Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
my jsme na tom podobně. Davídek měl při narození 3,62kg a 52cm, ale pak to tačalo
Ve 3m měl 7,80kg, ve 4m 8,50kg v 5m 9kg a v půl roce 9,10kg a 71,5cm. Do půl roku byl jen kojený, teď začínáme se zeleninkou a baští s velkou chutí. Snad se to už skutečně zpomalí ![]()
Je to můj budulínek, ale pořád si říkám, že je to lepší varianta než kdyby měl podváhu. Stačí menší viróza, průjem či něco podobnýho a pak je každej gram navíc dobrej ![]()
Vždycky mě ale dostanou komentáře lidí - ježiš, ten je velikej…, ten vás za chvíli sní…, to máte co nosit apod. Je to kus chlapa, ale pro mě je ten nejkouzelnější na světě.
Zuzula
Ahoj,
to ještě není tak hrozné. Pepi má 8,5kg při posledním vážení. Kdoví kolik má teď. A 65cm. Nevěš hlavu, máš kus chlapa, akorát se námpěkně pronesou.
Já teda ale plně kojím
Asi smetanu či co ![]()
Renys a Pepino
Tak jsem si to tu pročetla, protože začínám mít pocit, že se svou broskvičkou si můžu předplatit členství v klubu ![]()
Dnes nám začíná 6. týden a vážíme 5.100g, při narození jsme měli 3.540g, při propuštění z pörodnice¨3.400g, za 14 dní jsme přibrali skoro kilo na 4.200g a za další dva týdny zase skoro kilo na těch aktuálních 5.100g. Jen plně kojíme. Dr. mě ujistila, že je všechno v pořádku a že mám být ráda, že je to taková malá otesánková, tak jsem
![]()
Ahoj, tak já se teda taky pochlubím, i když nevím, jestli je čím ![]()
Při narození 4,2 kg a 52 cm a teď v 8.mi měsících 78 cm a 10,3 kg.
Výhodu to má tu, že všechny ostatní děti mi přijdou stráááášně lehoučké a v pohodě ho unesu i s kočárem ![]()
i.
Taky se hlásíme do klubu barokních andílků ![]()
Matýsek má v 3,5 měsících 7400g a 67cm. Jsme na UM. (porodní váha 3680g, 49cm)
Daniela (únorňátka a březňátka)