Zkušenosti s Gynocaps

Anonymní
22.3.18 21:06

Zkušenosti s Gynocaps

Ahoj, zajímalo by mě jestly jste už některá zkoušela tablety Gynocaps proti zánětu. Bojují s tím už dlouho tak sem chtěla vyzkoušet jestly to pomáhá :think: :) popřípadě co vám pomohlo :D.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26928
22.3.18 21:10

Kupuji je a zavadim preventivne napr. kdyz uzivam ATB. Vozim je sebou na dovolenou jako 1.pomoc. Za me jsou OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.3.18 21:15

Kombinuju je s výplachy rozalginem. Mě to teda dostalo z neustálých zánětů a mykóz. Doporučuju to kudy chodím :palec:.

• Citovat
  • Upravit
335
22.3.18 21:39

Tea tree olej je za mě zázrak :palec: po 2 letech kvasinek + užívám vaginální probiotika, občas boraxové globule - mimochodem- mají boraxové pálit? Po zavedení to docela silné pálí, ale zase ráno je to ok a mikoza není, má to tak být? :lol:
Jo a ještě výplachy koloidnim stříbrem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
22.3.18 21:49

Pomáhají mi při počátečním diskomfortu (svědění), mykoza se nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
23.3.18 08:42
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě jestly jste už některá zkoušela tablety Gynocaps proti zánětu. Bojují s tím už dlouho tak sem chtěla vyzkoušet jestly to pomáhá :think: :) popřípadě co vám pomohlo :D.

Samotné globule Gynocaps ti na už rozjetý zánět moc nepomůžou. Pomáhají pouze jako prevence, jsou takové slabší (dle mého gynekologa). A občas i přes Gynocaps se mi to rozjede naplno :? Jinak mně pomáhá Clotrimazol (tablety dovnitř plus mast), nebo Pimafucin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.1.19 10:23
@Lck2293 píše:
Ahoj. Obnovuji diskuzi.
S partnerem jsme měli trochu tvrdší pohlavní styk. Pro jistotu jsem si zavedla gynocaps, ale druhý den ráno ze mě vytékal zelený „výtok“. Je možné, že takto barví ta tableta? Zkoumala jsem ten prášek a připadá mi takový nažloutlý.. :?

Ne. Po gynocaps je do zluto-oranzova.

• Citovat
  • Upravit
2
31.7.19 16:07

A jak ten tea tree používáš, ředíš to nějakým nosným olejem, nebo čistý dáváš dovnitř natvrdo? Ten borax mi gynekoložka také doporučovala, ale ještě jsem ho nezkusila. Parnerovi doporučila koupat penis v hypermanganu každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.22 10:31

Oživuji

Máte zkušenost s gynocapsem? Jde mi o znovuobnovení mikroflory po léčbě zaváděcími antibiotikami. Jak se to používá? A kdy začít, hned po dobrání? Jsem těhotná. Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
32941
14.1.22 10:37
@Anonymní píše:
Máte zkušenost s gynocapsem? Jde mi o znovuobnovení mikroflory po léčbě zaváděcími antibiotikami. Jak se to používá? A kdy začít, hned po dobrání? Jsem těhotná. Díky ;)

Já je dávám po léčbě antibiotiky, a někdy i po MS. Použití najdeš v letáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.9.22 18:34

Zdravím, taky se přidávám k tématu..
Brala jsem atb čípky a po dobrání mě sex strašně bolel, tak jsem si koupila gynocaps…. Jaký jste měly výtok během užívání? Já mám oranžový, až mi to přijde divné, tak potrebuju uklidnit :D s přítelem zkoušíme mimi, tak čekám na MS.. říkala jsem si jestli to nemohlo být hnízdění.. prosím poraďte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
25.9.22 18:42

@kajina88 Oranžovou barvu má prášek v kapsli, takže oranžový výtok při braní GynoCaps je normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
25.9.22 18:54

@kajina88 je to z kapslí a je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí