Také jste museli dát pejska do útulku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
28.7.11 20:39

Určitě, fotky a kontakt, ať tomu drobečkovi pomůžeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.11 20:39

Ano dávala jsem inzeráty, měla jsem to i na FB, lidi sdíleli, pár se jich ozvalo, ale nakonec z toho nic nebylo. poptávala jsem po známých, a ti zase po svých. prostě udělala jsem co jsem mohla.Nemyslím si že jsem udělala málo,to ne, s tím problém nemám.
jen to co jsem napsala výše…

• Citovat
  • Upravit
12667
28.7.11 20:41

stale to skusaj, preco hadzes flintu do zita? Existuje tisice portalov, ktore mozu pomoct a ty povies, ze si skusala dostatocne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
28.7.11 20:44

daj ho sem, skusime to my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.11 20:58

Tak to je on.
Je cca 50cm, vysoký a 90cm dlouhý… huňatý ( tady je ostříhaný) je to kříženec bišonka.Je mu něco přes 5 let.. možná i 6.
Prostě takovej vetší, bílej, méďa.
Budu to tady sledovat a kdyby se někdo našel, hned se ozvu s ostatními věcmi.

• Citovat
  • Upravit
13415
28.7.11 21:02

A nezkoušela jsi ho častěji, třeba denně koupat? Brácha je alergik na kočku a alergoložka našim řekla, koupat co nejčastěji, pak se netvoří alergeny. A stejěn nekoupou, on si nějak totiž zvyknul :nevim: Ale to koupání by třeba bylo řešení.

Je mi líto teba, ale víc hafana :cry: Odloučení je věc hrozná, posílám sílu a snad se najde nějaké řešení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
28.7.11 21:02

A odkud jsi? Aby se třeba hledal někdo poblíž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.7.11 21:07

Veruš věř,že koupání nepomůže. My měli to stejné,z bytu krom zvířat musely i koberce,záclony,prachové peřiny....... Jako máma by jsi se zachovala stejně,kdyby se ti dítě dusilo,nemohla by jsi čekat,kdy se někdo slituje a pejska si vezme…Alergie je hajzl. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
28.7.11 21:10

Jéé, já jí přece neodsuzuju 8-o Já hledám řešení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
28.7.11 21:10

Je mi to strašně líto. Věřím, že to pro tebe muselo být hodně těžké, já bych si ho vzala hned, bohužel nemůžu z důvodu malého bytečku, ale věřím, že se tu někdo určitě najde. Nic mě neděsí víc, než alergie miminka na naší jorkšírku :( Já zažila alergii na kočku, málem mě zabila, takže chápu a myslím, že by ani nepomohlo víc koupat.. Taky jsme to s kočkou zkoušeli, že si zvyknu a nebyl to dobrý nápad, natož bych to neriskovala u malého dítěte! Držím palečky, aby pejsek našel nového hodného majitele! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
28.7.11 21:11
Anonymní píše:
Tak to je on.
Je cca 50cm, vysoký a 90cm dlouhý… huňatý ( tady je ostříhaný) je to kříženec bišonka.Je mu něco přes 5 let.. možná i 6.
Prostě takovej vetší, bílej, méďa.
Budu to tady sledovat a kdyby se někdo našel, hned se ozvu s ostatními věcmi.

to je velkej skoro jako moje rotvajlerka :-D takovej krasnej hunacek, nerikej ze se nenajde nikdo, kdo by si ho vzal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.11 21:13

carreynko
já nevím… já se cítím fakt příšerně. myslím na něj nonstop.

• Citovat
  • Upravit
3595
28.7.11 21:38

já bych to nezvládla, asi bych se pro něj vrátila a snažila se to nějak vyřešit lépe, někdo známý by se ho určitě ujal, nebo někdo z rodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
28.7.11 21:43

Ahoj, někdy prostě není jiné řešení, nemoci si člověk nevybere. Je to moc krásný pejsek, pokud má bezproblémovou povahu, tak věřím, že v útulku dlouho nepobude. A chápu tvé pocity, před měsícem jsem musela nechat uspat jednoho z našich pejsků( mladou krásnou fenečku - měla rakovinu :-( ) Chybí mi moc a tobě tvůj pesan taky ještě dlouho bude :hug: . Je to smutné, člověk k nim přilne a oni k člověku a osud zamíchá kartama jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.11 21:50

samozřejmě bych okamžitě sedla do auta a jela pro něj, a vzala bych si ho HNED aby tam nemusel být.NE opravdu nebyl nikdo kdo by si ho vzal, a já už jsem nemohla k vůli dítěti prostě čekat. Nešlo to.
Jsem totálně na dně. já věděla že to nebude jednoduché.. ale toto je tedy síla.Je to děs.A ty pocity viny, a všeho, jsou prostě hrozné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný