Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
s tím zkušeenost nemam,ale řekla bych.. že je to určitě lepší rozhodnutí, než ho třeba někde uvazat v lese a nebo jen tak pustit!
Určitě pejsek najde nového majitele který ho bude mít rád.
ach jo, to je smutné…tak tohle je moje dost živá noční můra, to si vůbec ale vůbec nedokážu představit, že bych hafinu někomu dala, taky je jí pět, sice není z útulku, ale je to moje dítě, prostě ani někomu známému bych ji nemohla dát
nezažila jsem a doufám a ťukám to, že nezažiji …hodně sil to ustát přeji
Já jsem z toho uplně hotová, snažila jsem se mu najít někoho kdo by si ho vzal… ale bohužel jsem nenašla.. modlm se jen aby tam nebyl dlouho, a aby si ho vzali dobří lidé,tolik trpěl ![]()
od rána jenom roním, a roním. ![]()
Pro pejska to není jen špatný den, ale ten úplně nejhorší
už nikdy neuvěří lidem. Promin, ale to nebylo jiné řešení ? ![]()
Bohužel neb.
Uvěří… vždyť nám taky uvěřil.
jen se budu modlit, aby se ho ujali dobří lidé.
Já vím někomu to může přijít jako sviňárna…
ale já jsem jen upřednostnila svého syna a jeho potíže.Nemohla jsem jinak.
lenulik píše:
Pro pejska to není jen špatný den, ale ten úplně nejhoršíuž nikdy neuvěří lidem. Promin, ale to nebylo jiné řešení ?
Já jsem se snažila mu najít jiný, náhradní domov, kde bychom za ním mohli dojíždět, ale bohužel se nepodařilo.
je mi jasný že me ted budete hanit, ale myslím že kdybyste neměli jinou možnost, a nic jiného vám nezbylo, udělali byste to také.
Můj syn se v jeho přítomnosti dusil, nemohl se nadechnout, měl záchvaty kašle a otýkal.
Anonymko já tě chápu. Ono už bolí samotné rozloučení se s pejskem,kor,když člověk bytostně nechce,ale musí…Já to před lety musela udělat ze stejného důvodu a trvalo mi 5 let,než jsem se s tím srovnala. Naštěstí náš pejsek nemusel do útulku,dala jsem inzerát a ozvali se prima lidi,pejska jsme mohli navštevovat. Ale to bylo vážně štěstí,kdo v dnešní době stojí o postaršího psa ? Je to náhoda. Nedá se nic dělat, snad najde dobré lidi.
A nenech se zvyklat tady těmi útoky,po bitvě je každý generál ![]()
Je mi líto tebe i pejska
![]()
Předpokládám, že jsi hledala způsob jak ho někomu předat. Osobně neznám nikoho, kdo by si chtěl vzít staršího psa, myslím, že tolik lidí není a když, tak spíš zajdou do toho útulku. ![]()
Určitě si ho vezme někdo hodný.
Anonymní a zkusila jsi se ptát tady?? Založit stejně téma tak, jako tohle???
Myslím, že tady je spousta hodných lidí, kteří by se pejksa ujali ![]()
fuuu no problem ani nie je v tom, ze ste ho dali prec, stane sa, ale dat ho do utulku? Zle...... ako dlho ste hladali pre neho domov? Davala si na facebook, portaly o psoch, inzeraty, pes v nouzi atd.? Mozno stacilo dat to sem a ludia by to poslali dalej..... nechcem sudit, ale vsetko je lepsie ako dat ho zase do utulku ![]()
připadám si sama sobě hnusná, že jsem dopustila, aby se vrátil tam, odkud jsem ho vysvobodila…
to mě na tom všem bolí nejvíc… za to se nenávidím.
a nedokážu se s tím srovnat - vím stalo se to dnes. A potrvá to.. ale stejně, myslím pořád na něj, kudy chodím, a vm že mu musí být příšerně, a to mě hrozně bolí. Ale já jsem opravdu nemohla jinak. ![]()
Stale ale mozes inzerovat a robit vsetko preto, aby si mu ten domov nasla, aj ked je v utulku - daj sem nejake fotosy a holky to poslu dalej, co?
Anonymní píše:
připadám si sama sobě hnusná, že jsem dopustila, aby se vrátil tam, odkud jsem ho vysvobodila…
to mě na tom všem bolí nejvíc… za to se nenávidím.
a nedokážu se s tím srovnat - vím stalo se to dnes. A potrvá to.. ale stejně, myslím pořád na něj, kudy chodím, a vm že mu musí být příšerně, a to mě hrozně bolí. Ale já jsem opravdu nemohla jinak.
ale mohla - a stale mozes!
Ahoj zdravm všechny..
dneska mám hodně špatný den.
Museli jsme se vzdát našeho pejska
Nebyl bohužel nikdo kdo by si ho mohl vzít, a já se teď proklínám že sem ho dala tam, odkud jsem ho před x lety vysvobodila. Byl to zakřiknutý pejsek…týrali ho, jeho bávalí majitelé.. k jeho dušince jsme se dostávali pomalu, ale jistě… měli jsme ho přes pět let.
Zjistilo se ale , že naše miminko, má na něj silnou alergii ( má těch alergií více, plus atop, ekzém atd ) doporučili nám, pejska od dítěte odloučit.
Bylo to těžké, a je pořád.
Pořád myslím na to, jak mu je, vím že asi hrozně.. a vnitřně mě to drásá… achjo.
Musel někdo z vás udělat podobné rozhodnutí ???
nebo jsem v tom sama ?
děkuju moc, a raději inko.