Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No, jinak dnes jsem koukala v DM, ze to velky baleni´64 ks/32 pracich davek(dle obalu
), tam vyjde jako dlouhodobe slevneno na 249,– pokud supnete zolika jste na nejakych 179,–
Používám dvě kapsle na pračku a vypere a krásně voní. Ariel kapsle se mi letos v létě jak bylo velké vedro scukly do jedné obří kapsle
takže už nejsou k použití. Krom asi pěti kusů jsem vyhodila celé balení ![]()
kikino,děkuji nejsem z města ale jak tam pojedu tak se určitě potom mýdle zeptám protože syn také chodí ze školky špinavý a někdy to opravdu ty trička nevyperu. ![]()
A taky souhlasím že ty kapsle od Arielu pěkně to prádlo provoní,ale moc dobře nevypere tak zkusím jsi koupit ty Persil tablety jestli budou lepší.
Já jsem si je taky koupila, dala jsem přímo do bubnu a špatně se rozpouštěly, zůtaly mi nerozpuštěné na prádle. Je opravdu nutné je dát do přihrádky na prášek, rozpustí se hned a jsem s praním spokojená. Jinak na menší množství prádla dávám jednu, na plnou pračku dvě.
Tak jsem jsi ty tablety Persil dneska koupila,sice už akce skončila a mám je za 119kč a mám je na barevné prádlo na bílé už neměli.
Dívala jsem se na krabičku a tam vůbec není napsané ,kde se ty tablety mají dávat tak říkaté že je lepší do dát do zásuvky že v bubnu se to špatně rozpouští a zůstavá to na prádle určitě to vyzkouším a děkuji za rady.
Já jsem po tom taky pátrala kam se tablety vlastně mají dávat, našla jsem to na víčku, které odklopujete, jsou nakresleny 3 kroky a druhý míří šipka na zásuvku na sypání pracího prášku. Určitě to tam máte taky. Mrkněte. Je to ale hodně nenápadné, taky jsem po tom chvilku pátrala.
Tablety persil jsou mnohem lepsi nez kapsle Ariel… Tablety persilu jsem si koupila nahodou, meli je v akci a jsem fakt spokojena. Ariel kapsle špatně perou ![]()
Tak já mám špatný zkušenosti jak s Persilem tak s Arielem. Ariel je totálně k ničemu. Tak jsem hledala a hledala až jsem našla nakonec Dedru. Ta je sice dražší, ale na 6 kg prádla mi bohatě stačí 1 tbl a je perfektně vypráno.
Tak asi jsem jediná, co nedám dopustit na kapsle Ariel. Krásně mi voní, a prádlo mám dobře vyprané.
Koupila jsem na vyzkoušení tablety persil, a hruza. Po vyprání mi to prádlo prostě smrdí, tak používám aviváž. Tablety se drolí. Nevím prostě je nemám ráda.
Jinak skvrny namáčím hned jak se něco ušpiní. Avždy se to vypere.
Jsou super na dlouhé praní šoupnu jednu přímo do bubnu a na krátké půlku taky tam ![]()
Ahoj,no já taky nejsem moc spokojená s těma tabletama Persil vždycky mi v šuplíku zůstane nějaký ten zbytek toho prášku už jsi je asi nekoupím .