Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj používáte ubrousky proti obarvení prádla? já je začala používat od té doby co peru pro své miminko někdy se mi stalo že se něco obarvilo co třeba bylo dvojí barvy a jedna z těch barev byla bílá, s bílým prádlem jsem to prát nemohla protože bych zase obarvila bílé prádlo tím barevným pokud mě chápete, chci se zeptat jaké podle vás jsou nejlepší, které používáte a na jaké prádlo nebo ho dáváte na každé praní? já osobně mám dobré zkušenosti a to používám teď nevím název protože mi došly a obal jsem vyhodila ale jsou to ty nejlevnější z kauflandu
Používám je. My máme takové barevné, pestré oblečení. A pračka je na 8kg. Takže nebudu prát tři růžové zvlášť a tři trika zelené zvlášť atd. Různé barvy a odstíny oblečení nosíme, takže barevné peru s papírkem. Raději. Kupuji si tyhle. Někdy je mají u nás v drogerii. Tak vezmu více krabiček a je chvilku zásoba.
@vokishka píše:
To se da ubrousek jen tak do pracky?
Ano, přímo k prádlu.
Kupujeme v DM a spokojenost, kromě světlého prádla dáváme do pračky všechno dohromady.
Používám z dm, kdyz mám malo prádla, tak namícham svetly, tmavý a dám ubrousek.. Nebo když peru novy, barevný oblečení u kterýho nevím, jestli nepouští barvu
Poprvé jsem si je dovezla z Anglie (tak 18r. zpět). Pak jsem si je nechala posílat pravidelně od švagrové, která tam žije. Jak jsem ráda, že je prodávají dávno zde.
@Pája123456789 píše:
@lucad77 kolik ty ubrousky stojí?
Já je kupuju, když jsou u nás v Tetě v akci, to je někdy seženu i za 59,90, 20 ks. Normálně myslím cca 150 Kč. Ale třeba na netu jde sehnat i větší balení 40/60 ks do dvou stovek.
Pouzivam ty z DM a to na kazde prani mimo ciste bile. Tridim bile, svetle, tmave a neco mezi.
Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)
Krásný den
Terka ![]()