Taky na vás dnes působí úplněk?

3419
8.3.12 20:24

Taky na vás dnes působí úplněk?

Ahoj, na mě teda docela jo, ale nějak špatně :,( . Dopoledne ještě v pohodě, ale pak se nálada začala postupně zhoršovat, pak jsem měla chvilku, kdy jsem byla strašně vzteklá, na všechny :( a teď to vystřídal docela smutek. Ani na Růžovou zahradu nemám náladu a to je co říct. Nebo to možná není úplňkem, jen mě třeba prostě všechno jen ser.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4486
8.3.12 20:26

Já už jsem dnes odpo docela vyjížděla na děti a všechno mě hned vytočilo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.3.12 20:27

Jestli tě to potěší, tak měsíc byl v úplňku dnes v 10:42 a teď už bude jenom líp :hug: neboj! Jinak já taky úplňky nemusím, co jsem těhotná, vždycky na mě skočí špatná nálada a dnes i nastydnutí. Proto jsem si to dneska zjišťovala a hurá, máme to za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.3.12 20:28

… u mna bolest hlavy a taky som bola nervoznejsia, tak snad uz bude len a len liiip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.3.12 20:29

Jé, tak to pro mě je nejhorší novoluní, úplňky miluju, vždycky nechám co nejvíc roztaženo, aby mi Měsíc svítil do postele, nejlíp na hlavu ;)

Ale jak píše emari, už je po úplňku a bude líp ;) V nejhorším až ráno, dozvuky ještě trvají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.3.12 20:31

Já poslední 2 dny nespím a po první probděné noci si říkám, zda není nebo nebude úplněk..no jasně že je! Já to tak má vždy, že 2 dny nemůžu usnout…usínám až kolem 4 nebo 4:30 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.3.12 20:32

Já jsem na den, kdy byl úplněk rodila hned dvakrát ;) . Pravda, že teď ten druhý, před 3 měsíci, než se rozjel, jsem taky na manžela nebyla zrovna dvakrát příjemná- dostal tenkrát vynadáno :oops: , protože smrděl česnekem, jedl chudák topinky s tatarákem. Ale sváděl mou nervozitu na blížící se porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.3.12 20:33

tak proto sem v noci nespala.. a malá taky špatně.. tak to se dnes bude opakovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.3.12 20:37

No naše maličká taky dnes celý den pořád pokňourávala a to je co říct, jinak je fakt klidné miminko, nebo jsem na ní tu nervozitu přenesla :nevim: , ale teď už konečně usnula, prdelka. A teď starší maličkej (8let), si dělal legraci- ukazovala jsem mu měsíc a on na něj vyl jako blázen, ještě před chvilkou se s pokoje ozývalo-oouúúúúúúú :D . A to už má spát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.3.12 20:37

Já zas nebudu moct spát :roll: :roll: Už se těším,až budu zase celou noc okounět do stropu a poslouchat,jak chlap chrápe :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.3.12 20:43
Hellísek píše:
No naše maličká taky dnes celý den pořád pokňourávala a to je co říct, jinak je fakt klidné miminko, nebo jsem na ní tu nervozitu přenesla :nevim: , ale teď už konečně usnula, prdelka. A teď starší maličkej (8let), si dělal legraci- ukazovala jsem mu měsíc a on na něj vyl jako blázen, ještě před chvilkou se s pokoje ozývalo-oouúúúúúúú :D . A to už má spát :cert:

Ten měsíc dělá divy. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.3.12 20:44

Myslíte, že je to úplňkem? Já teď ve zprávách slyšela, že země procházela velkou magnetickou bouří, tak třeba je to tím :nevim:
Já jsem protivná furt, hormony to spolehlivě zvládají měsíc neměsíc :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.3.12 20:46

Třeští mně hlava jako střep… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.3.12 20:48
Gladys píše:
Myslíte, že je to úplňkem? Já teď ve zprávách slyšela, že země procházela velkou magnetickou bouří, tak třeba je to tím :nevim:
Já jsem protivná furt, hormony to spolehlivě zvládají měsíc neměsíc :twisted:

Nevím. Ale já úplňky nesleduji, ale poznám to, až když nemůžu spát..a tak zjistím, že je úplněk. Přece není normální, abych třeba teď za poslední 2 dny naspala jen 8 hodin a necítím se unavená. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.3.12 20:50

Já nevím, čím to je. Teď žádné stavy nemívám, nebo že by to bylo ke kojení :nevim: ;) . Jinak jsem vcelku vyrovnanej člověk až na ojedinělé stavy nepříčetné vzteklosti :lol: :lol: Ale to se mě stává maximálně tak jednou za 10 let :lol: . No… a teď mě bylo chvilku veselo a teď mě je zas tak nějak divně smutno :,( Asi jsem fakt případ pro Chocholouška :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat