Taky na vás dnes působí úplněk?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky na vás dnes působí úplněk?
Ahoj, na mě teda docela jo, ale nějak špatně
. Dopoledne ještě v pohodě, ale pak se nálada začala postupně zhoršovat, pak jsem měla chvilku, kdy jsem byla strašně vzteklá, na všechny
a teď to vystřídal docela smutek. Ani na Růžovou zahradu nemám náladu a to je co říct. Nebo to možná není úplňkem, jen mě třeba prostě všechno jen ser.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já už jsem dnes odpo docela vyjížděla na děti a všechno mě hned vytočilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli tě to potěší, tak měsíc byl v úplňku dnes v 10:42 a teď už bude jenom líp
neboj! Jinak já taky úplňky nemusím, co jsem těhotná, vždycky na mě skočí špatná nálada a dnes i nastydnutí. Proto jsem si to dneska zjišťovala a hurá, máme to za sebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… u mna bolest hlavy a taky som bola nervoznejsia, tak snad uz bude len a len liiip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, tak to pro mě je nejhorší novoluní, úplňky miluju, vždycky nechám co nejvíc roztaženo, aby mi Měsíc svítil do postele, nejlíp na hlavu ![]()
Ale jak píše emari, už je po úplňku a bude líp
V nejhorším až ráno, dozvuky ještě trvají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já poslední 2 dny nespím a po první probděné noci si říkám, zda není nebo nebude úplněk..no jasně že je! Já to tak má vždy, že 2 dny nemůžu usnout…usínám až kolem 4 nebo 4:30 ráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na den, kdy byl úplněk rodila hned dvakrát
. Pravda, že teď ten druhý, před 3 měsíci, než se rozjel, jsem taky na manžela nebyla zrovna dvakrát příjemná- dostal tenkrát vynadáno
, protože smrděl česnekem, jedl chudák topinky s tatarákem. Ale sváděl mou nervozitu na blížící se porod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak proto sem v noci nespala.. a malá taky špatně.. tak to se dnes bude opakovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No naše maličká taky dnes celý den pořád pokňourávala a to je co říct, jinak je fakt klidné miminko, nebo jsem na ní tu nervozitu přenesla
, ale teď už konečně usnula, prdelka. A teď starší maličkej (8let), si dělal legraci- ukazovala jsem mu měsíc a on na něj vyl jako blázen, ještě před chvilkou se s pokoje ozývalo-oouúúúúúúú
. A to už má spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zas nebudu moct spát
Už se těším,až budu zase celou noc okounět do stropu a poslouchat,jak chlap chrápe
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hellísek píše:
No naše maličká taky dnes celý den pořád pokňourávala a to je co říct, jinak je fakt klidné miminko, nebo jsem na ní tu nervozitu přenesla, ale teď už konečně usnula, prdelka. A teď starší maličkej (8let), si dělal legraci- ukazovala jsem mu měsíc a on na něj vyl jako blázen, ještě před chvilkou se s pokoje ozývalo-oouúúúúúúú
. A to už má spát
Ten měsíc dělá divy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíte, že je to úplňkem? Já teď ve zprávách slyšela, že země procházela velkou magnetickou bouří, tak třeba je to tím ![]()
Já jsem protivná furt, hormony to spolehlivě zvládají měsíc neměsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Myslíte, že je to úplňkem? Já teď ve zprávách slyšela, že země procházela velkou magnetickou bouří, tak třeba je to tím
Já jsem protivná furt, hormony to spolehlivě zvládají měsíc neměsíc
Nevím. Ale já úplňky nesleduji, ale poznám to, až když nemůžu spát..a tak zjistím, že je úplněk. Přece není normální, abych třeba teď za poslední 2 dny naspala jen 8 hodin a necítím se unavená. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím, čím to je. Teď žádné stavy nemívám, nebo že by to bylo ke kojení
. Jinak jsem vcelku vyrovnanej člověk až na ojedinělé stavy nepříčetné vzteklosti
Ale to se mě stává maximálně tak jednou za 10 let
. No… a teď mě bylo chvilku veselo a teď mě je zas tak nějak divně smutno
Asi jsem fakt případ pro Chocholouška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit