Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, holky moc prosím o radu, kdo ví či má tento kočárek z Polska… Kde přesně jste ho kupovali? Nejlépe okolo Náchoda, Klodzko, bylo by něco? A když tam pojedeme, mají je na skladě a můžeme si ho hned odvézt nebo se kočárek musí objednat a pak si pro něj přijet? A mají otevřeno prodejny a tržnice či kde ho mají i v sobotu? Popř kolik tam stál celý komplet se sedačkou a adaptéry? Máme to dost daleko tak aby se to vyplatilo a hlavně abychom nejeli zpět s prázdnou. Děkuju za pomoc.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretCo kdyby jsi se podívala na stránky v Polsku?
Já taky takhle hledala.Název výrobku a město,pak jsem se snažila.
Je to jen nápad,kdyby ti nikdo nedal lepší radu.
No to jsem zkusila jako první a nic jsem nenašla. V Klodzku nějakej obchod Kajtek ale webovky hrůza, polovina odkazů nefungovala tak to bude jistější takhle. A hlavně z netu se nedovím, jestli je na skladě, popř.dodací lhůty apod. jelikož polsky fakt neumím a ani nevím, jak bych ji napsala mail aby mě rozuměli. Jednou jsem psala v Aj-pro jistotu ani neodepsali ![]()
Ahojda,ja jsem polka a co se tyce kocarku tak nase rodina nakupuje jen tam.prodejci jsou kolikrat s kocarky na trznici..ale pokud vydrzis,tak se ti na to mrknu;-)