Kartářka Praha, Mělník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, já byla u Kludský na Praze 4 u Budějovický. Jsou to už asi 4 roky a fakt se mi vše, co řekla, splnilo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lynette: Jejky to se mně moc ptáš. Ale teď si vzpomínám, že mezi vyloženýma kartama byl listový kluk a pak nějaké kule… Takže předpokládám, že to byly stejný jako na prší… Jestli je to možný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alzbetah: Ano je to možné. I s takovými kartami lze vykládat - i když já to vůbec nechápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnetkaBeruska píše:
Tady už pár rad bylo:
https://www.emimino.cz/…praha-91346/
v tý diskuzi se pořád řeší jenom jedna kartářka (a dost to působí jako její reklama), takže jsem chtěla vědět i jestli je někde v mém dosahu i nějaká jiná osvědčená.
- Citovat
- Upravit
No jestli chceš tak ti vyložím a teprve až se přesvědčíš, že to je pravda, tak mi zaplatíš. Co ty na to? Ověřených kartářek je spoustu, ale i tak ti nikdo nezaručí, že budeš s výsledkem spokojená. Já sama jsem byla u dvou doporučených a spokojená jsem nebyla ani s jednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám kontakt na jednu kartářku na P2.Nemám osobní zkušenost,ale slyšela jsem jen chválu.Jestli chceš tak pošlu kontakt do SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
andyV píše:
Luci, já můžu doporučit je kousek od Mělníka
Andy, to je super
To by mi vyhovovalo víc než Praha ![]()
- Citovat
- Upravit
Není problém, až se uvidíme, můžu předat kontakt nebo mi písni do zprávy a já ti to pošlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
odhodlávám se navštívit kartářku. Něco mě tam strašně moc táhne. Ale bohužel neznám osobně nikoho kdo by u nějaké byl. Ráda bych šla k nějaké osvědčené nejlépe v Praze, Mělníku. Moc díky