Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ano dávala jsem inzeráty, měla jsem to i na FB, lidi sdíleli, pár se jich ozvalo, ale nakonec z toho nic nebylo. poptávala jsem po známých, a ti zase po svých. prostě udělala jsem co jsem mohla.Nemyslím si že jsem udělala málo,to ne, s tím problém nemám.
jen to co jsem napsala výše…
stale to skusaj, preco hadzes flintu do zita? Existuje tisice portalov, ktore mozu pomoct a ty povies, ze si skusala dostatocne?
Tak to je on.
Je cca 50cm, vysoký a 90cm dlouhý… huňatý ( tady je ostříhaný) je to kříženec bišonka.Je mu něco přes 5 let.. možná i 6.
Prostě takovej vetší, bílej, méďa.
Budu to tady sledovat a kdyby se někdo našel, hned se ozvu s ostatními věcmi.
A nezkoušela jsi ho častěji, třeba denně koupat? Brácha je alergik na kočku a alergoložka našim řekla, koupat co nejčastěji, pak se netvoří alergeny. A stejěn nekoupou, on si nějak totiž zvyknul
Ale to koupání by třeba bylo řešení.
Je mi líto teba, ale víc hafana
Odloučení je věc hrozná, posílám sílu a snad se najde nějaké řešení ![]()
Veruš věř,že koupání nepomůže. My měli to stejné,z bytu krom zvířat musely i koberce,záclony,prachové peřiny....... Jako máma by jsi se zachovala stejně,kdyby se ti dítě dusilo,nemohla by jsi čekat,kdy se někdo slituje a pejska si vezme…Alergie je hajzl. Bohužel.
Je mi to strašně líto. Věřím, že to pro tebe muselo být hodně těžké, já bych si ho vzala hned, bohužel nemůžu z důvodu malého bytečku, ale věřím, že se tu někdo určitě najde. Nic mě neděsí víc, než alergie miminka na naší jorkšírku
Já zažila alergii na kočku, málem mě zabila, takže chápu a myslím, že by ani nepomohlo víc koupat.. Taky jsme to s kočkou zkoušeli, že si zvyknu a nebyl to dobrý nápad, natož bych to neriskovala u malého dítěte! Držím palečky, aby pejsek našel nového hodného majitele! ![]()
Anonymní píše:
Tak to je on.
Je cca 50cm, vysoký a 90cm dlouhý… huňatý ( tady je ostříhaný) je to kříženec bišonka.Je mu něco přes 5 let.. možná i 6.
Prostě takovej vetší, bílej, méďa.
Budu to tady sledovat a kdyby se někdo našel, hned se ozvu s ostatními věcmi.
to je velkej skoro jako moje rotvajlerka
takovej krasnej hunacek, nerikej ze se nenajde nikdo, kdo by si ho vzal ![]()
carreynko
já nevím… já se cítím fakt příšerně. myslím na něj nonstop.
já bych to nezvládla, asi bych se pro něj vrátila a snažila se to nějak vyřešit lépe, někdo známý by se ho určitě ujal, nebo někdo z rodiny ![]()
Ahoj, někdy prostě není jiné řešení, nemoci si člověk nevybere. Je to moc krásný pejsek, pokud má bezproblémovou povahu, tak věřím, že v útulku dlouho nepobude. A chápu tvé pocity, před měsícem jsem musela nechat uspat jednoho z našich pejsků( mladou krásnou fenečku - měla rakovinu
) Chybí mi moc a tobě tvůj pesan taky ještě dlouho bude
. Je to smutné, člověk k nim přilne a oni k člověku a osud zamíchá kartama jinak.
samozřejmě bych okamžitě sedla do auta a jela pro něj, a vzala bych si ho HNED aby tam nemusel být.NE opravdu nebyl nikdo kdo by si ho vzal, a já už jsem nemohla k vůli dítěti prostě čekat. Nešlo to.
Jsem totálně na dně. já věděla že to nebude jednoduché.. ale toto je tedy síla.Je to děs.A ty pocity viny, a všeho, jsou prostě hrozné.