Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mamanova93 píše: Více
no možná tak perníčky, jinak je to docela brzy, a pochybuji, že by cukroví bylo po 6 týdnech vynikající - to si říkám u cukroví v obchodech, jak dlouho je to už napečené a ještě dalších 6 týdnů do Vánoc ![]()
Taky říkám, že perníčky možná, linecké bych počkala. Já se zase bojím, že se k tomu nedokopu, ale vždy udělám tak 3 druhy, aby něco bylo, no.
Tak si napec ted, snezte to a za par tydnu napeces na Vanoce. Kde je problem? ![]()
@Janushh27
Taky toho nemám v plánu moc. Rohlíčky, linecké a pudinkové. Uvidím jak to půjde s dětmi, ale těším se moc ![]()
Začínáme po Mikuláši, cukroví je akorát. Nevydrží nám déle než pár dní po Novém roce. Já péct teď, tak nám to do Vánoc nevydrží ![]()
Já se chystám buď tento víkend nebo příští na perníčky
na mě už ta vánoční nálada jde…
Dnešní cukroví bych na Vánoce dostat nechtěla teda. My si udělali na chuť včelí úlky. Ale ty už nejsou
Péct začnu nejdřív se začátkem prosince. A když se mi nebude chtít, tak hold nebude. Raději malinko, než starý ![]()
Já bych taky pekla. Dneska půjdu s dcerou testovat jestli mě nechá, je jí 19 m. Bude pomáhat. Zkusíme máslové sušenky. Když vloni byla v houpatku udělala jsem asi 10 druhů. Co běhá peču cokoliv minimálně. ![]()
@Barevné klubíčko
Já právě nějak nemůžu tu Vánoční náladu ukočírovat. Listí už opadalo takže už je čas na vánoce. Dárky už nakoupeny, nové ozdoby na stromeček taky, tak prostě zbývá to cukroví ![]()
Jako každý rok - nepeču a nebudu.
Nebaví me to, nejim to (ani partner nebo dcera),že slusnosti ochutnam pár kusu na navstevach a to je vše.
@Mamanova93 píše: Více
Ahoj,
vůbec, jsem ráda, že jsem ráda. Do konce listopadu mám napsat 3 seminárky a d konce roku další 2
dělali nám novou střechu a žalostně potřebuju umýt okna a venkovní žaluzie
Nemám ani jeden dárek…
a to jindy nakupuju už od září,…
Zdravím 👋
nějak se letos nemůžu dočkat a nejradši už bych se pustila do pečení lineckého. Vím, je brzo. Přesto, máte někdo zkušenost a takto brzkým pečením? Vydrželo vám cukroví?