali prakticky vsechny ze skolky. Pozn. meli sebou oba rodice a vsechny sourozence kazdy, takze ja jsem brala ohled i na starsi. Souctem asi 40 dusi (na svatbe jsem jich mela min
).
Napisu to v bodech, at si z toho muzes vybrat.
Dresink k tomu.
Nemela jsem zadne uzeniny, bramburky, tycinky a dalsi s prominutim s…y a nikdo si nestezoval. Naopak lidi chvalili, ze mam kvalitni ty syry a ty rizky fakt zblajzli, a deti zobali ovoce a co mely proste chut. Nedelala jsem ani chlebicky, nebyl cas a na tu veku si kazdy dal, co chtel. Ale chlebicky jsou asi jistota, jestli mas kolem cukrarnu, co ti udela cenu.
Jinak jsem nekupovala zadne dekorace nebyla jsem si jista, kam je dat a navic bych je musela pak uklizet ![]()
Plus jsme prinesli hracky na hrani: vlacek, lego. Vic nepotrebovali.
Tot vse, a vsichni mi party stasne chvalili jeste tyden pote… fakt se to vyvedlo, 2 hod utekly ani nikdo nevedel jak. Jo a seznam darku jsem poslala predem pozvanym s linkem na eshopy, ze jestli sebou nechteji nic tahat, at netahaji a ze to muzou objednat na nasi adresu (a ja to nemusim pak tahat domu), ale vetsina stejne prinesla darky na party… sli jsme s tim pak natrikrat. Jedna maminka mi chvalila, jak je to dobry napad, ze to taky udela, ze dostava veci, co nechce a nevi, co s nima, nidko se netvaril urazene…
Napsala jsem „jestli mate chut koupit nasi male nejake prekvapeni, zde je par veci, co by se ji libilo“ a vsechny byly ve stejne cenove kategorii (pyzamko, ponik, pokladnicka…), nic za tisice.
@umea
Tak to díky za vyčerpávající informace, určitě se budu inspirovat. Řízečky budou určitě, taky ovoce a zelenina. kdo má ještě nějaký tip, pište prosím..mám na mysli jak zabavit ty kluky i to občerstvení, děkuji..
Zkusim ozivit diskuzi - mate nekdo tip na hry pro 4 az 6 petiletych deti? Jedna holcicka jinak kluci. Pocitam ze se zabavi sami s hrackama v pokojiku (stavebnice ruzny, vlackodraha, auta, hrad pod palandou…), ale kdyby bylo potreba (nastala nuda nebo naopak hrozilo zbourani pokojiku) abych mela neco v zasobe… vzdycky tady radim hry, ale jak se to tyka me, jsem bezradna ![]()
Ahoj všem, syn chce letos poprvé slavit narozeniny s kamarády se školky, doteď jsme slavili v úzkém rodinném kruhu. Domluvila jsem prostory v dětském centru, doma nemám moc místa pro více dětí, akorát mám problém, jak děti zabavit. Bude tam asi pět kluků kolem 5ti let, dvě holčiny. Hračky v tom centru moc nejsou a když tak, tak pro batolata, ale můžu přivézt nějaké naše. Jaké jsou vaše zkušenosti s takovýma oslavama? Chlapečci jsou dost divocí, hlavně můj syn, nějaké malování a vyrábění něčeho asi néé, spíš něco s pohybem…fakt nevím co s klukama
a tipy na „občerstvení“ taky přivítám…děkuji předem za příspěvky…