Je potřeba přidávat k tabletám do myčky ještě sůl?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
956
6.3.14 13:15

Používala jsem různé druhy tablet a nikdy jsem je z jednotlivých obalů nevyndávala. Normálně se rozpustil. Zkus to s obalem a když se nerozpustí, tak ho oddělej. Ale řekla bych, že se rozpustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
6.3.14 13:19

I s igelitem, stejně jako Jar a pod… :palec:

• Citovat
  • Upravit
15977
6.3.14 13:20

@avm3 z DM tablety máme, ale já je vždycky vybalim. Ani by mě nenapadlo je nevybalit. :think: kouknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25092
6.3.14 13:21

@Elilen Jedny jo, druhý ne. Já měla ty, co se nevybalují a pak ty druhé a při prvním mytí jsem fakt zírala… ale mohly to balení změnit, tak netvrdím 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
6.3.14 13:25

@avm3 obal nemám, mám jen 2 tablety-vzorky co byli u myčky. Bylo mi divné je rozbalovat, kor, když tam byli 3 věci zvlášť-bílý prášek, červený prášek a modrý gel. Tak fakt nevím, kamarádka říkala vysypat, mně se to moc nezdálo ale vysypala jsem, i když ten gel moc nešel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
6.3.14 13:30
@CokeLady píše:
to se pozná na tom obalu, když je to něco jako obal od tatranky (šustivý), tak ten s emusí sundat, ale takový jakoby více igelitový, natahovací, ten se rozpustí. Nejlepší je přečíst návod na krabici a nebo zkusit sáhnout na tom mokrou rukou, ty samorozpouštěcí obaly hned začnou lepit.

sakra to mě nenapadlo namočit ho :roll: Tak zítra to s tou druhou tabletou zkusím :lol: Každopádně kdybych měla obal, bylo by to jednodušší, jenže to mám jen vzorek :lol:

Příspěvek upraven 06.03.14 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25092
6.3.14 13:31

@CokeLady Přesně tak. Mám z DM tablety do záchodu a tam je napsáno, že je obal rozpustný, ale pro lepší účinek se může vybalit. Ten obal je jak potravinová folie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
6.3.14 13:34

@rerere používám jenom tablety finish a dávám celou „kostičku“ bez vybalování ;) Jsou tak dané už v krabici na přímé použití ;)
edit:
Podle popisu se nejspíš jedná o tablety quantum
 http://calgonit.cz/…ling-tab.png

Příspěvek upraven 06.03.14 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
6.3.14 13:35
@CokeLady píše:
mám revolutions z dm (ne EKO) a taky se dávají s obalem (každopádně je to na krabici snad napsáno, ne?)

O těch třetích Revolution ani nevím :nevim: Mám doma ty obyčejné z DM a pak ty EKO a na těch obyčejných píšou, že se obal sundavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.3.14 13:41

Používám tablety do myčky z Kauflandu; ty jejich K-classic a obal se musí sundávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
6.3.14 13:45

@rerere Ahoj, tyhle tablety používám. Normálně je necháš v tom obalu, on se rozpustí.

Jediný obal, který se sundává u tablet do myčky je takový ten šustivý, jako třeba od Tatranky, jak píše @CokeLady. Pokud je obal „na těsno“ na tabletě a nejde sundat, tak se jedná o rozpustné obaly. N

• Citovat
  • Upravit
4107
6.3.14 13:50

To bude asi ten rozpustný obal, do toho normální se dá dostat dobře a ještě je tam šipka kde škubat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
6.3.14 13:55

@tezi jojo, takhle vypadají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
6.3.14 14:27
@CokeLady píše:
to se pozná na tom obalu, když je to něco jako obal od tatranky (šustivý), tak ten s emusí sundat, ale takový jakoby více igelitový, natahovací, ten se rozpustí. Nejlepší je přečíst návod na krabici a nebo zkusit sáhnout na tom mokrou rukou, ty samorozpouštěcí obaly hned začnou lepit.

Jo, tak ty naše se lepí a při trhání se natahuji, tak je to ono… Mají tři jinak barevné vrstvy a krabice se otevírá dole…

My ale dáváme jen půlku tablety, protože celá se někdy nerozpustila, takže to budem muset vybalovat dál.

Tahle diskuze pro mě byla poučná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
6.3.14 19:20

To je dobrý. Blbej obal tablet do myčky a my tady o tom vydržíme kvákat tři stránky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný