Tak co přijímačky?

Anonymní
13.4.22 18:07

Tak co přijímačky?

Dobrý den, tak co Vaše děti a přijímací zkoušky? Vidíte to dobře? Dcera se hlásí na zdrávku a z češtiny má okolo 28-33 a matematiku okolo 24-30. Nadělala zbytečné chyby, ale co se dá dělat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.4.22 18:32

Ahoj, dcera se hlásí na lyceum. Dnes napsala proti včerejšku lépe matematiku, spočítala si ji na 37, čeština 40. Matematika ji dnes připadala lehčí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.22 18:43
@Anonymní píše:
Ahoj, dcera se hlásí na lyceum. Dnes napsala proti včerejšku lépe matematiku, spočítala si ji na 37, čeština 40. Matematika ji dnes připadala lehčí.

Dcera je z toho špatná.. Učila se od listopadu, chodila na doučování a má tohle. Za známky má větší půlku bodů.. Hlásí se prý přes 300 lidí a berou 120.

• Citovat
  • Upravit
2523
13.4.22 18:44

Nemám sice tak velké dítko, ale pamatuji si svoje přijímačky a ten stres byl šílený…ale pak ta radost a úleva, když jsem zjistila, že jsem přijatá. Měla jsem pohovor, diktát a test všeobecných znalostí. Ještě že nebyla matematika, to bych nedala. Držím vašim dětem palce, ať se dostanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.22 18:48
@xavierka píše:
Nemám sice tak velké dítko, ale pamatuji si svoje přijímačky a ten stres byl šílený…ale pak ta radost a úleva, když jsem zjistila, že jsem přijatá. Měla jsem pohovor, diktát a test všeobecných znalostí. Ještě že nebyla matematika, to bych nedala. Držím vašim dětem palce, ať se dostanou :mrgreen:

Vzhledem k počtu uchazečů nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.22 18:50

A holky nevíte zda ty uzavřené úlohy kontroluje jen „robot“ nebo i nějaký učitel či prostě někdo kromě toho „robota“?

• Citovat
  • Upravit
21568
13.4.22 19:14

Dcera se hlásí na průmyslovku na IT obor. Včera napsala matiku na cca 44 bodů a češtinu na cca 46. Dnes to prý bylo lepší, ale body nemá napočítané. Počítám a věřím, že se dostane i s těmi včerejšími výsledky. Berou 90 dětí ze 400 a konkurence je veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.22 19:26

Ahoj holky, tady učitelka deváťáků. Taky jsrm napjatá, jak dopadnou. Příklad z loňska. Kluk na gymnáziu 90.místo, brali 60 a na soukromé obchodní akademii byl s tím samým výsledkem 3.nejlepší…strašně záleží na konkurenci. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.22 19:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tady učitelka deváťáků. Taky jsrm napjatá, jak dopadnou. Příklad z loňska. Kluk na gymnáziu 90.místo, brali 60 a na soukromé obchodní akademii byl s tím samým výsledkem 3.nejlepší…strašně záleží na konkurenci. :mavam:

A nevíte jak je to s kontrolováním uzavřených úloh zda to po robotovi kontroluje ještě člověk?

• Citovat
  • Upravit
76492
13.4.22 22:22
@Anonymní píše:
A nevíte jak je to s kontrolováním uzavřených úloh zda to po robotovi kontroluje ještě člověk?

proč tě to tak zajímá? chceš toho člověka podplatit nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.4.22 22:24
@stinga píše:
proč tě to tak zajímá? chceš toho člověka podplatit nebo co?
:mrgreen: :mrgreen:

hele, první otázka která mě zajímala byla, zda to proboha po robotovi kontroluje i nějaký živý člověk

ptž mé dítě píše jako pra–se a nečitelně, a tak obavy byly VÍCE než na místě :think:

dokonce jsme v rámci přípravy dělali i nácvik čitelného psaní, ptž…jeden nikdy neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
13.4.22 22:35
@Borrealis píše: :mrgreen: :mrgreen:

hele, první otázka která mě zajímala byla, zda to proboha po robotovi kontroluje i nějaký živý člověk

ptž mé dítě píše jako pra–se a nečitelně, a tak obavy byly VÍCE než na místě :think:

dokonce jsme v rámci přípravy dělali i nácvik čitelného psaní, ptž…jeden nikdy neví

aha, tak to jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin