Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravim, chtela bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s tabletkama na zvětšení prsou. Antikoncepci beru ale nizkohormonalni, kvůli trombózy v rodině a na miminko mám spoustu času. Děkuji za odpověď
Ne. Nepotřebuju to. Jestli chceš, kus ti pošlu. Prsa tvoří tuk a jsou geneticky dané. Pokud jsou u vás v rodiné prsa spís malá, nic nenaděláš. Ani prášek.
neexistuje a pokud někdo nabízí nějaké tabletky tak je to podvod. Kolik ženských by raději papaly pilulky než šly na plastiku
. Dnes se do prsou dává vlastní tuk místo silikonů…za čas se to zas vrátí k normálu jsou to genetické dispozice. Jedině implantát.
Dřív jsem používala decolen, pomohl mi, ale nejhorší je že když ty prášky už brát nebudeš, tak se ti zase zmenší na původní. ![]()
@Plesss píše:
Dřív jsem používala decolen, pomohl mi, ale nejhorší je že když ty prášky už brát nebudeš, tak se ti zase zmenší na původní.
A jak ty prášky vědí, že mají jen zvětšovat prsa a ne zadek a břicho? ![]()
@mary.27 píše:
A jak ty prášky vědí, že mají jen zvětšovat prsa a ne zadek a břicho?
Si to asi přečtou na krabičce, ne? ![]()
@mary.27 soudím podle me zkušenosti, mě to zvětšilo jen prsa, nic jinýho jsem zvětšený neměla ![]()
@Plesss píše:
@mary.27 soudím podle me zkušenosti, mě to zvětšilo jen prsa, nic jinýho jsem zvětšený neměla
to je nějaká chujovina… ![]()
@mary.27 taky jsem tomu nevěřila, a to víc jsem tomu nevěřila když jsem je přestala brát ![]()
Já ze srandy tenkrát taky vyzkoušela balení nějakých prášků na prsa a víš co?Zbytečně vyhozené peníze.Nezabírají ani nějaké ty bust mastičky,lepší je to trošku jen cvičením..
Žádné prášky ti prsa nezvětší. Jedině si mírně můžeš pomoci posilováním prsních svalů. Nebo se ti zvětší, když celkově přibereš, ale to také nemusí, můžeš přibírat výrazněji na bocích a madýlkách. Nevím, jaká máš prsa, ale nejlepší by bylo zapracovat na svém sebevědomí a naučit se vybírat spodní prádlo a oblečení, které lichotí postavě s menšími prsy. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Si to asi přečtou na krabičce, ne?
ale pokud jsou dovezený z ciziny a krabička vyrobená v česku, tak bez tlumočníka si ani neškrtnou… ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim, chtela bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s tabletkama na zvětšení prsou. Antikoncepci beru ale nizkohormonalni, kvůli trombózy v rodině a na miminko mám spoustu času. Děkuji za odpověď
Vím že na ně jede reklama ale je to pitomost…max si nechat udělat silikonová…
@mary.27 píše:
A jak ty prášky vědí, že mají jen zvětšovat prsa a ne zadek a břicho?
Jsou v nich písmenka PRSA. A je tam i navigace ![]()