Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kápni si na intimku kapičku tea tree oleje a on bacily „vypálí“. Vím, že na to se neptáš, ale třeba pomůže, kdyby nezabraly komerční způsoby.
To ti neřekla užívání?
Nenapsalas název léku, ale dobrý. Pokud vím, tablety jsou vnitřní a krém vnější užívání. Tablety se užívají na noc, když ležíš. Krém si můžeš namazat kdykoliv.
Já si tablety dávala na noc a kremikem natírala dotyčná místa několikrát denně.
Krém se jmenuje antifungol. A ještě jeden trapný dotaz
maže se to na vnitřní stranu nebo jen zvenku?
je to poprvé co mám takovou mastičku, vždy jsem měla i aplikátor a zaváděla přímo dovnitř ![]()
@Anonymní píše:
Krém se jmenuje antifungol. A ještě jeden trapný dotazmaže se to na vnitřní stranu nebo jen zvenku?
je to poprvé co mám takovou mastičku, vždy jsem měla i aplikátor a zaváděla přímo dovnitř
Kremem tam kam vidis. Proste, jestli mas svedeni a paleni zvenku, tak na to slouzi ta mast. A muzes se tim mazat kdykoli. Nejlepe precist pribalovy letak.
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit? mám kvasinky, doktorka napsala vaginální tablety na 6 dní a vaginální krém na tři dny. Můžu krém a tablety používat současně a vzít si tabletu i krém třeba s hodinovým rozestupem nebo musím prvně dobrat tabletky a pak krémovat? prosím anonym