Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky. Tyto dva kočárky mě zatím nejvíc nadchly. Líbí se mi váha, zpracování… Nemohu se ale rozhodnout, který je lepší. Mohly byste psát jejich pozitiva a negativa?
A také nechápu, koukala jsem, že na trhu je Ballerina Leather, Ballerina Exclucive a Ballerina Style. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Děkuji za názory.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Roan Marita?
Přidejte zkušenost s Roan MaritaJá jsem měla Roan,naprostá spokojenost,prostorný kočár,výborně houpe,dobře se s ním jezdí i v náročnám terénu.....
To ráda slyším.
Bála jsem se, aby tu nepadly samá negativa. Jakou barvnou kombinaci jsi měla? A jaký je sporťák?
Já měla takový šedý se svěltejší šedou kombinací,ale to byla dřívější kolekce,je to už 3 roky a nekupovala jsem ho nový , měla jsem ho od sestřenky. Sporťák jsem nepoužívala moc dlouho,přišel mi takový hodně velký a těžký ale zase na druhou stranu výhoda byla že byl stabilní a malý tam byl vpohodě i ve fusaku. Já si pak koupila lehčí sporťák a s tíhle pak jezdila babička ta byla nadmíru spokojená.
Ten co je tady na fotce je moooooc pěkný.
Já mám Roana a kamarádka Ballerinu. S kočárkem jsem spokojená, ale teď už bych si koupila Ballerinu, protože má polohování rukojeti…u kamarádky v baráku jsem se s Roanem nevešla do výtahu, ona sklopí rukojeť a pohoda. Co jsme porovnávaly, tak Ballerina má o kapku delší korbičku, která je ale zase užší. Víc jsme to zase neporovnávaly, protože tohle pro mě bylo podstatné-hluboká korba. Malýmu je 9,5měsíce a ještě jezdí ve fusaku v hluboké
Ty máš na fotce Ballerinu s jinou taškou, než má kamarádka, mnohem větší, já bych to brala! ![]()
Tak já mám taky Roana a jsem s ním spokojená, do terénu je fakt dobrý. Hluboká korba u nás sice moc využitá nebyla, ale to bylo tím, že malá vůbec nechtěla být v kočáře, takže jsem ji v podstatě odnosila v šátku. A zrovna ta hluboká korba se mi tak moc líbila
…máme ten smetanový s tmavě hnědou. Až někdy po 8. měsíci vzala na milost ten sporťák a je ochotná si v něm po obědě zdřímnout (jinak tam stále nehodlá být
). A s tím sporťákem jsem taky spokojená, ale je fakt, že je dost těžký. Třeba tahat se s ním po městě, do MHD a tak by se mi fakt nechtělo.
ahoj máme už dva roky Roana a naprostá spokojenost,jen je mi líto že nemá tu polohovací rukojeť-máme malého a čekáme druhou,chtěl by vozit a já nevím zda na ni už dosáhne,až se narodí,ale to je jediné minus no a ještě taška tam není nic moc,ale nám to stačilo.Co je super projede vše ,výborně se ovládá i jednou rukou,aspoň ta hluboká jak je dítko těžší tak se sporťákem už je to horší,ale zase má dole těžiště takže dítě je níž a nemusíš se tolik bát pokud by chtělo vyskakovat.
já mám na ven gesslein - to je mercedes mezi kočárkama, je drahý, ale volila bych i z druhé ruky, nebo použitý z německa ebay..atd. kočárek je úžasnej a stojí za to, vychytanej…materiály luxusní, provedení luxusní…dá se pořídit i za 5000,– použitej
no a roan maritu mám na balkoně, prostorná korba, super houpe, je to jiná třída..
ale jsem s ním spokojená…nedá se to sice srovnat vůbec s viz výše uvedeným kočárkem , ale myslím si, že byste byla spokojená…
vše projede /měla jsem ho i venku/ , hooodně prostoru, je fakt obří /já se vedle něj cítím jak trpaslík.-) , dobře pruží a jistě něco vydrží…
takže doporučuji, druhý uvádění typ kočárku vůbec neznám…
jinak sousedka má třeba x-lander a je moc spokojená, 3kolku …
Jsem vám moc vděčná za názory. Kočárek budeme kupovat až za dva měsíce takže máme čas si to rozmyslet. Zatím se truchu víc přikláním k ballerině. Líbí se mi kožené prvky, kšiltík, taška… Roan bych chtěla jen ten šedofialový, jak je na fotce. Přítel si ale myslí, že je to růžová (asi má pravdu
) a i když teď nejspíš holčičku čekáme, kočárek bychom chtěli i na další dítko/dítka a kdyby to byli kluci. ![]()
Každopádně určitě ještě pište své názory. Budu vás číst.
madrianova píše:
já mám na ven gesslein - to je mercedes mezi kočárkama, je drahý, ale volila bych i z druhé ruky, nebo použitý z německa ebay..atd. kočárek je úžasnej a stojí za to, vychytanej…materiály luxusní, provedení luxusní…dá se pořídit i za 5000,– použitej
no a roan maritu mám na balkoně, prostorná korba, super houpe, je to jiná třída..
ale jsem s ním spokojená…nedá se to sice srovnat vůbec s viz výše uvedeným kočárkem , ale myslím si, že byste byla spokojená…
vše projede /měla jsem ho i venku/ , hooodně prostoru, je fakt obří /já se vedle něj cítím jak trpaslík.-) , dobře pruží a jistě něco vydrží…
takže doporučuji, druhý uvádění typ kočárku vůbec neznám…
jinak sousedka má třeba x-lander a je moc spokojená, 3kolku …
Kouknu na výše zmiňovaný. Děkuju. Nad X-landerem jsem také uvažovala. Vzhledově se mi ale víc líbí tyto typy. Hlavně ta obrovská kola. ![]()
Byla jsem spíše rozhodlá pro Ballerinu. Když tu ale vychvalujete toho roana… ![]()
Sariel,ja Ballerinu nemam,takze to nemuzu porovnat,ale nejlepsi by bylo zajit do obchodu kde maji kocarky oba a omrknout si je a osahat a tam se pak rozhodnes ![]()
jinak jediný co mi vadí, že ten kočárek při houpání hrozně skřípe - roan
a malou tu budí a namazání nepomohlo.. ![]()
kočárek mám po dvou dětech od jedné paní, odstává trošku boudička, pak do něj fouká
kola jsou super, ale hodně se vyfukují, já jen houpu na balkoně a často dofukuju
korba super velká, kola taky super, madlo špatný - já u svýho G. můžu dát madlo až dolů k pasu, tady je napevno..je to nevýhoda, je taky dost vysoký kočárek, pro velké lidičky, v tomto mi moc nevyhovuje, ale jak píšu mám ho jen na balkoně, spíš posuzuji kdybych ho měla denně užívat..
nechci samozřejmě tento kočárek shazovat, ale s G. se to fakt nedá absolutně srovnat, kdyby nám rodiče G.nekoupili, tak bych šla do kočárku G.ale použitého, ty výhody co má totiž předčí i to, že bych musela oželet, že není nový pro mou holčičku..
prostě kvalita je kvalita /materiál s UV filtrem,neprofoukne, termovložná taška,odvětrávání, přehazovat.rukojeť, polohovatelná rukojeť, přehazova.korba atd./
maminky se snad na mě nebudou zlobit…za to..
jen si myslím, že někdy je lepší zvolit kvalitu…ikdyž použitou:-)
V obchodě už jsem byla. Ballerina se mi v béžové líbí víc, než Roan. Roan ale má krásnou šedofialovou kombinaci.
Dám vám sem fotku v béžové roanu a belleriny a posuďte. ![]()