Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Test woman secret baby
Ahoj holky, znáte tento test? Měla jsem tam ducha, na fotce neni videt, ale myslim, ze teho byt nemuzu, behem ovu se ted nic nedelo, zkusila jsem ho jen jestli nejsem teho jeste z minuleho cyklu, protoze mi porad bylo nejak blivno, ale to kdybych byla, tak bych tam uz mela pekne dalnice.
Navic na tom testu ten duch..no zdal se mi trosku bliz testovaci carce, nez kde byvaji na jinych znamejsich testech.
ahoj,muzete mi prosim nekdo poradit? je mozne mit lehounce pozitivni TT v dobe kdy by zhruba mela byt ovulace?chtela jsem si udelat ovu test ale popletla jsem je a udelala si tehu test a ted nevim co se deje..... diky
ahojte, tak jsem si vcera vecer delala clearblue, zapomnela jsem na nej a rano tam bylo plusko…co si o tom myslite? odpoledne jsem si delala dalsi test dneska a zase az po hodine vylezla carka, to se mi nikdy s zadnymi testy nestalo.
ahojky, mě se to stalo. Přesně v den ovulky jsem měla ducha na těhu testu. Pak za pár dní nic. Nevím jak to, ale ano
taky potvrzuji..a zrovna tento měsíc..a nebo jsme Mončo těhotné
i přes MS ![]()
já v to taky pořád tajně doufala minulý měsíc, ale nee, bohužel u mě ne. Snad u Vás to bude jinak a těhu jste. Dřžím pěstičky
Monca85 píše:
ahojte, tak jsem si vcera vecer delala clearblue, zapomnela jsem na nej a rano tam bylo plusko…co si o tom myslite? odpoledne jsem si delala dalsi test dneska a zase az po hodine vylezla carka, to se mi nikdy s zadnymi testy nestalo.
tak zkus dá jsem foto ![]()
vandamara píše:
já v to taky pořád tajně doufala minulý měsíc, ale nee, bohužel u mě ne. Snad u Vás to bude jinak a těhu jste. Dřžím pěstičky
my se o mimi nesnažíme, ikdyž při přerušovaném styku..může být mímo na to tata
, jen raději kontroluji a kdyby tak ![]()
nechci to tady fotit pred manzou, ale mmnt, zkusim na tajno ![]()
![]()
tak tohle je ta z dneska odpo. Ted uz tam nic nevidim ani ja
No a tohle je ten, co jsem delala vecer, ale vzpomela jsem si na nej az rano…