Tablety do myčky,sůl do myčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
15.4.22 22:42
@Pája123456789 píše:
@Netopirek no je fakt že bez myčky bych nemohla existovat mýt nádobí v ruceodmítám na to mám těžkou alergii :D :D :D

na to já mám děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
15.4.22 22:43

Já střídám tablety finish, somat podle toho, co je zrovna v akci. Většinou to vychází mezi 2 a 3 Kč na jednu tabletu. Dávám i sůl a leštidlo, nádobí je lépe umyté. Jo a zkusila jsem tablety CIF a byly příšerné. Musela jsem dávat extra oplach, protože mi ulpívala chemická vůně na nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.4.22 22:45
@Pája123456789 píše:
@Netopirek no je fakt že bez myčky bych nemohla existovat mýt nádobí v ruce odmítám na to mám těžkou alergii :D :D :D

Hlavně je větší spotřeba vody i toho saponátu, když se myje v ruce. Pokud si člověk nemáčí ruce v plném dřezu. Což je fuj. A pod tekoucí vodou mýt, to je průtokáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.4.22 22:51

Pouzivam perkarbonat s praci sodou. Sul normalni polstarkovou, oplach roztok kyseliny citronove. Nestalo se mi, ze by bylo nadobi spatne umyte nebo byly nekde fleky. Program na 70°.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
15.4.22 23:30

Mam mycku AEG, v zari bude mit sest let, jede denne, kupuji tablety DM nebo W5 (Lidl), nepozorovala jsem rozdil mezi temito a Finish. Sul i lestidlo mam taky z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.4.22 04:05

Pokud se ti nerozpouští tablety v zásobníku, dávej je přímo do myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
16.4.22 12:12

Tablety vůbec nepoužívám, jedině kapsle. Mám dobrou zkušenost s Jar a Fairy Jar. Je to v podstatě téměř to samý.
Sůl do myčky používám DenkMit z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný