Roan Marita vs. Babyactive Ballerina

15977
11.2.12 07:52

Roan Marita vs. Babyactive Ballerina

Ahoj holky. Tyto dva kočárky mě zatím nejvíc nadchly. Líbí se mi váha, zpracování… Nemohu se ale rozhodnout, který je lepší. Mohly byste psát jejich pozitiva a negativa?

A také nechápu, koukala jsem, že na trhu je Ballerina Leather, Ballerina Exclucive a Ballerina Style. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
838
11.2.12 07:57

Já jsem měla Roan,naprostá spokojenost,prostorný kočár,výborně houpe,dobře se s ním jezdí i v náročnám terénu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.2.12 08:00

To ráda slyším. :) Bála jsem se, aby tu nepadly samá negativa. Jakou barvnou kombinaci jsi měla? A jaký je sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
11.2.12 08:08

Já měla takový šedý se svěltejší šedou kombinací,ale to byla dřívější kolekce,je to už 3 roky a nekupovala jsem ho nový , měla jsem ho od sestřenky. Sporťák jsem nepoužívala moc dlouho,přišel mi takový hodně velký a těžký ale zase na druhou stranu výhoda byla že byl stabilní a malý tam byl vpohodě i ve fusaku. Já si pak koupila lehčí sporťák a s tíhle pak jezdila babička ta byla nadmíru spokojená.
Ten co je tady na fotce je moooooc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
11.2.12 08:12

Já mám Roana a kamarádka Ballerinu. S kočárkem jsem spokojená, ale teď už bych si koupila Ballerinu, protože má polohování rukojeti…u kamarádky v baráku jsem se s Roanem nevešla do výtahu, ona sklopí rukojeť a pohoda. Co jsme porovnávaly, tak Ballerina má o kapku delší korbičku, která je ale zase užší. Víc jsme to zase neporovnávaly, protože tohle pro mě bylo podstatné-hluboká korba. Malýmu je 9,5měsíce a ještě jezdí ve fusaku v hluboké :palec: Ty máš na fotce Ballerinu s jinou taškou, než má kamarádka, mnohem větší, já bych to brala! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.2.12 08:30

Tak já mám taky Roana a jsem s ním spokojená, do terénu je fakt dobrý. Hluboká korba u nás sice moc využitá nebyla, ale to bylo tím, že malá vůbec nechtěla být v kočáře, takže jsem ji v podstatě odnosila v šátku. A zrovna ta hluboká korba se mi tak moc líbila :) …máme ten smetanový s tmavě hnědou. Až někdy po 8. měsíci vzala na milost ten sporťák a je ochotná si v něm po obědě zdřímnout (jinak tam stále nehodlá být :) ). A s tím sporťákem jsem taky spokojená, ale je fakt, že je dost těžký. Třeba tahat se s ním po městě, do MHD a tak by se mi fakt nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
11.2.12 09:46

ahoj máme už dva roky Roana a naprostá spokojenost,jen je mi líto že nemá tu polohovací rukojeť-máme malého a čekáme druhou,chtěl by vozit a já nevím zda na ni už dosáhne,až se narodí,ale to je jediné minus no a ještě taška tam není nic moc,ale nám to stačilo.Co je super projede vše ,výborně se ovládá i jednou rukou,aspoň ta hluboká jak je dítko těžší tak se sporťákem už je to horší,ale zase má dole těžiště takže dítě je níž a nemusíš se tolik bát pokud by chtělo vyskakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.2.12 10:19

já mám na ven gesslein - to je mercedes mezi kočárkama, je drahý, ale volila bych i z druhé ruky, nebo použitý z německa ebay..atd. kočárek je úžasnej a stojí za to, vychytanej…materiály luxusní, provedení luxusní…dá se pořídit i za 5000,– použitej
no a roan maritu mám na balkoně, prostorná korba, super houpe, je to jiná třída..
ale jsem s ním spokojená…nedá se to sice srovnat vůbec s viz výše uvedeným kočárkem , ale myslím si, že byste byla spokojená…
vše projede /měla jsem ho i venku/ , hooodně prostoru, je fakt obří /já se vedle něj cítím jak trpaslík.-) , dobře pruží a jistě něco vydrží…
takže doporučuji, druhý uvádění typ kočárku vůbec neznám…
jinak sousedka má třeba x-lander a je moc spokojená, 3kolku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.2.12 10:22

Jsem vám moc vděčná za názory. Kočárek budeme kupovat až za dva měsíce takže máme čas si to rozmyslet. Zatím se truchu víc přikláním k ballerině. Líbí se mi kožené prvky, kšiltík, taška… Roan bych chtěla jen ten šedofialový, jak je na fotce. Přítel si ale myslí, že je to růžová (asi má pravdu 8) ) a i když teď nejspíš holčičku čekáme, kočárek bychom chtěli i na další dítko/dítka a kdyby to byli kluci. :nevim:

Každopádně určitě ještě pište své názory. Budu vás číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
11.2.12 10:24

Ja mam Roana a naprosta spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.2.12 10:25
madrianova píše:
já mám na ven gesslein - to je mercedes mezi kočárkama, je drahý, ale volila bych i z druhé ruky, nebo použitý z německa ebay..atd. kočárek je úžasnej a stojí za to, vychytanej…materiály luxusní, provedení luxusní…dá se pořídit i za 5000,– použitej
no a roan maritu mám na balkoně, prostorná korba, super houpe, je to jiná třída..
ale jsem s ním spokojená…nedá se to sice srovnat vůbec s viz výše uvedeným kočárkem , ale myslím si, že byste byla spokojená…
vše projede /měla jsem ho i venku/ , hooodně prostoru, je fakt obří /já se vedle něj cítím jak trpaslík.-) , dobře pruží a jistě něco vydrží…
takže doporučuji, druhý uvádění typ kočárku vůbec neznám…
jinak sousedka má třeba x-lander a je moc spokojená, 3kolku …

Kouknu na výše zmiňovaný. Děkuju. Nad X-landerem jsem také uvažovala. Vzhledově se mi ale víc líbí tyto typy. Hlavně ta obrovská kola. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.2.12 10:27

Byla jsem spíše rozhodlá pro Ballerinu. Když tu ale vychvalujete toho roana… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
11.2.12 10:32

Sariel,ja Ballerinu nemam,takze to nemuzu porovnat,ale nejlepsi by bylo zajit do obchodu kde maji kocarky oba a omrknout si je a osahat a tam se pak rozhodnes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.2.12 10:41

jinak jediný co mi vadí, že ten kočárek při houpání hrozně skřípe - roan
a malou tu budí a namazání nepomohlo.. 8o
kočárek mám po dvou dětech od jedné paní, odstává trošku boudička, pak do něj fouká
kola jsou super, ale hodně se vyfukují, já jen houpu na balkoně a často dofukuju
korba super velká, kola taky super, madlo špatný - já u svýho G. můžu dát madlo až dolů k pasu, tady je napevno..je to nevýhoda, je taky dost vysoký kočárek, pro velké lidičky, v tomto mi moc nevyhovuje, ale jak píšu mám ho jen na balkoně, spíš posuzuji kdybych ho měla denně užívat..
nechci samozřejmě tento kočárek shazovat, ale s G. se to fakt nedá absolutně srovnat, kdyby nám rodiče G.nekoupili, tak bych šla do kočárku G.ale použitého, ty výhody co má totiž předčí i to, že bych musela oželet, že není nový pro mou holčičku..
prostě kvalita je kvalita /materiál s UV filtrem,neprofoukne, termovložná taška,odvětrávání, přehazovat.rukojeť, polohovatelná rukojeť, přehazova.korba atd./
maminky se snad na mě nebudou zlobit…za to..
jen si myslím, že někdy je lepší zvolit kvalitu…ikdyž použitou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.2.12 10:41

V obchodě už jsem byla. Ballerina se mi v béžové líbí víc, než Roan. Roan ale má krásnou šedofialovou kombinaci. :think: Dám vám sem fotku v béžové roanu a belleriny a posuďte. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí