Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
co užíváte na praní prádla, aby pak prádlo bylo krásně voňavé a přitom heboučké na dotek, tak, že byste mohly miminku s ním utřít obličejík, aniž byste mu jemnou pokožku narušily
.
Příspěvek upraven 21.02.12 v 18:26
jé to jsi mi připoměla azurita http://www.youtube.com/watch?…
Já peru klasicky v prášku batole, ručníky jsou krásně jemné, ale možná je to tím, že mám kvalitní od Matejovského http://www.matejovsky-povleceni.cz/…-osusky.html
já peru v persilu nebo tide sensitive, aviváž dávám jakoukoliv, ale co jsem zjistila tak jde o teplotu při praní, prý se mají ručníky prát pouze na 60 aby zůstaly měkké a taky jde o to kde uschnou, přes rok mám ručníky v pohodě měkké ale teď v zimě jak tu máme suchý vzduch jsou bohužel přesušené a tvrdé ![]()
pryfish píše:
Hlavne sušim v sušičcenic jinyho tak hebky pradlo neudela
Taky tak
martulkasloník píše:
já peru v persilu nebo tide sensitive, aviváž dávám jakoukoliv, ale co jsem zjistila tak jde o teplotu při praní, prý se mají ručníky prát pouze na 60 aby zůstaly měkké a taky jde o to kde uschnou, přes rok mám ručníky v pohodě měkké ale teď v zimě jak tu máme suchý vzduch jsou bohužel přesušené a tvrdé
asi tak
pryfish píše:
tu nemám, páč ji nemám kam dát ![]()
martulkasloník píše:
já peru v persilu nebo tide sensitive, aviváž dávám jakoukoliv, ale co jsem zjistila tak jde o teplotu při praní, prý se mají ručníky prát pouze na 60 aby zůstaly měkké a taky jde o to kde uschnou, přes rok mám ručníky v pohodě měkké ale teď v zimě jak tu máme suchý vzduch jsou bohužel přesušené a tvrdé
právě ![]()
Jee, já ani ručníky neperu na 60. Peru je na 40, tak snad to není hřích ![]()
Tak ja peru ve Fromilu z lidlu a avivaz mam Lenor.Obleceni i rucniky mam vonave a mekke.. ![]()
pryfish píše:
Přesně tak, žádná aviváž se nemůže rovnat sušičce
Akorát teda suška vyfouká z prádla většinu pachů, použít aviváž je v podstatě zbytečné, protože ty částice se zkrátka neudrží.
Používám na praní prací gel frosch aloe vera a na věci, které nejdou do sušky, tak aviváž též od nich, ale dítěti bych aviváž nedala, pořád je to nějakž mastný základ, který ulpí na prádle a dítě bych do toho neutírala, nebalila…
Na vůni mě ještě napadají éteráky, já to zkusila párkrát na plíny, po vyprání to vonělo, ale uschlé už moc ne.
tekutým pracím práškem Persil Sensitive a přidáváme aviváž Silan