Tablety do myčky,sůl do myčky

15.4.22 21:49

tablety do myčky,sůl do myčky

Ahoj jaké používáte tablety do myčky? jaké jsou nejlepší? já používala od jak živa jarové kapsle ale občas se stane že se tableta nerozpustí nebo zůstane přilepená v otevřeném zásobníku stává se mi to od té doby co jsme začali kupovat novinku jakových kapslých takové v zeleném obale byly zrovna na akci tak jsme jich koupili víc v podtatě jsme zjistili že to je to samý jako ty klasické, pak jsem tady četla v jedné diskuzi že si chválí hodně tablety z dm(přímo ozanečené jako produkt z dm) a musim říct že za mě top jsou levné přijde mi že lépe umyjí nádobí a ještě se nestalo že by se nerotpustlily už jiné kupovat nebudu, mohu se tedy zeptat jaké používáte vy? jaké jsou za vás top? a za jakou cenu? případně dáváte do myčky sůl, leštěnku, jaký to má význam ta sůl nevím ale když jí tam nedám myčka mě upozorní četla jsem ale že kdo používá kapsle není třeba sůl dávat že kapsle sůl obsahují tak nevím popřípadně pokud je nezbytné tam sůl dávat jakou používáte za jakou cenu, se kterou jste spokojení vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24713
15.4.22 21:52

Používám Somat tablety, leštidlo i sůl, občas čistič. Máme dost tvrdou vodu. Cenu přesně nevím, většinou to kupuju v nějaké akci, a jelikož myčku pouštím tak 2× týdně, vydrží mi to jakou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6004
15.4.22 21:55

Když jsme měli Myčku Mora, tak se nám zase rozpouštěli jen Jar tablety.
Od té doby co máme Gorenje (4 roky), tak se nám rozpustí každá tableta nezávisle na značce.
Dřív jsem myslela, že je to tabletama, teď už vím, že ne.
Dle mě záleží na myčce (teplotě mytí - programu, kde je zásobník na tabletu, nebo jaké je rozmístění nádobí)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.4.22 22:03

Leštidlo a sůl myslím Somat nebo Finish. To je parketa mého muže. Tohle doplňuje on. Tablety buď Jar nebo různé Finish i Somat. Mám v šuplíku otevřené třeba dva nebo i tři různé pytlíky tablet. A vybírám podle vlastní nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
15.4.22 22:04

Pouzivame jar kapsle, takove tribarevne se soli, vzdy se rozpusti, pokud mate tvrdou vodu, tak v kapsli neni soli dost a je potreba ji pridavat, je to kvuli mycce, aby vydrzela, sul obsahuje zmekcovace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.4.22 22:06

A rozpouští se nám všechny. U minulé myčky jsem měla problém. To jsme tuším dávali nějaké DM tablety. Už je nechci. Čekám vždy na akci a koupím třeba zásobu na tři měsíce. My používáme myčku denně. O víkendu a teď ve volnu jsme víc doma, tak jede i 2× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.22 22:09

@Kelsey já naopak si nemůžu ty z dm vynachválit ale vždy jsem používala jarové a ještě používám jiné jsem nezkoušela od tý doby co mám myčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.4.22 22:11

Já používám z DM nature. Je to jejich značka. K tomu mám i jejich sůl a jako leštidlo dávám ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.22 22:14

@Netopirek sůl je v poho? plastové misky které mám delší dobu a furt je myju v myčce mám sem tam bílé skvrny, které už dolu nejdou bylo mi řečeno že to dělá sůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.4.22 22:17
@Pája123456789 píše:
@Netopirek sůl je v poho? plastové misky které mám delší dobu a furt je myju v myčce mám sem tam bílé skvrny, které už dolu nejdou bylo mi řečeno že to dělá sůl

já stím problém nemám. A fleky na plastových talířích jsem sice měla. Ale to i kamarádka co použivala tablety vše jednom Finish

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
15.4.22 22:17
@Pája123456789 píše:
@Netopirek sůl je v poho? plastové misky které mám delší dobu a furt je myju v myčce mám sem tam bílé skvrny, které už dolu nejdou bylo mi řečeno že to dělá sůl

No on plast v myčce obecně dost trpí a časem se poničí. A to i přesto, že je do myčky určený, má tu značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.4.22 22:25
@Pája123456789 píše:

Mi ta bývalá myčka dělala skvrny i na keramickém talíři. Všechny zničila. Plastové věci už nepoužíváme. Ty jsem právě postupně vyházela, že to nechávalo fleky. Taky nám bylo řečeno, že přestalo fungovat něco, aby se netvořil kámen. Přestože se vše doplňovalo, jak mělo. Pak odešla i ta samotná myčka. Tuhle novou máme od prosince. Nevím, jak máš dlouho myčku. Ale být tebou, tak si odkládám na novou. Až tahle chcípne. Ať můžeš vyrazit pro novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.22 22:29

@Kelsey myčku jak máme dloho to nevím zůstala tu po předchozích majitelých který před námi bydleli cca 2 roky my máme byt koupený rok a 4 měsíce tak asi bude 3 roky stará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.4.22 22:35
@Pája123456789 píše:
@Kelsey myčku jak máme dloho to nevím zůstala tu po předchozích majitelých který před námi bydleli cca 2 roky my máme byt koupený rok a 4 měsíce tak asi bude 3 roky stará

Tak to už šetři na novou. Ta moje odešla přesně měsíc po konci prodloužené záruky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.22 22:37

@Netopirek no je fakt že bez myčky bych nemohla existovat mýt nádobí v ruce odmítám na to mám těžkou alergii :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný