Vaginální tablety a menstruace

Anonymní
20.3.18 22:39

Vaginální tablety a menstruace

Ahoj, včera jsem byla u lékaře s tím, že mám mykózu. Předepsal mi vaginální tablety a krém s tím, že věděl o menstruaci, která měla přijít. Sám mi řekl, že to vidí, že menstruace přijde pravděpodobně zítra (tedy dnes). U vaginálních tablet mi řekl, že mi to uleví a mám je užívat, ale krém mám použít až po menstruaci. Tak jsem trošku zmatená, protože mám za to, že vaginální tablety se během menstruace nezavádí, ne? Byla tady nějaká jazyková bariéra, jsem v cizině, mluvili jsme anlicky a nejsem si jistá, jestli jsem to teda dobře pochopila. Tablety se jmenují Biofanal, v čechách jsem se s nimi nesetkala. Poradíte, jestli tedy užívat? Není tu někdo, kdo má zkušenost?? děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
20.3.18 22:43

No já nevím ale já je vždy brala až po menstruaci a i doktor mi to říkal tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.3.18 22:51

Zacni po menstruaci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.3.18 23:11

Rekla bych po, nevidim moc smysl je zavadet, kdyz je krev bude stejne vyplavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
21.3.18 00:42

Nebylo to třeba obráceně? Že by se krém namazal třeba po osprchování, že uleví a tablety až po menstruaci. To by mi přišlo víc praděpodobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.3.18 05:15

No já brala tablety a pak i globule a menstruace nehrála roli. Nevadilo to ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.3.18 05:47

Brala bych po menstruaci a řekla bych, že to bylo spíš naopak, ne? Krém klidně teď, ale dovnitř až po menstruaci.
Mně se teda stalo, že slabší mykoza odešla s menstruací sama, takže já tohle vždy řeším až po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 15:02

No ten krém je s aplikátorem a dává se dovnitř, takže naopak to nemyslel. Dát si tam krém by byla ještě větší blbost než si tam dát tablety :D Začnu teda po menstruaci, snad to bude v pohodě ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa