Tako Laret - Polsko

844
11.2.12 22:09

Tako Laret - POLSKO

Ahoj, holky moc prosím o radu, kdo ví či má tento kočárek z Polska… Kde přesně jste ho kupovali? Nejlépe okolo Náchoda, Klodzko, bylo by něco? A když tam pojedeme, mají je na skladě a můžeme si ho hned odvézt nebo se kočárek musí objednat a pak si pro něj přijet? A mají otevřeno prodejny a tržnice či kde ho mají i v sobotu? Popř kolik tam stál celý komplet se sedačkou a adaptéry? Máme to dost daleko tak aby se to vyplatilo a hlavně abychom nejeli zpět s prázdnou. Děkuju za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4834
11.2.12 23:50

Co kdyby jsi se podívala na stránky v Polsku?
Já taky takhle hledala.Název výrobku a město,pak jsem se snažila.
Je to jen nápad,kdyby ti nikdo nedal lepší radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
12.2.12 00:23

No to jsem zkusila jako první a nic jsem nenašla. V Klodzku nějakej obchod Kajtek ale webovky hrůza, polovina odkazů nefungovala tak to bude jistější takhle. A hlavně z netu se nedovím, jestli je na skladě, popř.dodací lhůty apod. jelikož polsky fakt neumím a ani nevím, jak bych ji napsala mail aby mě rozuměli. Jednou jsem psala v Aj-pro jistotu ani neodepsali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
12.2.12 08:50

Ahojda,ja jsem polka a co se tyce kocarku tak nase rodina nakupuje jen tam.prodejci jsou kolikrat s kocarky na trznici..ale pokud vydrzis,tak se ti na to mrknu;-)

• Citovat
  • Upravit
844
12.2.12 10:42

Jéé, děkuju, to by jsi byla moc hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat