Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nutriton,je možne podavat do UM?Prosim poradte malej ublinkava tak jsem ho koupila a ted ctu,ze to je pridavek do MM..
Cetla jsem uz ruzne nazory. Ptala jsem se v nekolika lekarnach, zkoumala jsem obsah a byl stejny jako to, co se pridava do mlek AR. Kazdopadne jsem ho davala do UM, protoze jsem potom postupne ubirala mnozstvi zahustovadla. Mala mi totiz blinkala do osmi mesicu.
Terik
Neboj,Nutriton jde rozmíchat do UM.Dávali jsme ho Kubíčkovi na doporučení naší dětské dr. Je to vláknina ze svatojánského chleba a to samé se přidává do Nutrilonu A.R.
pá Yasmin
Ahoj,
nahrazuju jím Nutrilon AR, který by malá měla pít…ještě teď, protože blinkala taky více, než je zdrávo. Přidávám ho do normálního Nutrilonu, ušetřím tím.
Pa, Ha
Holky diky moc za odpovědi,ještě bych mela jednu otázečku,kolik jste davaly odměrek?Na krabici je napsané na 60-90ml MM 2-3 odměrky.Kolik mam dat do 200ml UM?Nechci něco pokazit..
Dávám max. 2 ty nutritonové odměrky na 150ml. Aby to bylo zahuštěné, ale zároveň teklo savičkou. Tak na těch 200ml bych dala tak 2-3…zkus a uvidíš.