Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já čekala na výsledky a držela palec Topce, ale jsou druzí o fous a JuDr. Pospíšil má nejvíc přeferenčních hlasů.
Jste spokojené s výsledky, zklamané, volili jste vůbec?
Volili jsme doma všichni, co mohli. Zvažovala jsem mezi TOP09 a Zelenými
Nakonec jsem se slitovala nad Zelenými, Liška má dobré názory.
Volila, neskáču z výsledků do stropu, ale mohlo být mnohem hůř - čtvrtí na prvním místě a třetí na druhém.
Tak já jsem nevolila ikdyž jsem to měla v plánu ale v pátek jsem nebyla doma a v sobotu jsem to měla v plánu cestou z pohotovosti jenže si mě nechali v nemocnici tak jsem se mohla jít akorát kluzat ale chtěla jsem volit TOP09
@Lenka002 Volila jsem, spokojená jsem. I s tím, kdo je zvolen (až na 3 výjimky…).
Ano, volili jsme - náš zakroužkovaný kandidát vzhledem k celkovému výsledku své strany uspět nemohl, ale protože jsme to čekali předem, zklamání z toho není.
Volila jsem, ne vítězné strany. Měla jsem i vyřízený voličský průkaz, aby mi přinesli volební urnu na porodní sál. ![]()
Volili jsme a mam radost ze svobodni dostali mandat, clovek ma pak pocit, ze to melo smysl.
Ano volili, ovšem naši kandidáti se tam nedostali
Účast teda byla malá ![]()
Nevolila jsem, nakonec jsem to nestihla, ale volila bych svobodné, a tak mám radost, že dostali mandát ![]()
Volili jsme, manzel spokojenej, ze se tam ti jeho dostali a ja jako vzdy smolik ![]()
Jediné co mě těší, že v naší republice, je jen 20% vypláchlích ovčanů.