Tablety Persil na praní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6552
4.11.11 20:51

No, jinak dnes jsem koukala v DM, ze to velky baleni´64 ks/32 pracich davek(dle obalu :lol: ), tam vyjde jako dlouhodobe slevneno na 249,– pokud supnete zolika jste na nejakych 179,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
4.11.11 21:42

Používám dvě kapsle na pračku a vypere a krásně voní. Ariel kapsle se mi letos v létě jak bylo velké vedro scukly do jedné obří kapsle :mrgreen: takže už nejsou k použití. Krom asi pěti kusů jsem vyhodila celé balení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.11.11 21:48

kikino,děkuji nejsem z města ale jak tam pojedu tak se určitě potom mýdle zeptám protože syn také chodí ze školky špinavý a někdy to opravdu ty trička nevyperu. :-(

A taky souhlasím že ty kapsle od Arielu pěkně to prádlo provoní,ale moc dobře nevypere tak zkusím jsi koupit ty Persil tablety jestli budou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mary11
7.11.11 09:58

Já jsem si je taky koupila, dala jsem přímo do bubnu a špatně se rozpouštěly, zůtaly mi nerozpuštěné na prádle. Je opravdu nutné je dát do přihrádky na prášek, rozpustí se hned a jsem s praním spokojená. Jinak na menší množství prádla dávám jednu, na plnou pračku dvě.

• Citovat
  • Upravit
1901
7.11.11 22:16

Tak jsem jsi ty tablety Persil dneska koupila,sice už akce skončila a mám je za 119kč a mám je na barevné prádlo na bílé už neměli.

Dívala jsem se na krabičku a tam vůbec není napsané ,kde se ty tablety mají dávat tak říkaté že je lepší do dát do zásuvky že v bubnu se to špatně rozpouští a zůstavá to na prádle určitě to vyzkouším a děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mary11
8.11.11 11:48

Já jsem po tom taky pátrala kam se tablety vlastně mají dávat, našla jsem to na víčku, které odklopujete, jsou nakresleny 3 kroky a druhý míří šipka na zásuvku na sypání pracího prášku. Určitě to tam máte taky. Mrkněte. Je to ale hodně nenápadné, taky jsem po tom chvilku pátrala.

• Citovat
  • Upravit
Bubu_x
13.12.11 09:25

tablety persil jsou super

Tablety persil jsou mnohem lepsi nez kapsle Ariel… Tablety persilu jsem si koupila nahodou, meli je v akci a jsem fakt spokojena. Ariel kapsle špatně perou :-(

• Citovat
  • Upravit
Marie11
20.1.12 10:10

Tak já mám špatný zkušenosti jak s Persilem tak s Arielem. Ariel je totálně k ničemu. Tak jsem hledala a hledala až jsem našla nakonec Dedru. Ta je sice dražší, ale na 6 kg prádla mi bohatě stačí 1 tbl a je perfektně vypráno.

• Citovat
  • Upravit
346
20.1.12 10:32

:) Tak asi jsem jediná, co nedám dopustit na kapsle Ariel. Krásně mi voní, a prádlo mám dobře vyprané.
Koupila jsem na vyzkoušení tablety persil, a hruza. Po vyprání mi to prádlo prostě smrdí, tak používám aviváž. Tablety se drolí. Nevím prostě je nemám ráda.
Jinak skvrny namáčím hned jak se něco ušpiní. Avždy se to vypere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.1.12 16:55

Jsou super na dlouhé praní šoupnu jednu přímo do bubnu a na krátké půlku taky tam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.1.12 22:32

Ahoj,no já taky nejsem moc spokojená s těma tabletama Persil vždycky mi v šuplíku zůstane nějaký ten zbytek toho prášku už jsi je asi nekoupím .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný