Tak a je konec...

164
2.2.11 10:45

Tak a je konec......

Hlásím se po delší době........
Už jsme to rozsekli!! Je konec!! Na víkend jsem odjela k rodičům a v neděli jsme si řekli, že je konec!! Nejdřív měl plnou hubu keců, ať si bydlím v bytě (je jeho babi a dědy) že půjde on a že si mám nechat co chci...... Bohužel druhý den obrátil! Nemá kam jít a tak tu budeme spolu, než si někdo něco najde :-( Kočka nám bude za týden rodit a dohodli jsme se na tom, že tu budu cca měsíc-měsíc a půl, než se koťátka vypiplají a budou trochu samostatná a pak se balím a jdu pryč. Budu u rodičů (mám podanou žádost o byt a jsem druhá v pořadníku) takže snad byt dostanu brzo! První den jsem to obrečela, ale už je mi mnohem líp! Chodí špinavej, nikdo mu nepere, nevaří, nežehlí...... :lol: Akorát ho nemůžu donutit, aby podal žádost o rozvod! Rozvádět se nechce a někdy má takové řeči, jako že ví, že ho to bude třeba jednou mrzet......že nikde není psaný, že se k sobě nevrátíme atd… :cert: Hajzl je to!!! Pořád si nechává pootevřená vrátka!! No a ONA?? Samozřejmě, že to spolu potáhnou dál…Psala mi, že ho přeci teď, když už je konec neodkopne…
Jsem ráda, že už je konec!! On zjistí, jak mu bude malej chybět.....a taky jakou měl doma puťku, která by za něho dýchala...... Takže všem mooooooc díky, že jste mě drželi nad vodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12946
2.2.11 10:48

To je naprosto jiný tón, než jaký jsi používala ještě týden dozadu.
Jak vidíš ty své záchranářské tendence teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.2.11 10:50

Tak já vůbec tvůj příběh neznám,ale přeju ti hodně štěstí do dalšího života :huban: :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.2.11 10:51

Konečně ses zdravě nasrala. Škoda, že tak pozdě a že to nabralo takový konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.2.11 10:53

Jak to vidím zpětně??? No, nevidím to nijak zle..... Mám čisté svědomí, že jsem opravdu pro záchranu rodiny udělala všechno!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35887
2.2.11 10:58

Mno, nemusíš kvůli každému pokroku zakládat novou diskuzi, mohla jsi to klidně psát do staré.

Jestli nechce podat žádost on, podej jí sama, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
2.2.11 11:01
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
2.2.11 11:06

tak jsem dočetla tvojí články :-D sice mi trochu dalo než jsem to našla,ale konečně si se rozhoupala k tomu lepšímu.Držím palečky at vše zvládneš.Teď už se nebudeš trápit.Hlavně ty máš svědomí čistý už jen proto,že ty si se snažila nejvíc!!!Gratuluju :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.2.11 11:09

Budu se trápit!!! Budu!! Skončili jsme to a stejnak to bolí!!! Vím, že je to tak dobře, ale bolí to!! Nevím, jak vydržím žít u rodičů.....a až dostanu byt, jak to zvládnu finančně..... a že se s malým bude vídat málo a opravdu přijde o tátu.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.2.11 11:21
trumbelín píše:
Budu se trápit!!! Budu!! Skončili jsme to a stejnak to bolí!!! Vím, že je to tak dobře, ale bolí to!! Nevím, jak vydržím žít u rodičů.....a až dostanu byt, jak to zvládnu finančně..... a že se s malým bude vídat málo a opravdu přijde o tátu.......

Já jsem se rozešla taky s přítelem,máme spolu dvě holčiny,žítí s ním bylo příšerné,na jednu stránku jsem si pak oddechla na druhou se utápěla v sebelítosti,naštěstí mě tady hodně podrželi holky :huban: ,jináč jezdil za holkama a změnil se strašně,co mu dřív dělalo problém ted normáně dělat,po 2měsících jsme to nedávno dali dohromady a ted můž říct že jsem štastná jako nikdy dřív,ted mi akorád vadí že je od rána do večera v práci ale aspon budou penízky,ted ti neříkám aby ses k němu třeba někdy vrátila,ale abys věděla že ti někdo rozumí,protoe ještě před měsícem jsem byla v té kůži,jinak holky tady ti hodně pomohou jako mě pomohli,kdybys něco potřebovala klidně se na mě obrat třeba tady nebo na Sz,držím ti palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.2.11 11:27

trumbelínku - sleduju od počátku Tvé trápení!!! a jsem ráda, že jsi tak statečná!!!
kdysi jsem se po 3letech rozešla a do roka byla vdaná a těhu :lol:

Moc Ti držím palečky a je vidět, že Tvůj si fakt nechává vrátka otevřená, je to neschopný, nesamostatný blb zřejmě.

Měj se hezky a hlavně DRŽ SE!!! Hezký den! I.

• Citovat
  • Upravit
1605
2.2.11 11:27
trumbelín píše:

no já to napsala blbě promiň :oops: ,určitě se budeš trápit tojo.Je to oto horší,že máte dítko.Ale čas je lék.A ten většinou všechno vyřeší.Rodiče ti určitě pomůžou,aby jsi začla žít svůj a prďolkův nový život.Držim palečky :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
2.2.11 11:30

Ahoj,
to je mi moc líto, ale bude líp, neboj!!!
Je to lepší než se trápit a snažit a zbytečně, konečně máš jasno a i ten ton zní rozhodně a odhodlaně. Myslím, že ses snažila hodně a chyba je, opět, na manželově straně.
Naštěstí máš rodiče, a když bude hejhůř, určitě ti rádi pomůžou. :hug:
Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.2.11 11:33

já teď nechci na chlapa ani pomyslet :-( Nejvíc mě teď trápí to, že malej asi vážně přijde o tátu..... Jeho fotr udělal přesně to samé!!!Vídal se s malým míň a míň a teď už si ani nevzpomene na narozeniny!!! No a co mě trápí taky hodně je to, že si s sebou nemůžu vzít svoje kočičky!!! U našich v bytě už jedna kočka je......taky pes.......a to by prostě nešlo :-( Ty mi budou víc chybět, jak ON!!! Ty nejsou falešný a ulhaný........)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
2.2.11 11:34

Třeba dostaneš brzoučko byteček a budeš si je moct vzít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie