Tak co myslíte, užžžžž? :))

95
7.4.09 13:14

Tak co myslíte, užžžžž? :))

Ahojte maminky, tak přidávám zase nějakou tu aktuální zprávičku. Dneska jsme byli u doktůrka a řekl nám, že po čípku už tam zbyl jenom malý hrbolek (vývoj čípku podle těhu průkazky jsme měli 37tt - 2cm, 38tt - 1-1,5cm). Tak co myslíte, jak dlouho nám dáváte na 2v1 ještě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17675
7.4.09 13:37

davam ti tak od jednoho dne do tri tydnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.4.09 13:48

Zuzaa - :lol: :lol: :lol:

No ale přeju, ať už to dlouho netrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.4.09 14:35

Mishut , no nejraději už jó :lol: Dnes jsem byla na ko, čípek na prst průchozí, zkrácený, porodní cesty měkké, Matýsek dole.
Tak teď jen čekám, kdy to odbouchne a pustí se do toho.

Když jsem se ptala na přenášení, tak m dr řekl, že u mě to nevypadá, ať to pustím z hlavy.

Ale to čekání je na bednu, strašně se pozoruju, po každým dloubnutí nebo ztvrdnutí břicha hned koukám na hodiny a sleduju, jestli se to nebude opakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.4.09 14:44

nechci tě strašit ale já při hodnotě 0 byla 2v1 ještě 4 týdny :lol: (dve jsem přenášela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.4.09 14:46

Zuzaa : :D :D :D
Aladina : děkujeme :) čičinka : no to mi povídej :) Je to fakt šílený :D Mně teda řekl doktor úplně to samé, co Tobě, navíc mi řekl, že během týdne by se to mělo rozjet…Tak jsem taky zvědavá, kdy nám ta malá do toho praští :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
7.4.09 15:12

nejlepší je hodnocení doktorů zcela vypustit z mysli a paměti:) Stejně jako připravená může přenášet (a "dožít " se vyvolávání), nepřipravená může porodit z hodiny na hodinu před termínem…takhle se akorát budeš trápit

Já chodila bez čípku a otevřená na 4 ještě týden a to už mi slibovali porod měsíc. Takže si radši najdi nějakou zábavu a nemysli na to:) Až to přijde, tak to přijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.09 18:18

hfkgl

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.09 18:20

Vypust z mysli co rikali doktori :)Pac si dite rozhodne samo.Nikdo na svete ti nerekne kdy se tak stane :) Petra

• Citovat
  • Upravit
4497
7.4.09 22:42

Já měla spotřebovaný čípek 3 týdny před porodem, dítě úplně dole, že když do mně doktor šáhl tak sebou malá hodila až jsem myslela, že mi vyleze krkem a říkal, že se už asi neuvidíme. Viděli jsme se ještě 2×… Na druhou stranu pár kamarádkám řekli, že ještě nic a večer rodily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
8.4.09 11:59

Přeju ti ještě 2, ale můžou to být i 4 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí