Tabletky na prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.8.18 20:24

Tabletky na prsa

Zdravim, chtela bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s tabletkama na zvětšení prsou. Antikoncepci beru ale nizkohormonalni, kvůli trombózy v rodině a na miminko mám spoustu času. Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1231
5.8.18 20:27

To existuje? To jsou teda věci… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.8.18 20:39
@Anonymní píše:
Zdravim, chtela bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s tabletkama na zvětšení prsou. Antikoncepci beru ale nizkohormonalni, kvůli trombózy v rodině a na miminko mám spoustu času. Děkuji za odpověď

Ne. Nepotřebuju to. Jestli chceš, kus ti pošlu. Prsa tvoří tuk a jsou geneticky dané. Pokud jsou u vás v rodiné prsa spís malá, nic nenaděláš. Ani prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
5.8.18 20:42

neexistuje a pokud někdo nabízí nějaké tabletky tak je to podvod. Kolik ženských by raději papaly pilulky než šly na plastiku ;). Dnes se do prsou dává vlastní tuk místo silikonů…za čas se to zas vrátí k normálu jsou to genetické dispozice. Jedině implantát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
5.8.18 20:51

Dřív jsem používala decolen, pomohl mi, ale nejhorší je že když ty prášky už brát nebudeš, tak se ti zase zmenší na původní. :think:

• Citovat
  • Upravit
1231
5.8.18 20:53
@Plesss píše:
Dřív jsem používala decolen, pomohl mi, ale nejhorší je že když ty prášky už brát nebudeš, tak se ti zase zmenší na původní. :think:

A jak ty prášky vědí, že mají jen zvětšovat prsa a ne zadek a břicho? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.8.18 20:55
@mary.27 píše:
A jak ty prášky vědí, že mají jen zvětšovat prsa a ne zadek a břicho? ;)

Si to asi přečtou na krabičce, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
5.8.18 20:57

@mary.27 soudím podle me zkušenosti, mě to zvětšilo jen prsa, nic jinýho jsem zvětšený neměla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1231
5.8.18 21:00
@Plesss píše:
@mary.27 soudím podle me zkušenosti, mě to zvětšilo jen prsa, nic jinýho jsem zvětšený neměla :nevim:

to je nějaká chujovina… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
5.8.18 21:01

@mary.27 taky jsem tomu nevěřila, a to víc jsem tomu nevěřila když jsem je přestala brát :lol:

• Citovat
  • Upravit
20513
5.8.18 21:01

Já ze srandy tenkrát taky vyzkoušela balení nějakých prášků na prsa a víš co?Zbytečně vyhozené peníze.Nezabírají ani nějaké ty bust mastičky,lepší je to trošku jen cvičením..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.8.18 21:09

Žádné prášky ti prsa nezvětší. Jedině si mírně můžeš pomoci posilováním prsních svalů. Nebo se ti zvětší, když celkově přibereš, ale to také nemusí, můžeš přibírat výrazněji na bocích a madýlkách. Nevím, jaká máš prsa, ale nejlepší by bylo zapracovat na svém sebevědomí a naučit se vybírat spodní prádlo a oblečení, které lichotí postavě s menšími prsy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 21:15
@Prof. Farnsworth píše:
Si to asi přečtou na krabičce, ne? :mrgreen:

ale pokud jsou dovezený z ciziny a krabička vyrobená v česku, tak bez tlumočníka si ani neškrtnou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.8.18 21:26
@Anonymní píše:

Vím že na ně jede reklama ale je to pitomost…max si nechat udělat silikonová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.8.18 23:14
@mary.27 píše:
A jak ty prášky vědí, že mají jen zvětšovat prsa a ne zadek a břicho? ;)

Jsou v nich písmenka PRSA. A je tam i navigace ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová