Taky na vás dnes působí úplněk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
9.3.12 00:03
Kallkapa píše:
byron píše:
Kallkapa píše:
byron píše:
Mně se špatně spí, je moc světla…JInak tedy nic jiného nepozoruju
Zatáhni si žaluzky :mrgreen:
No to já vím :mrgreen: že kdybych je zatáhla, tak by to bylo lepší… jenže já nesnesu zatažený žaluzie :oops:
Jaktoo? :-O bojíš se tmy? :mrgreen:

No, jo… A vadí mi, že nevidím na nebe a ven

• Citovat
  • Upravit
8566
9.3.12 00:06
byron píše:
Kallkapa píše:
byron píše:
Kallkapa píše:
byron píše:
Mně se špatně spí, je moc světla…JInak tedy nic jiného nepozoruju
Zatáhni si žaluzky :mrgreen:
No to já vím :mrgreen: že kdybych je zatáhla, tak by to bylo lepší… jenže já nesnesu zatažený žaluzie :oops:
Jaktoo? :-O bojíš se tmy? :mrgreen:
No, jo… A vadí mi, že nevidím na nebe a ven

Aháá, tak to já se podívám z okna než jdu spát a pak z radostí zatáhnu vše, miluju když je v místnosti černočerná tma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
9.3.12 00:07

Tak úplňky tak nějak cítím ale jen v tom dobrém, mám z nich takovou magickou náladu, a když je venku teplo tak chodím v noci ven se opalovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.3.12 07:56

Náš 7letý je poslední 2 dny jak vyměněný.Myslela jsem,že na něho něco leze,je unavený a otrávený.Od včerejška mi říká,že se cítí divně,prý jako by měl umřít.A v noci pořád nadává ze spaní a křičí.No děs běs. :? Řekla bych,že je to spíš těmi erupcemi,někdo je na to asi holt citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
9.3.12 08:32

Mě by úplněk taky nevadil, ale včera jsem neměla úplně nejlepší náladu a bylo mi celkově tak nějak divně :( . Nevím, zda za to mohl úplněk nebo jsem prostě neměla dobrou náladu, většinou jsem dobře naladěná, ale holt někdy špatná nálada přijít musí. Dnes už je trochu líp, ale pořád to není úplně ono.
Jinak úplněk miluju v létě, kdy je teplo. To ráda chodím venčit pejska a klíďo se i venku zdržím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
9.3.12 08:34
eLena F píše:
Tak úplňky tak nějak cítím ale jen v tom dobrém, mám z nich takovou magickou náladu, a když je venku teplo tak chodím v noci ven se opalovat :lol:

No tak to doufám, že se namažeš krémem na opalování, ať se nespálíš :lol: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
9.3.12 08:36
LindaH píše:
Náš 7letý je poslední 2 dny jak vyměněný.Myslela jsem,že na něho něco leze,je unavený a otrávený.Od včerejška mi říká,že se cítí divně,prý jako by měl umřít.A v noci pořád nadává ze spaní a křičí.No děs běs. :? Řekla bych,že je to spíš těmi erupcemi,někdo je na to asi holt citlivější.

Jo, jo o těch erupcích jsem taky slyšela, že je to v posledních dnech hodně zesílené a na lidi to působí. Na slunci jsou prý teď nějaké mega výbuchy. Tak snad už je tvůj malý klidnější, když už je úplněk za náma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.3.12 08:51

Tak já se dnes vzbudila bez hlasu a s bolavým celým člověkem. Asi po práci zalezu do postele a do pondělí z ní nevystrčím nos. (Teda to bych udělala za bezdětna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
9.3.12 09:06
Lesina píše:
Tak já se dnes vzbudila bez hlasu a s bolavým celým člověkem. Asi po práci zalezu do postele a do pondělí z ní nevystrčím nos. (Teda to bych udělala za bezdětna).

Tak ať ti je brzo líp :kytka:
Jinak souhlasím, co je člověk maminou, tak už se kurýruje člověk hůř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
9.3.12 12:59

Musím říct, źe na prcka asi opravdu působily ty erupce na slunci nebo úplněk. Poslední dva večery šílený, normálně usíná sám, položím, pohladím, popřeju dobrou noc a odcházím a do pár minut je tuhej. A ty poslední dva dny řev, řev a řev, nic ho nebolelo, ale prostě spát ne, jen řev, no na palici. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
9.3.12 22:34

No, tak 2 dni před úplňkem bývám víc unavená, špatně spím a občas mě i bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
14.3.12 14:00
eLena F píše:
Tak úplňky tak nějak cítím ale jen v tom dobrém, mám z nich takovou magickou náladu, a když je venku teplo tak chodím v noci ven se opalovat :lol:

Nejsi Rak?

Tak já od toho čtvrtku vážně nespím, motá se mi hlava, nízkej tlak… Už by to mohlo pomalu přecházet, ne? :lol: Jinak nachcípaní jsme nějak všichni.

My to obecně máme o úplňku tak, že buď se brutálně pohádáme nebo máme hrozně krásné milování. Ale vždy je to extrém. Ať do toho magična nebo na tu úplně opačnou negativní stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.19 20:30

Zvláštní, já úplněk vždycky milovala. Hlavně jeho světlo nebo když svítil třeba jen do sklenice s vodou tak jsem byla jako omámená.
A je to takhle do dneška…
Když je úplněk tak se mi nechce spát, spíš ho jen pozorují nebo položím sklenici vody tak aby odrážela jeho světlo :srdce: :P

• Citovat
  • Upravit
667
19.2.19 22:16

Uplnek na me obcas pusobi, ze nemuzu spat. Tentokrat ce citim ale celkove strasne. Nespala jsem uz v nedeli a dneska me extreme boli snad cely clovek, hlavne hlava, tak nevim zda je to vsechno uplnkem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.19 09:49

Na mě úplněk vůbec nepůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie