Také jste museli dát pejska do útulku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
29.7.11 15:19

Anonymko,omlouvám se za emocionální výlev,mě to prostě nedalo,ale nechtěla jsem ti tím ublížit,vím,že se sama cítíš mizerně a vůbec tě neodsuzuju. :hug: :kytka: Taky se zkusím poptat po známých a kamarádech co maj zahradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.8.11 00:33

ahoj, jakpak to dopadlo s pejskem? našel paníčka nebo je stále v útulku?
kdyžtak bych se mohla poptat a pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.8.11 15:57

Taky mě to zajímá,zakladatelka se už neozvala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.8.11 16:21

je to hrozné, takové rozhodnutí!! snad se někdo hodný našel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karel Draza
17.1.12 15:00

Tak tímhle právě procházíme :,( máme půl ročního kloučka a už při narození nám bylo jasné, že budeme muset hledat nový domov pronaši fenku. Musím říci, že je velmi dominantní a potřebuje pevné vedení. Našli jsme rodinu, která z ní byla nadšena a vzali si ji na zkoušku, vše proběhlo OK a za nedloho si ji vzali na stálo, ovšem po 2 měsících si to rozmysleli a my nyní nevíme jak dál,…

• Citovat
  • Upravit
12667
19.1.12 16:16
Karel Draza píše:
Tak tímhle právě procházíme :,( máme půl ročního kloučka a už při narození nám bylo jasné, že budeme muset hledat nový domov pronaši fenku. Musím říci, že je velmi dominantní a potřebuje pevné vedení. Našli jsme rodinu, která z ní byla nadšena a vzali si ji na zkoušku, vše proběhlo OK a za nedloho si ji vzali na stálo, ovšem po 2 měsících si to rozmysleli a my nyní nevíme jak dál,…

dobre, daj sem foto, daj sem kontakt, cim najpodrobnejsie povahu psa opis, co je to za plemeno, atd. a my to skusime rozposlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.12 07:55

Nekoho odsuzovat je lehke, ale co ma ten clovek delat, kdyz proste noveho majitele nenasel. Nas to asi taky ceka. Zdedili jsme pejska (no my, ostatni dedici dali od nej ruce pryc), starali jsme se o nej, kdyz byla maminka v nemocnici. Ale je proste nevypocitatelny a mam strach, ze jednou ublizi male. Davali jsme vsude inzeraty, ptali se lidi, znamych, pribuznych, ale nikdo ho nechce. Kdo by si taky vzal starsiho a navic hluchyho psa. Bojim se nekoho pozvat domu, aby na nej nevyjel (uz se to taky stalo,asi 3×). Taky nam je ho lito, ale co jinyho delat??

• Citovat
  • Upravit
592
4.2.12 08:01

proč sem tedy rovnou nevložíte foto pejska, odkud jste a víc info o pejskovi? kolik mu je, jeho zdr. stav, povaha..Místo otázek co jiného dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
4.2.12 08:16

Zakladatelko:je mi to moc líto.Ale chápu Tě!Dítě je postě na 1 místě!!!!A to by měla chápat každá matka!Po bitvě každý generál.Je hrozné vrátit jej do útulku ale je to lepší než jej přivázat někde v lese.
Třeba se ještě nějaký majitel najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.2.12 19:30

Hluchy pejsek Ferda

Tak pejskovi je asi 6 let, maminka si ho vzala asi pred dvema z utulku, kam ho dovezli, kdyz ho nasli nekde uvazaneho. Zdravotni stav ma vyborny, az na to, ze je uplne hluchy, ale na to si clovek celkem zvykne. Velice rad chodi na prochazky, ale hodne tahne (ma velkou silu), protoze neni vycviceny. Je vdecny za kazde pohlazeni a za kazde jidlo. Vydrzi na panicka cekat i dokud neprijde z prace. Nikdy doma nic neznicil. Vztah k detem - to nevim, zatim nasi male nic neudelal, ale mam obavu z toho, aby se to jednou nestalo. Venku na cizi psy ani lidi nevyjizdi. Jen kdyz prijde nekdo k nam na navstevu, tak nekdy po nekom - i bezduvodne - vyjel a chnapl ho. Kdyby si ho nekdo chtel vzit, tak bychom byli radi, aby nemusel do utulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
8.2.12 18:10
flupinka píše:
proč sem tedy rovnou nevložíte foto pejska, odkud jste a víc info o pejskovi? kolik mu je, jeho zdr. stav, povaha..Místo otázek co jiného dělat?

:potlesk: :palec: presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
8.2.12 22:19
martula78 píše:
Tak pejskovi je asi 6 let, maminka si ho vzala asi pred dvema z utulku, kam ho dovezli, kdyz ho nasli nekde uvazaneho. Zdravotni stav ma vyborny, az na to, ze je uplne hluchy, ale na to si clovek celkem zvykne. Velice rad chodi na prochazky, ale hodne tahne (ma velkou silu), protoze neni vycviceny. Je vdecny za kazde pohlazeni a za kazde jidlo. Vydrzi na panicka cekat i dokud neprijde z prace. Nikdy doma nic neznicil. Vztah k detem - to nevim, zatim nasi male nic neudelal, ale mam obavu z toho, aby se to jednou nestalo. Venku na cizi psy ani lidi nevyjizdi. Jen kdyz prijde nekdo k nam na navstevu, tak nekdy po nekom - i bezduvodne - vyjel a chnapl ho. Kdyby si ho nekdo chtel vzit, tak bychom byli radi, aby nemusel do utulku.

Hodim to na fb nech to ide okolo a ty to skus hodit napr. sem http://www.facebook.com/PESVNOUZI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
8.2.12 23:49

Joo, a zapomnela jsme napsat, ze jsem z Mostu. Na FB jsem si to taky dala, ale moc lidi to se mnou nesdilelo, ale dam to na ten odkaz, co jsi mi napsala. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.12 23:57
lenulik píše:
Pro pejska to není jen špatný den, ale ten úplně nejhorší :cry: už nikdy neuvěří lidem. Promin, ale to nebylo jiné řešení ? :cry:

ale uvěří lidem, vždyť je tolik pějsků z útulku a jsou tak vděční novým pánům a přílnou k nim. jednoho pejska z útulku mám a je to tak jak píši…

• Citovat
  • Upravit
532
9.2.12 19:56

Tak jsem to dala vcera na facebook,pesvnouzi, a asi mi to smazali :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat